Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal Serisinin Soundtrack Albümü Geliyor


    Geniş bir hayran kitlesine erişen Portal serisi, Still Alive ile Want You Gone gibi kapanış şarkılarıyla da oldukça meşhur. İkinci oyunun hali hazırda dijital sürümü ücretsiz sunulan soundtrack albümü, seri halinde perakendecilere uğruyor.
 
    Belirtilenlere göre bu albüm, serinin ilk iki oyunundan da parçaları içerecek. Koleksiyon sürüm olarak adlandırılan albüm dört disk içerecek ve bunun bir tanesi, sadece ilk oyuna özel olacak. İlk oyunun soundtrack albümü de ilk kez bu koleksiyoncu sürümüyle birlikte karşımıza çıkmış olacak.
 
   30 Ekim çıkış tarihli albüm, bir adet de çizgi roman serisini içerisinde bulunduruyor. Turret Lullaby isimli seri, aynı Portal 2'nin soundtrack albümü gibi internet üzerinden daha önceden ücretsiz sunulmuştu

Bu haberin bağlantısı
URL
Portal 2 Valve FPS Adventure PS3 PC Xbox 360 Mac
PS 3 Super Slim'in Kutusu Açılıyor (Video) Prototype Yapımcısı Yoluna Devam mı Edecek?

Vernon Schillinger

25.9.2012 20:42:11

0
Gereksiz 2 sene geçti şimdmi akıl ettiler? Sırf para kapmak için böyle gereksiz şeylere yönelmek niye? Dinlemek isteyen adam açar youtubeden dinler yada indirir bu kadar basit.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız