Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PopCap Games'in Oyunları Multiplatform Olacak

Plants vs Zombies'in farklı platformlara uyarlanması uzun zaman almıştı

    Plants vs Zombies'i hepimiz biliyoruz. Bu oyunu PC, iPhone, Xbox 360, DS ve Playstation 3 ekranlarında görme şansı yakaladık. İşin kötü yanı ise her platform için uzun zaman beklememizdi. Neden ilk aşamada multiplatform bir oyunla karşılaşmıyorduk ki?
 
     Bu durumdan rahatsız olan PopCap Games yetkilileri de bundan sonraki projelerinde artık oyunu multiplatform olarak tasarlayacaklarını söylüyorlar. Aksi takdirde oyunları farklı platformlara uyarlamak uzun zaman alacaktır.
 
     Geliştirici firmanın Plants vs Zombies örneğinde olduğu gibi oyunlarını farklı platformlara uyarlarken karşılarındaki en büyük zorluk kontrol şemasını oluşturmakmış. Sonraki proje ile birlikte oyunun kontrol şeması farklı platformlar göz önüne alınarak tasarlanacak.
 
     Bundan sonra oyunlarını bir platforma geliştirirken diğer platformu da düşünecek olan PopCap Games'in bu kararında neredeyse tamamen multiplatform Electronic Arts'ın bir etkisi var mı bilemiyoruz, ama sonuç olarak PopCap'in oyunlarının multiplatform olması sevindirici.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer PopCap sosyal oyun PC Facebook
3DS Kararı Yamauchi'ye 300 Milyon$ Kaybettirdi PS Home İle Turnuva Heyecanı

MantarTheGreat

30.7.2011 17:10:08

0
pvz 2 yi istiyoruz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pig Up
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız