Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Benzeri Oyun Temtem'e, Bu yıl İçerisinde 50 Yeni Temtem Eklenecek

 
Yayıncılığını Humble Bundle'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Crema Games'in yaptığı Pokemon benzeri oyun Temtem''in bu yıl için yol haritası paylaşıldı. En dikkat çekici nokta oyuna 50 adet yeni Temtem'in eklenecek olması.
 
Oyuna bu yıl içerisinde 3 farklı dönemde yeni içerikler eklenecek. Bunlardan ilki ilkbahar dönemi olacak ve oyuna daha iyi ve dengeli bir eşleştirme sistemi, seyirci modu ve oyun içi sohbet iyileştirmesi gelecek.
 
İkinci dönem ise yaz dönemi. Bu dönemde ise oyuna yeni bir ada ve 25 yeni Temtem gibi yenilikler eklenecek. Üçüncü ve son dönem ise sonbahar dönemi olacak. Bu dönemde de oyuna yine yeni bir ada ve 25 yeni Temtem eklenecek. 
 
Geliştirici stüdyo Crema Games, bu  planların değişebileceğini veya gecikebileceği uyarısını da yaptı. Temtem şu anda PC'de Steam üzerinden erişilebilir durumda. Oyunun erken erişim aşamasında olduğunu hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Smazee Crystle Houchic Pokemon benzeri oyun Temtem oyun
Wasteland Remastered Yayınlandı, 2 Oyun ile Birlikte Xbox Game Pass'e Eklendi Günün Haberleri (25 Şubat)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Temtem
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız