Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Go Mega Evrimleştirme Rehberi

 
 
Oyuncuların sevdiği oyun Pokémon Go, birçok eğlenceyi ve özelliği oyunculara sunuyor. Çevrelerinde dünyayı keşfetmeye çıkan eğitmenler bir yandan çeşitli Pokémonları yakalamaya çalışırken bir yandan da mevcut Pokémonlarını nasıl güçlü hale getirebilirim sorusunun yanıtını arıyor. İşte bu rehberde sizlere Mega Evrim nasıl gerçekleştirilir? Poekmonun güçleri nasıl arttırılır? Gibi soruların yanıtını vereceğiz. Pokémonun oyunculara sunduğu Mega Evrim ve Mega Baskın güncellemesi, oyunculara eğlenceli anlar sunuyor.
 
Mega Evrimleştirme Nedir?
 
Mega Evrim, hem güç ve hem de görsel anlamdaki değişiklikleri içerir. Bir Pokémon evrildiği zaman görsel anlamda değişiklik gösterdiği gibi gücünde de artış gerçekleşir. Gücün yanı sıra çeşitli bonusları da oyunculara sunar.
 
Mega Evrim, normalde yapamayacağınız güçlü Baskınlar yapmanızı sağlar. Eğitmenler, Evrim yapmak için çeşitli kaynaklara ihtiyacı olacak. Bu nedenle mevcut kaynaklarını özenle saklamalı ve korumalı.
 
Bir Pokémon Nasıl Mega şekilde Evrimleştirilir?
 
 
 
Bir Pokémon'u Mega şekilde Evrimleştirmek için Mega Enerji gerekir. Mega Enerjiler, Pokémon'a özgüdür. Yani her bir Pokémon tarafından kullanılamayan özel tipte öğelerdir. Mega Evrimi tamamlamak için Mega Enerjisine ihtiyacınız olacak.
 
İhtiyaç duyulan Mega Enerji miktarı Pokémon'a bağlı olarak değişkenlik gösterir. Mega Enerji, aşağıdaki oyun içi aktivitelerle elde edilebilir:
 
- Mega Baskınları kazanmak,
- Belirli araştırma görevlerini tamamlamak,
- Mega Evrim yapabilen bir Buddy Pokémon ile maceraya atılmak.
 
Bir Pokémonun Mega Evriminin ardından bu Pokémon'u tekrar Mega Evrimleştirebilmeniz için bir bekleme süresi olacak. Bu bekleme süresi uzun olabiliyor (bazen yedi günü bulabiliyor). Her Mega Evrimde, Mega Enerji harcamanız gerekiyor. Bununla beraber Mega Enerji kullanarak bu dinlenme süresini kısaltabiliyor ve Mega Evrimi tekrardan gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
İpucu: Eğitmenler, Pokémon menüsünden veya Baskın/Savaş ekranından bir Pokémon'u Mega şekilde evrimleştirebilir.
 
Mega Evrim'in Avantajları nelerdir?
 
 
 
Bir Pokémon'u evrimleştirmek oyunculara birçok avantaj sağlar. İşte o avantajlar şunlardır:
 
- Bir Baskın savaşında Mega Evrimleşmiş Pokémon ile saldırırken Pokémonlar daha fazla hasar verir.
- Mega Evrimleşmiş Pokémon'unuzla aynı türden bir Pokémon yakalarken Şeker elde etme oranı artar.
- Mega Evrimleşmiş Pokémon'unuzla aynı türden bir Pokémon yakalarken XL Şeker elde etme şansınız artar.
- Mega Evrimleşmiş Pokémon'unuzla aynı türdeki bir Pokémon'u yakalamak daha fazla deneyim puanı (XP) sunar.
 
İpucu: Mega Evrimleşmiş Pokémon'unuzu en iyi şekilde kullanın. Çünkü bir Pokémon'u Mega şekilde evrimleştirmek zaman alır. Bonusları kullanın ve baskınlara katılın.
 
Mega Levels sistemi nedir?
 
 
 
Pokémon Go'da yeni tanıtılan Mega Levels sistemi, oyunculara Pokémonlarını mümkün olduğunca geliştirme imkanı sunuyor. Bir Pokémon her Mega şekilde evrimleştiği zaman Mega Levels sistemi devreye giriyor. Toplamda üç farklı Mega Levels düzeyi bulunuyor: Temel, Yüksek ve Maksimum Düzey.
 
Pokémon'unuz yeni bir Mega Seviyeye ulaştığında, daha fazla bonus kazanacak ve Mega Evrimleştiklerinde aktif olan mevcut bonuslarının süresini uzatacak veya geliştirecek. Bu  özellikler kullandığınız Pokémon'a bağlı olarak değişiklik gösterecek.
 
Mega Evrim ile Gelişen Pokémonlar
 
 
 
Eğitmenler Pokémonları Mega şekilde evrimleştirdiği zaman görüntüsünün ve istatistiklerinin değiştiğini görecek. Bu durum Pokémonunuzun evrimleştiğini gösterir. Pokémon Go'da evrimleşebilen birçok Pokémon bulunuyor. İşte onlardan bazıları:
 
- Mega Venusaur: Mega Charizard X: Mega Charizard Y
- Mega Blastoise: Mega Beedrill: Mega Pidgeot
- Mega Slowbro: Mega Gengar: Mega Kangaskhan
- Mega Gyarados: Mega Aerodactyl: Mega Ampharos
- Mega Steelix: Mega Houndoom: Mega Manectric
- Mega Altaria: Mega Absol: Mega Lopunny
- Mega Abomasnow: Mega Latias: Mega Latios

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon GO Pokemon GO mobile ios android nintendo real life free to play ücretsiz
Blizzard, Mobil Cihazlar için Warcraft Arclight Rumble'ı Oyununu Duyurdu Square Enix'in Guardians of the Galaxy Oyunundan 200 Milyon Dolar Kaybettiği Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokémon GO
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız