Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portal 2'den Yeni Videolar


 
     Sadece Valve'nin değil oyun sektörününde son yıllarda gördüğü en özgün oyunlardan biri olan Portal 2 için yeni oynanış videoları yayınlandı.
 
     Oyun için yayınlanan bu iki oynanış videosunda Excursion Funnel ve Aerial Faith Plates özelliklerinin nasıl çalıştığını görüyoruz. Aerial Faith Plates videosunda oyundaki bulmacalarda önemli rol oynayacak olan aynı isimli sistemi görüyoruz. Bu sistemde yerde bulunan plaklar sayesinde sıçrama yapıp hedef noktasına ulaşmaya veya Portal'ın meşhur kutularını oraya ulaştırmaya çalışacağız.
 
      Excursion Funnel ise silahımızın yeni bir özelliği. Bu özellik sayesinde ateş açtığımız yerde ileriye doğru bir yer çekimi dalgası ilerleyecek ve bizde bu dalganın içerisinde ilerleyebileceğiz.
 
     2011 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan Portal 2'nin Aerial Faith Plates videosuna buradan, Excursion Funnel videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak portal 2 Valve Half Life FPS Bulmaca Aksiyon
Alan Wake'in Satış Rakamları Açıklandı Fable 3 Bölümler Halinde de Satılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RISC64

30.6.2010 22:11:43

0
left 4 dead ve portal 2 hakkındaki görüşlerinizde katılmıyorum . l4d oynadığım en iyi mp tabanlı oyunlardan biri. valve yaptığı hiç bir oyunda apaçık biz bunu yaptık şeklinde demo yada trailer yayınlamaz. portal2 de 2 kişilik coop olacağını duydum ve muhtemelen pc ve konsollar kros olacak mp da. portal ında hl gibi gizemli bir işleyişi var ve büyük bi şekilde hl ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum

freshmind

30.6.2010 15:34:21

0
Bumudur yani ? Koskoca Valve bir oyuna 2 yeni özellik ekleyip aynı grafik motoru aynı konsept üzerine önümüze mi sunucak ? Tabi birde Left 4 Dead serisi var (Codun zombi modu daha zevkli) .. Blizzard'dan farkları kalmadı.. Yakında bunlarda konferanslarını , fuarlarını felan para ile izlettirirler.. Ona buna harita paketleri, oyunun içinde zaten olan dlc'leri para ile satmalar.. Oyunculuk ve şu firmalar nereye gidiyor kestirmesi güç.. Ama iyiye değil o kesin.. 2010 geldik haila source.. Bir Half-Life çıkar be adam, episodesinede yenisinede razıyız.. Bırak şu moda benzer oyunları.. Valve'nin yaptığı oyunların source üzerinden yapılmış CS modlarından farkı kalmadı.. Dertliyim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız