Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Elden Ring ilk Sırada

 
 
Elden Ring, 27 Şubat'ta sona eren 8. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesinde zirvede yer aldı. Elden Ring'in diğer sürümleri ise ikinci, üçüncü ve beşinci sıraya yerleşti.
 
Sıralamada yer alan Destiny 2: The Witch Queen'in farklı sürümleri dördüncü ve altıncı sırada yer aldı. Steam Deck ise listeye yedinci sıradan giriş yaptı.
 
Dying Light 2 Stay Human üçüncü sıradan sekizinci sıraya düştü. Total War: Warhammer III birinci sıradan dokuzuncu sıraya geriledi. Cyberpunk 2077 ise beşinci sıradan 10. sıraya düştü.
 
Steam haftalık satış listesi gelire göre sıralanır. Listede ön sipariş ve diğer sürümler yer alabilir. Bir oyun birden çok kez görünüyorsa, bunun nedeni birden çok sürümü olmasıdır. 
 
İşte haftanın Steam'de en çok satan 10 oyunu:
 
- Elden Ring
- Elden Ring
- Elden Ring Deluxe Edition
- Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition
- Elden Ring
- Destiny 2: The Witch Queen
- Steam Deck
- Dying Light 2 Stay Human
- Total War: Warhammer III
- Cyberpunk 2077

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Elden Ring From Software Hidetaka Miyazaki George R.R. Martin fantezi aksiyon RPG macera oyunu
Pokemon Scarlet ve Violet, Switch için Duyuruldu League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nin 6. Haftası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

5.3.2022 12:49:00

0
O mentalite baştan aşağı sorunlu.Adam oyunu oynamadan yorum yapıyor,oyun kötü olsa mutlu olacak sanki,öyle olsa eline ne geçecekse.O noktada aynı düşünüyorum.Ama öteki türlü oyunu oynayıp beğenmeyene de zorla beğendirmeye çalışanlar var.Bunun bir mantığı yok.Kimse birşeyi zorla beğenmek zorunda değil.O kötü enerjiden beslenmek bana anlamsız geliyor.Eni konu bir oyun oynar geçersin.Olup olacağı budur yani.

BSC Misafiri

2.3.2022 14:34:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gow balonu erken sönmüş :) Klasik ps oyunu 5-6 saat oyna hikayesini bitirince sat gitsin. Güzel grafiklerden başka birşey sunamıyorlar.
Gow un meraklısı değilim 2018 de çıkan oyunu geçenlerde yeni bitirdim. Yalnız oyuna b*k atacam diye de saçmalamanın alemi yok. 5-6 saat youtube de speedrun videosu falan gördün sanırım. Oyun süresi çok değil biraz keşfederek ilerlersen 20 saati geçiyor rahat. Oynanışı hikayesi atmosferi vs. kral bi oyun yani kısaca.

BSC Misafiri

2.3.2022 11:00:15

0
ps oyunlarının esamesi bile okunmuyor kardesim. steame ucuzdan geldiler güya. herkes halo ve elden ring oynuyor artık. sen git robot otlat.

BSC Misafiri

1.3.2022 14:19:28

0
Hayatınızda God of War gibi bir başyapıt oyun gördünüz mü la siz çöp xboxta? Veya The Last of Us Part 2? Veya Spider Man? Veya Horizon Forbidden West? Veya Uncharted? Veya Ghost of Tsushima? Veya Persona 5? Varsa yoksa ps3 grafikli halo çöpü, birde 466 sı çıkan festival forza. Başka bi halt yok senelerdir, yazık laa. Saydığın oyunlar başyapıt doğru da Halo ve forza ya laf artarak kendi sözlerini de çöp hale getirdin.Sana da yazık loo.

BSC Misafiri

1.3.2022 13:35:07

0
Hayatınızda God of War gibi bir başyapıt oyun gördünüz mü la siz çöp xboxta? Veya The Last of Us Part 2? Veya Spider Man? Veya Horizon Forbidden West? Veya Uncharted? Veya Ghost of Tsushima? Veya Persona 5? Varsa yoksa ps3 grafikli halo çöpü, birde 466 sı çıkan festival forza. Başka bi halt yok senelerdir, yazık laa.

BSC Misafiri

1.3.2022 13:35:03

0
Oyunlara verilen puanlamalar bazı oyuncular için sadece aksiyon ve grafik olarak değerlendirilir.Oyunlardaki puanlamalar oyunun derinliği,oynayış süresi, içeriği ,yapay zekası tabi grafikleri ve hikayesine göre değerlendirilir..Tabi hep aksiyon veya grafik bekleyen oyuncular için bu tahammül edilmez bir durumdur ve bunlar genelde oyun dünyasına yeni atılmış tiplerdir.Bunlar hemen oyun hakkında eleştirilere başlarlar ve bitmek bilmez.Hatta oyunlara kendi istedikleri puanlamaları göremeyince yayıncılara söylemediklerini bırakmazlar.Bazı tipler de kıyamet tellalı gibi bu durumlarda boş ve bilinçsiz karalamalar la oyunu kötüler.Oysa o puanlamaları veren yayıncılar oyunlar konusunda uzman kişiler ve o oyun türlerini sevenlere hitap etmek için seçilmiş oyuncular.Ben tarzım olmayan oyunlarda yüksek puanlama görürsem şunu anlıyorum ki bu o tür oyunları sevenler için ideal bir oyun fakat bana hitap etmiyor.Elden Ring de meraklısına hitap eden mükemmel bir oyun.Sevmeyen kimseyi oynaması için kimse silahla tehdit etmiyor,oynamak zorunda değil.Ama bırakın artık bu boş eleştirileri.Kimse siz sevmediniz diye oyundan vazgeçmiyor.Zaten satışlardan da bunu kanıtlar nitelikte.

Jack Rabbit Slims

28.2.2022 19:21:50

0
Eksileri tür değişimiyle birlikte yeni nesilde combatın eski oyunlara göre çok çok sıkıcı olması ve hiçbir derde derman olmayan (Kratos'a neler oldu neler bitti vs.) hikayesi. Sonuç olarak kendine has bir oyun olan GoW'un Assassin's Creed gibi bir şeye dönüşmesi. Bana sorarsan yine iyi oyun, yine neslin en iyilerinden ama bu kadar abartmaya gerek yok ya. Not: Çıktığında pcde tekrar oynamam demiştim ama lafımı yedim, bugün itibariyle de %100'ledim oyunu pcde.

stableRevulation

28.2.2022 17:02:51

+3
yeter ağam her yerde elden ring bıktım yav

BSC Misafiri

28.2.2022 16:47:07

+1
playstation artıkları listelere bile giremiyor artık. konsollarında bile en çok cross platform oyunlar oynanıyor. gow mow bunlar hikaye.. elden ring yeni kral biat edin.

Mari Lwyd

28.2.2022 16:20:34

+3
Balon ring . Gelsin linçler

RocK__StaR

28.2.2022 16:04:00

+3
10 luk bir oyun yoktur zamanında bethesda fallout 4 için medyalara para verip puanları yükseltmişti bunun gibi çok örnek var artık kullanıcı skorları bile güvenilmez adam 3 saat oynamış puan vermiş oyunu bitirirsin sonra incelemeni yaparsın beğenir veya beğenmediğini dile getirip puanını verirsin

BSC Misafiri

28.2.2022 15:45:28

+1
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Kendinizi böyle mutlu edin bakalım ama nereye kadar metacritic kullanıcı skorları rekor kıran oyuna kötü demek işinize gelmeyince kendinizi böyle avutursunuz işte xbox tarafında gow gibi oyunmu varmış toksik xbox fanboyları sizi
meselenin xbox fanlığıyla hiçbir ilgisi yok. insanlar yönlendiriliyorlar. her alanda böyle sadece oyun değil. medya ne zehir saçarsa ona inanıyorlar. adam oyunu oynuyor sevmiyor ama sevmese bile bitirip üzerine birde övgü düzüyor. niye ? çünkü güya oyunu herkes sevmiş, kendisi dışlanmış hissetmek istemiyor, üzerine bir tonda para bayılmış. eskiden bir oyun 70 li puanlar aldıgında bile efsane statüsüne eriştirilirdi, neden? çünkü herkesin kişisel bir yorumu vardı ve site puanları formaliteden ibaret kalıyordu. şimdi öyle değil, adama a desen sana pat diye resim koyuyor 10/10 ları. bu mudur yani oyun kültürünün geldiği nokta? kimse birşey diyemeyecek heralde. mafya gibi belli başlı oyun inceleme siteleri ve çok objektif oyun ödüllerinde kime ödül yağdırırlarsa ona mı tapacağız, saçmalık.

BSC Misafiri

28.2.2022 15:45:15

+4
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Hocam şimdi şöyle bir şey var isteyen oyunu beğenir veya beğenmez buna bir şey demiyorum ama adama oyunun eksilerini anlat diyorum adam bana 3 saat oynadım sıkıldım kötü bir oyun diyor düzgün bile eksilerini anlatamıyor adam oyunu bitirmeden puan veriyor böyle bir dünya yok hocam sırf fanboyluğundan beğenmiyor oyunu god of war oyunu xbox tarafına çıksın gömen adamlar övüp duracak adamlar biliyorum burada mesela ben halo oyunun hikayesini kötü buluyorum çünkü oynayıp bitirdim eksilerini anlatabilirim
alakası yok. eksilerini söylüyorsun yine bombalıyorlar. hiçbir şekilde kabul etmiyorlar.ayrıca sıkıcı buluyorum demenin neresi fanboyluk onuda anlamadım. bunu söyleme hakkımız yok mu?

BSC Misafiri

28.2.2022 15:45:12

+1
Gow ile elden ring'i kıyaslamak saçmalıktır. Gow lineer bir aksiyon oyunu. Elden ring tam bir keşif oyunu. Şu an oyunun 30. saatindeyim ve halen yeni kaleler keşfedip heyecanlanıyorum.

BSC Misafiri

28.2.2022 15:45:10

+1
God of War 5 saat demiş arkadaşın biri hikayesi bile 25 saat yan görevlerin tamamını yapar platinleyeyim dersen 70 saatini alır. Bana sorsan 15 saat yeter hikaye için

BSC Misafiri

28.2.2022 15:45:04

+2
Şu yorumları krone denen zavallı yazıyor. Gow u eleştirmek senin neyine? git sen ps2 grafikli halo çöpü oyna.

RocK__StaR

28.2.2022 14:30:19

+4
Hocam şimdi şöyle bir şey var isteyen oyunu beğenir veya beğenmez buna bir şey demiyorum ama adama oyunun eksilerini anlat diyorum adam bana 3 saat oynadım sıkıldım kötü bir oyun diyor düzgün bile eksilerini anlatamıyor adam oyunu bitirmeden puan veriyor böyle bir dünya yok hocam sırf fanboyluğundan beğenmiyor oyunu god of war oyunu xbox tarafına çıksın gömen adamlar övüp duracak adamlar biliyorum burada mesela ben halo oyunun hikayesini kötü buluyorum çünkü oynayıp bitirdim eksilerini anlatabilirim

-Dark Poison-

28.2.2022 14:16:57

+2
Yalnız değilsiniz merak etmeyin.Ben de onmaz bir GoW severken son oyunu hiç sevmemiştim.İsteyen de istediğini söyler.Malesef dünya kendi küçük despot hayatlarında boğuluğup giden insanlarla dolduğu için,aksi fikir gördü mü tahammülsülük gösterenlerden geçilmez bir yere evrildi.

BSC Misafiri

28.2.2022 14:01:03

+4
Sonunda benim gibi düşünen birileri şu gowu denedim sevemedim bir bana overrated geldi sanıyordum bir forum sitesinde adam gowa sıkıcı dedi diye dovmedikleri kalmıştı

RocK__StaR

28.2.2022 13:22:24

+5
Kendinizi böyle mutlu edin bakalım ama nereye kadar metacritic kullanıcı skorları rekor kıran oyuna kötü demek işinize gelmeyince kendinizi böyle avutursunuz işte xbox tarafında gow gibi oyunmu varmış toksik xbox fanboyları sizi

BSC Misafiri

28.2.2022 12:55:01

+9
ps oyunları özel oldukları için erşilemediklerinden dolayı çok iyi oyunlar oldukları sanılıyor. halbuki çok büyük bir kısmı taş çatlasın 7/10 luk oyunlar. inceleme sitelerine baksanız 99 vereni idam ediyorlar. modern dünya ayvayı yemiş aga.. herşey algı herşey psikoloji. geçmiş olsun

BSC Misafiri

28.2.2022 12:25:27

+7
Gow balonu erken sönmüş :) Klasik ps oyunu 5-6 saat oyna hikayesini bitirince sat gitsin. Güzel grafiklerden başka birşey sunamıyorlar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elden Ring
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız