Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Scarlet ve Violet, Switch için Duyuruldu

 
 
Pokemon Company ve Game Freak, Switch için Pokemon Scarlet ve Pokemon Violet'i duyurdu. Oyunlar, 2022'nin sonlarında dünya çapında piyasaya sürülecek.
 
Pokemon serisinin en yeni oyunları Pokemon Scarlet ve Pokemon Violet, bu yıl Nintendo Switch'e geliyor. Bu yeni oyunlar ile açık dünyada özgürce gezebileceksiniz.
 
Çeşitli kasabaları ve vahşi doğayı keşfedebileceğiniz bu oyunlar ile Pokemon deneyimini üst düzeyde yaşayacaksınız. Oyunda bulunan Pokemonları gökyüzünde, denizlerde, ormanlarda, sokaklarda kısacası her yerde görmeniz mümkün. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera
Valve, Microsoft'un PC Game Pass'ini Steam'e Getirmeye Olumlu Bakıyor Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Elden Ring ilk Sırada
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2022 20:48:10

0
İyice fabrikasyona bağladılar ha. Berbat görünüyor.

BSC Misafiri

28.2.2022 12:54:55

+1
Evet beyler tahminleri alalım. Ben en az 30milyon satar diyorum

BSC Misafiri

28.2.2022 12:25:32

0
Artık pokemon bir para basma makinası olmuştur. Grafikler daha render edilmemiş gibi görünüyor şaka gibi :DDD switchin sınırlarını zorluyor gerçekten. National dex kalktıktan sonra gamefreak pokemonun suyunu sıkmaya başladı, minimum iş maximum kazancı hedefliyorlar. Koca seri çöp oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız