Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon'dan Esinlenen MMO Temtem'in Satışları 500 Bini Aştı

 
Pokemon serisinden esinlenen çok oyunculu yaratık toplama macera oyunu Temtem iyi bir satış başarısı yakaladı.

Geliştirici Crema Games, oyunun dünya genelindeki toplam 500 bin kopyayı geçtiğini duyurdu.
 
Crema Games ayrıca oyuna ileride eklenecek içerikleri gösterecek yol haritasının yakında paylaşılacağını da belirtti.
 
 
Temtem 21 Ocak 2020'de Steam'de erken erişime açıldı. İlk gün oyun biraz sorunlu olsa daha sonra yayınlanan bir güncelleme ile düzeltildi ve şu anda oyun hakkında yorumlar oldukça olumlu. Erken erişim sürümü ilk 3 ada, 80'den fazla canavar ve 20 saatin üzerinde oynanış süresi ile tam oyunun %50'sini içeriyor. Oyunun 2021'in ikinci veya üçüncü çeyreğine kadar erken erişim sürecinde kalması bekleniyor. Tam PC ve konsollar için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Smazee Crystle Houchic Pokemon benzeri oyun Temtem oyun
Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'ın Tasarımı Belli Oldu Roguelike Oyun "Rogue Lords" PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC İçin Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdiva

23.2.2020 17:36:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İyi olmuş belki Pokemon geliştiricisinin azıcık gözü korkarda daha iyi oyunlar yapar. :D Rekabet olmadığından iyice saldılar.</blockquote> Haha bu çakmadan mı gözü korkacak koskaca gamefreakin yapmayın.Tamam fena oyun değil ama pc ye çıktığı için bu kadar ilgi görüp gündeme geldi.Yoksa konsollarda sınırlı kalsa çoğumuz adını bile duymayacaktı</blockquote> Koskoca mı ? O koskaca gamefreak hala 3ds standartlarından çıkamadı. Oyuncuların binbir şikayeti var fakat alternatif oynayacakları oyun yok. Bu işler böyle başlar bugün 500 yarın 1000 satar. NBA2K, FİFA, Uncharted ve bunun gibi niceleri o koskoca dediğin başkalarının yerini aldı.
Pokemon dünyanın en büyük satışını yapan oyun serisi şu an da. Ondan koskoca demiştir arkadaş. Senin söylediklerinle alakası yok pek. Sword & Shield 2 ayda 16 milyon sattıysa, insanlar çok da memnuniyetsiz değil.

Venomstr

22.2.2020 18:42:57

0
İyi de 3DS’dekiler zaten güzeldi.

BSC Misafiri

22.2.2020 18:09:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İyi olmuş belki Pokemon geliştiricisinin azıcık gözü korkarda daha iyi oyunlar yapar. :D Rekabet olmadığından iyice saldılar.
Haha bu çakmadan mı gözü korkacak koskaca gamefreakin yapmayın.Tamam fena oyun değil ama pc ye çıktığı için bu kadar ilgi görüp gündeme geldi.Yoksa konsollarda sınırlı kalsa çoğumuz adını bile duymayacaktı
Koskoca mı ? O koskaca gamefreak hala 3ds standartlarından çıkamadı. Oyuncuların binbir şikayeti var fakat alternatif oynayacakları oyun yok. Bu işler böyle başlar bugün 500 yarın 1000 satar. NBA2K, FİFA, Uncharted ve bunun gibi niceleri o koskoca dediğin başkalarının yerini aldı.

alsndnz

22.2.2020 15:33:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: darkdiva Son iki yorumun ikisi de haklı. Evet, rekabet olursa daha iyi Pokemon oyunları görürüz ama yine evet, Pokemon Company dikkate almaz bu oyunu bence.
pokemonun kendini toparlamasi icin ciddi satis kaygisi gutmesi lazim sword and shield gunumuz standartlarina gore rezil oyunlar olasalarda genede sattilar cunku mainstream normie kitlesi aliyor yapacak bisey yok

darkdiva

22.2.2020 13:55:05

0
Son iki yorumun ikisi de haklı. Evet, rekabet olursa daha iyi Pokemon oyunları görürüz ama yine evet, Pokemon Company dikkate almaz bu oyunu bence.

BSC Misafiri

21.2.2020 23:39:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İyi olmuş belki Pokemon geliştiricisinin azıcık gözü korkarda daha iyi oyunlar yapar. :D Rekabet olmadığından iyice saldılar.
Haha bu çakmadan mı gözü korkacak koskaca gamefreakin yapmayın.Tamam fena oyun değil ama pc ye çıktığı için bu kadar ilgi görüp gündeme geldi.Yoksa konsollarda sınırlı kalsa çoğumuz adını bile duymayacaktı

BSC Misafiri

21.2.2020 20:56:47

+2
İyi olmuş belki Pokemon geliştiricisinin azıcık gözü korkarda daha iyi oyunlar yapar. :D Rekabet olmadığından iyice saldılar.

Venomstr

21.2.2020 20:09:12

0
Bu kadar kısa süre içerisinde çok yüksek bir rakam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Temtem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız