Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Posta Dağıttığımız Oyun Lake için Yeni Genişleme Paketi Geliyor

 
 
Yayıncılığını Whitethorn Games ve geliştiriciliğini Gamious ekibinin üstlendiği yürüme simülasyonu macera oyunu Lake için yeni bir genişleme paketi geliyor. "Season's Greetings " adlı yeni DLC 15 Kasım'da tüm platformlarda çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni ek paket ana hikayenin öncesini konu alıyor
 
 
 
"Season's Greetings" adlı genişleme paketi orijinal Lake oyunundaki hikayenin bir yıl öncesni konu alıyor. 1985 yılının tatil sezonunda geçen bu pakette oyuncular, sevimli bir posta taşıyıcısı ve Lake'in kahramanı Meredith Weiss'ın babası olan Thomas Weiss rolünü üstleniyor.
 
Meredith'ten babasına doğru bakış açısını değiştirdiğiniz genişleme ile beraber Weiss ailesinin geçmişine bir bakış atayacak ve karla kaplı Providence Oaks'a doğru ilerleyeceksiniz. 
 
Oyuncular burada sadece ana hikayeden sevdikleri ve tanıdık yüzler hakkında daha fazla bilgi edinmekle kalmayacak aynı zamanda Providence Oaks kasabasına doğru geçiş yapacak ve her biri kendi hikayesine sahip tamamen yeni beş karakter burada yer alacak. 
 
Macera oyunu Lake şimdi PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hikaye macera gizem
MK Evreni Genişliyor: Mortal Kombat: Onslaught Çıkış Yaptı! Phasmophobia'nın Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi

lextor

18.10.2023 18:45:42

0
Hikayesi çok güzeldi. Gayet tadında bir oyun. Tek rahatsız edici noktası sjw saçmalığına yenik düşmüş bazı yerlerde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lake
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız