Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Snap, 24 Haziran'da Nintendo Switch Online'a Geliyor

 
 
HAL Laboratory tarafından ilk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen Pokemon Snap, 24 Haziran'da Nintendo Switch Online platformuna geliyor. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
Pokemon Snap'te Profesör sizden Pokemon Adası'nın Vahşi Pokemon'larını yakalamanızı isteyecek. ZERO-ONE adlı aracınızla Adayı turlayacak ve Pokémon'ların doğal ortamlarında fotoğraflarını çekeceksiniz.
 
Vahşi Pokemonlar genellikle kameradan uzaklaşır. BOnları açığa çıkarmak için özel eşyalar kullanmanız gerekir. Profesörün Pokemon Raporunu hazırlaması için yalnızca en kaliteli fotoğraflara ihtiyacı var. Dolayısıyla en iyi fotoğrafları çekmeniz gerekecek. Adada birçok farklı Pokemon türü yaşıyor.
 
Bu oyunda Pokemon Adası'nın kumsallarını, gizemli mağaralarını, kızgın bir yanardağını ve daha birçok ortamını keşfedeceksiniz! 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Splatoon 3'te Yer Alacak Yeni Harita Açıklandı Radiant Silvergun Geliştiricisi Treasure Ekibi Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız