Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Serisi 200 Milyondan Fazla Sattı


    Nintendo'nun Pokemon oyunları 7'den 77'ye herkesi eğlendirmeyi başarıyor. Özellikle RPG oyunları peynir ekmek gibi satan bu serinin toplam satış miktarının 201 milyona ulaştığı açıklandı. Bu gerçekten büyük bir başarı.
 
   Diğer taraftan Pokemon'un yan oyunlarının da 78 milyon adet sattığı belirtiliyor. Yani Pokemon markası altında bugüne kadar 279 milyon oyun satılmış. Nintendo'nun özellikle her taşınabilir oyun konsolunda yeni bir Pokemon oyunuyla karşılaştığımızı belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 pokemon ash misty brook pikachu onyx balbasaur charmender sun moon aya benzer yüreğim nintendo 3ds jrpg rpg game console bsc bölümsonucanavarı
Yoksa Nintendo NX Kontrolleri Bu mu?! Total War Battles: Kingdom Haftaya PC ve Akıllı Telefonlar için Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

onur89tr

20.3.2016 20:11:14

0
Ben başka bir konuda konAmıyı eleştirmek istiyorum. PS4'te ve PC'de online bir Bomberman oyunu yok. Ve şu an bu oyun konAmının elinde. Steam Bomberman klonlarıyla dolmuş durumda. Ama hiçbiri konAmının Bombermanı kadar sevimli ve oynanabilir değil. Şöyle co-op ve online multi destekli bir Bomberman gelse ne iyi olurdu...

Venomstr

20.3.2016 03:20:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendo ev konsoluna PS3'te keyifle oynadığım Ni No Kuni gibi açık dünya ve online bir Pokemon oyunu neden yapmıyor anlamış değilim. Özellikle yabancı forumlarda çok büyük bir istek söz konusu, el konsollarındaki çok iyi giden satışları olumsuz etkiler diye düşünüyorlar herhalde.
Aynısını Ni No Kuni örneği ile ben de düşünmüştüm. Hem yine aynı atmosferi yaşatmış olur. Ana serideki ruh da bozulmaz.

BSC Misafiri

18.3.2016 20:15:19

0
Nintendo ev konsoluna PS3'te keyifle oynadığım Ni No Kuni gibi açık dünya ve online bir Pokemon oyunu neden yapmıyor anlamış değilim. Özellikle yabancı forumlarda çok büyük bir istek söz konusu, el konsollarındaki çok iyi giden satışları olumsuz etkiler diye düşünüyorlar herhalde.

İdrak İstimlak

18.3.2016 15:02:20

0
Her turlu hakkediyor

stophart

18.3.2016 14:58:22

0
mobile çıktıktan sonra sayı bi bu kadar daha artar herhalde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PoKéMon Sun & Moon
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız