Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Sword ve Shield için Expansion Pass Duyuruldu

 
Nintendo, Pokémon Sword and Pokémon Shield için Expansion Pass duyurdu.
 
Expansion Pass iki adet genişleme paketi içerecek. Bunlardan ilki The Isle of Armor Haziran 2020'de ve ikincisi The Crown Tundra Sonbahar 2020'de çıkış yapacak.
 
The Isle of Armor ve The Crown Tundra genişleme paketleri tanıdık yüzler ve yeni efsanevi Pokémon dahil olmak üzere toplamda 200'den Pokémon, yeni formlar, keşfedilecek yeni bölgeler ve daha fazlasını içerecek. İki genişleme paketi de farklı deneyimler sunacak.
 
Nintendo ayrıca The Isle of Armor ve The Crown Tundra'nın çıkışıyla birlikte Pokémon Sword and Pokémon Shield için sahipleri için ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncellemeler sayesinde Expansion Pass'i satın almamış oyuncular da yeni Pokémon'lara takas yoluyla erişebilecek. 
 
Expansion Pass Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan ön siparişe açıldı.
 
 
Pokémon Sword and Pokémon Shield Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokemon Sword ve Pokemon Shield Nintendo Switch Nintendo Switch The Pokemon Company
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX Switch için Duyuruldu Pokémon Home Şubat 2020'de Switch ve Akıllı Telefonlar için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

11.1.2020 18:36:48

0
Mükemmel bir paket içeriği hazırlamışlar. Oyunun kendisinden bile daha güzel diyebilirim :)

Haderslev

10.1.2020 01:05:22

0
Yine cebimiz yanacak

BSC Misafiri

9.1.2020 19:52:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2 genişleme paketine ulaşmak için 2 oyuna birden sahip olmak gerekmiyor değil mi? Yani sadece pokemon sword sahibi olanda 2 paketi birden alabilir mi? Yoksa bir paket sword'a bir paket shield'e mi olacak? Nintendo olunca emin olamıyorum
Pokemon markasının sahibi Nintendo değil ortaklardan bir tanesi. Game Freak oyunu geliştiren stüdyo ve hak sahiplerinden bir diğeri ve kendi kararlarını alıyor yani emin olamaman gereken konu Nintendo değil Game Freak. Hayır dostum burada söylenen iki paketin ikiside farklı içerikler bir tanesi yılın ortasında piyasaya çıkacak diğeri yılın sonunda çıkıyor. Sende hangi sürüm varsa mesela Sword. Bunu satın aldığında bu iki pakete de çıktıklarında erişebileceksin sadece ana oyunda olduğunun aynısı sende Sword varsa ona göre pokemon ve bazı rakipler oyunda karşına çıkacak. Bu iki paket birbirinden farklı yeni bölgeler yani biri Sword diğeri Shield için değil.

BSC Misafiri

9.1.2020 19:28:51

0
2 genişleme paketine ulaşmak için 2 oyuna birden sahip olmak gerekmiyor değil mi? Yani sadece pokemon sword sahibi olanda 2 paketi birden alabilir mi? Yoksa bir paket sword'a bir paket shield'e mi olacak? Nintendo olunca emin olamıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Sword ve Pokemon Shield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız