Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon'dan ilham Alan Çok Oyunculu Yapım DokeV Yeni Maceralar Sunacak

 
 
Black Desert Online'ın yapımcısı Pearl Abyss tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu DokeV bizlere yaratık toplama temasını sunacak. Pokemon'dan ilham alan DokeV için çıkış tarihi henüz belli değil. Ekip çıkış tarihi hakkında “DokeV'nin çıkış zamanına karar verilmedi. Ayrıntıları daha sonraki bir aşamada iletmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
İlk olarak 2021 yılında oyun içi fragman ile duyurulan DokeV için yeni haberler çıkmaya devam ediyor. Bunun dışında DokeV’nin yapım ekibinin şirketten ayrıldığına dair bazı dedikodular vardı. Pearl Abyss ekibi bu dedikoduların doğru olmadığını; “Oyunun baş yapımcısı Sangyoung Kim ve baş oyun tasarımcısı Changki Nam da dahil olmak üzere DokeV'nin çekirdek geliştirici ekibi hala aynı proje üzerinde çalışıyor.” cümleleri ile ilettiler.
 
Ekip şu anda DokeV ve Crimson Desert oyununa odaklanmış durumda
 
 
 
Geliştirici ekip Pearl Abyss şu anda açık dünya aksiyon macera oyunu Crimson Desert'e ve aksiyon macera oyunu DokeV oyununa odaklanmış durumda. Her iki oyunu da aynı anda geliştiren ekip bu süreçte sıkı bir çalışma içerisine girmiş bulunmakta. 
 
Crimson Desert, hayali bir dünyada geçecek. Hayatta kalma savaşında üç kabile Pywell kıtasının kontrolüne ele almak için mücadele edecek. Biz de tüm bunlara şahitlik edeceğiz.
 
Crimson Desert açık dünya aksiyon-macera oyunu olarak DokeV ise bir yaratık toplama açık dünya aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming DokeV Black Desert Online Pearl Abyss açık dünya yaratık toplama devasa çok oyunculu rol
Evil West PC Sistem Gereksinimleri World of Warcraft: Dragonflight için Sinematik Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

16.11.2022 12:24:35

0
Çok uzun zamandır haber gelmediği için iptal edileceğinden veya süresiz erteleneceğinden çok korkmuştum ama ertelenme haberi gelmesine bile sevindim. Bu kadar oyunu aynı anda yapılmaya çalışıldığı için erteleneceği çok belliydi bir de Division benzeri Plan 8 diye oyun duyurmuşlardı bir tarih verilmediğine göre sanırım onu en arkaya atmışlar. Bu 3 oyununda çıkışını heyecanla bekliyorum ama daha çok bekleyeceğiz bu gidişle :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DokeV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız