Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Point Blank Harita Taktikleri (2023)

 
 
Oyunlarda yer alan haritalar çoğu oyuncular için oldukça önemli. Çünkü haritaya göre oyuncular, atacağı bombaya bile dikkat ediyor. Haritanın her alanına göre özel taktikler ile rakiplerini daha kolay öldüren oyuncular bu sayede oyunda üst seviyelere ulaşıyor.
 
Bu yazımızda sizlere Point Blank'ta yer alan Downtown, Hastane, Outpost ve Storm Tube haritalarını tanıttık ve taktiklerini sizinle paylaştık. İşte listemiz: 
 
DOWNTOWN
 
 
 
Harita hikayesi: Şehrin ortasına giren bir araç. CT Force malzeme ve erzak transfer yolu için şehrin dış eteklerinde bir kasabayı seçer. Sivil bir araç olarak kamufle edilmiş bir araç malzemeleri almak için geldiğinde CT Force'un tüm tedarik kanallarını bağlamak için pusuda bekleyen Free Rebels ile karşı karşıya kalır.
 
Oyun Modu: Bomba Görevi / TDM / İmha Görevi
 
Görev: CT Force : Savunma (Bomba İmha) / Free Rebels : Saldırı (Bomba Kur)
Harita Özellikleri: Şehrin göbeğinde kapalı ve açık mekanlarda çatışılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Takımlar bomba imha ve kurulum görevlerini gerçekleştirirken, haritanın çeşitli yerlerinde bulunan patlamaya hazır varillerle stratejik hamlelerin yapılabildiği bir haritadır.
 
Oyunda toplamda 8 tane Kırmızı (Free Rebels) ve 8 tane Mavi (CT Force) slotu bulunmaktadır. Oyuncuların oynadığı yere göre uygun bir şekilde slotlara yerleşmeleri lazım.
 
Downtown haritasında Kırmızı (Free Rebels) tarafında iseniz; ikinci, altıncı yedinci ve sekizinci slot B kısmına daha yakında doğmakta. Eğer B kısmına daha erken gitmek istiyorsanız bu dört slottan birisine yerleşebilirsiniz. Eğer A kısmına daha erken gitmek istiyorsanız birinci, beşinci, dördüncü ve üçüncü slotlara geçip rakipleriniz ile daha erken yüzleşebilirsiniz.
Downtown haritasında Mavi (CT Force) tarafında iseniz; birinci, üçüncü, dördüncü, beşinci ve ikinci slotları kullanarak A bölgesine daha yakın doğabilirsiniz. Eğer altıncı, yedinci ve sekizinci slotları kullanır iseniz B bölgesine daha yakın doğup rakiplerinizi erken bir şekilde karşılayabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce ekipmanınızı ve slotlarınızı kontrol ettikten sonra harita taktiklerine geçebiliriz.
 
Gelelim Downtown haritasında Kırmızı (Free Rebels) tarafında hangi taktikleri yapabileceğimize. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Downtown haritasına A ve B olarak iki tane bomba kurulum noktası yer almakta. İlk olarak B bomba kurulum bombasına giderken yapılacak taktiklerini sizler ile paylaşalım. 3 dual silah kullanan oyuncu ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu varsayar isek ilk olarak bu dual silah kullanan oyuncular B tarafına yakın doğacak slota yerleşmeli. Maça başladıktan sonra dualcilerden 2 tanesi oyunun uzun kısmına hızlı bir şekilde yerleşip takımda yer alan AR silahı kullanan oyuncuları beklemeli. Bu sırada kalan 1 dual silah kullanan oyuncu haritanın çöp kısmı denildiği yere hızlıca bir kontrol sağlamalı.
 
AR silahı kullanan oyuncular geldiği anda uzun tarafına sisleri atarak diğer 2 dual silahı kullanan oyuncuları koruyarak onları karşı tarafa geçirmeli. Dual silahı kullanan oyuncular B patlatma bölgesini ele geçirerek bombayı derhal kurarak roundu kazandırabilir. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
İkinci taktik olarak yine 3 dual silah kullanan oyuncu ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu varsayar isek ilk olarak bu dual silah kullanan oyuncular B tarafına yakın doğacak slota yerleşmeli ve yine maça başladıktan sonra dualcilerden 2 tanesi oyunun uzun kısmına hızlı bir şekilde yerleşip takımda yer alan AR silahı kullanan oyuncuları beklemeli. Daha sonra uzun kısmının kontrolünü sağladıktan sonra geriye kalan 3 dual silahını kullanan oyuncular çöp kısmına geçmeli. Uzunda yer alan iki AR silahını kullanan oyuncular B kurulum noktasına tüm bomba ve sisleri atarak karşı rakibi rahatsız edebilir. Bomba ve sisler atıldığı anda çöp kısmında bekleyen dual'ciler hızlı bir şekilde kurulum noktasını ele geçirerek roundu kazandırabilir. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Bir diğer taktik ise bir AR kullanan oyuncu A kurulum noktasına yakın bir şekilde bekleyerek oradan açılacak oyuncuyu beklemeli. Geriye kalan 3 dual'ci ve 1 AR silahı kullanan oyuncu uzun kısmının kontrolünü sağlayarak B kurulum noktasına girermiş gibi bomba ve sislerini kullanmalı. Biraz daha ses yaptıktan sonra A kurulum noktasının arkasında bekleyen oyuncu hızlı bir şekilde A'ya girerek kontrolü sağlayarak bombayı kurmalı.
 
Daha sonra B kısmında yer alandiğer oyuncular hızlı bir şekilde A bomba kurulum noktasına giderek roundu kazandırabilir. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
Hızlı bir şekilde A bomba kurulum noktasına 3 dual ve 1 AR kullanan oyuncu girerek roundu kazanabilirsiniz. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Bu kısımda geriye kalan 1 AR kullanan oyuncunun durumu çok önemli. Çünkü o oyuncu B bomba kurulum noktasının uzun kısmından karşı rakipteki diğer oyuncuları arkalayabilir ve kolay bir şekilde roundu kazandırabilir. Takım olarak A kurulum noktasına yakın bir şekilde uygun bir slot seçiyoruz.
3 dualci ve 1 AR silahı kullanan oyuncu hızlı bir şekilde A noktasına gitmeli ancak giderken haritada yer alan balkon kısmına dikkat etmeli. Aksi taktirde karşı rakip sizi kolayca arkalayabilir. Daha sonra A giriş esnasında karşı rakibin görüşünü engelleyecek sis atarak kolay bir şekilde bomba kurabilirsiniz. Bombayı kurduktan sonra bombanın yakınında veya alanın dışarısında yerleşebilirsiniz. Eğer içeride yerleşecek iseniz kendi takım arkadaşınızla karşı karşıya durduğunuza dikkat edin. Bu şekilde rakipleri kolayca avlayabilirsiniz. Ve yine alanın arka tarafında duracaksanız arkadaşınız ile karşı karşıya durun.
 
 
 
Bomba kurulduktan sonra uzunda yer alan AR silahı kullanan oyuncu arkadaşımız dikkatli bir şekilde oynamalı. Rakibin tamamen A kısmına yöneldiğini anladığı anda o da A kısmına yönelmeli. Bu şekilde karşı rakibi arkadan vurarak düşmanı öldürebilir. Ancak işler her zaman yolunda gitmeyebilir. Uzundaki takım arkadaşımız öldü ise hemen A bomba kurulum noktasındaki bir dual oyuncusu haritanın orta kısmına gidip rakiplerin A noktasına yaklaştığında onları arkalayabilir.
 
Bu durumda içerde yer alan takım arkadaşlarımız hemen kurulumun arka noktasına geçip yerleşmeli. Ek olarak oyuncuların bazılarında ekipmanında bomba yer almalı. Çünkü bombayı rakip tam imha ederken atarak roundu kazanabilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz.
 
Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
Gelelim Mavi (CT Force) alanında iken neler yapacağımıza. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Dualcilerden bir tanesi ortaya mayın bombasını atarak A kısmına, diğer iki tanesi çöp kısmına geçmeli.
 
AR silahı kullanan oyunculardan bir kısmı A'ya destek olarak diğer AR silahı kullanan oyuncu ise uzuna geçerek işleri biraz daha kolaylaştırabilir. Eğer A kısmına hızlı bir rush geliyor ise takımınızdakilerden birisi A noktasının arkasına bomba atarak rush'ı engelleyebilir ve roundu kazanabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın.
 
Eğer B kısmına hızlı bir rush geliyorsa uzun ve çöp kısmına bombalarınızı atıp rakip takımı kolaylıkla engelleyebilirsiniz. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Bombalarınız bir zamandan sonra bitecek ve burada artık kendi aiminize güvenmeniz lazım. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
HASTANE
 
 
 
Bir politikacı göçmenlere karşı ayrımcılık politikaları uygulaması için ülkedeki devlet hastanelerine yaptırım uygulamaktadır. Bu bilgiyi alan Free Rebels güçleri, hastanelere saldırı yapmayı planlamaktadır. Hastaneye saldırmak için sızdıklarında, kendilerini hastaneyi korumak için orada bulunan CT-Force kuvvetleri ile çatışırken bulacaklardır.
Hastane haritası, çeşitli stratejiler kullanabileceğiniz geniş ve katlı bir haritadır. Haritada yer altından 2 tarafa da ulaşabileceğiniz geçitler mevcuttur. Bir takım saldırı rotasında zorluk yaşarsa, alternatif yolları kullanabilir.
 
OUTPOST
 
 
 
Dünyanın en elit ve gözde mekanlarından Outpost... Şehrin en tanınmış yapısı olmakla birlikte yalnızca elit kesimin girişine izin verilen özel bir kulüp olan Outpost, Free Rebels için yok edilmesi gereken bir ırkçılık abidesinden başka birşey değildir. Free Rebels'in Outpost'u patlatmak için plan yaptıklarını duyan CT Force helikopterle olay yerine hareket eder. Fakat olay yerine varan CT Force geç kalmıştır. Bina Free Rebels'in kontrolü altındadır...
 
STORM TUBE
 
 
  
Turnuva zamanlarında oldukça görülen bir haritadır. Bu haritada bomba kısmına bakıldığı zaman atılacak çok yer olmamakta. Çünkü haritanın üstü kapalı bir şekilde. Diğer haritalara kıyasla bu haritada, kurulum veya doğuş alanından çok uzak bir yere bomba atışı yapılmıyor. Bunun için bu haritada bombanızı saklamakta fayda var. Bombalarınızı, düşman size yaklaşırken, düşmanı vuramayacağınız kadar uzaktayken veya bomba kurulurken atabilirsiniz. Ek olarak bu haritada koordineli bir şekilde oynamak çok önemli. Karakterler ve oyun çok hızlı olduğu için her an her yerden düşman çıkabilir. Bu yüzden takım arkadaşlarınıza düşmanı gördüğünüz an uyarmanız gerekmekte.
 
Her oyunda 8 Mavi (CT-Force), 8 Kırmızı (Free Rebels) tarafında olmak üzere 16 tane slot bulunmakta. Bu slotlara geçerek oyuna başladığınız yer değişmektedir. Örnek olarak Mavi (CT-Force) tarafındasınız ve 2. slotta oyuna başlarsanız A bölgesine daha yakın doğacaksınız. Ancak 5. slotta doğarsanız B bölgesine daha yakın doğup düşmanlarınızı daha erken karşılayarak öldürebilirsiniz. Her haritanın önemli slot yerleri bulunmakta. Bu slotları da her haritada sizinle paylaşacağız.
 
Harita Hikayesi: Şehri uçtan uca bağlayacak yeni Metro hattı inşaatı... Bu inşaatta hala göçmen ve melez işçilerin, ucu köleliğe dayanan şartlarda çalıştırıldığı medya tarafından dünyaya duyurulduğunda Free Rebels, çalışanları korumak ve kızgınlığını ifade etmek için inşaat alanını bombalama kararı alır...
 
Harita Modu: Bomba Görevi
 
Görev: CT Force: Savunma (Bomba İmha) / Free Rebels: Saldırı (Bomba Kur)
Harita taktiklerine geçmeden önce slot dağılımlarına bakalım.  
 
Storm Tube haritasında Mavi (CT Force) tarafında iseniz; ikinci, üçüncü ve altıncı slotları kullanarak B bomba kurulum noktasına, merkez kısmına ve B bomba kurulum noktasının yanında bulunan merdiven kısmına yakın doğabilirsiniz. Eğer yedinci, sekizinci, birinci, dördüncü ve beşinci slotları kullanır iseniz A bomba kurulum noktasına, orta tren kısmına, 2.30 kısmına, B bomba kurulum noktasına, boya-1 ve boya-2 kısmına daha yakın doğup rakiplerinizi erken bir şekilde karşılayabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce ekipmanınızı ve slotlarınızı kontrol ettikten sonra harita taktiklerine geçebiliriz.
 
Storm Tube haritasında Mavi (CT Force) için ilk olarak B bomba kurulum noktasındaki taktiklere bakalım. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Storm Tube haritasına A ve B olarak iki tane bomba kurulum noktası yer almakta. Bir oyuncu B bomba kurulum noktasından oynasın. Bu oyuncu, boya-1, boya-2, boru ve merkezi rahatlıkla gözetleyebilir. Ancak buraları gözetlemek oldukça zor olabilir. Çünkü her yerden düşman çıkabilir. Bu yüzden buradaki oyuncu oynarken merdiven kısmından oynayan oyuncu ile aynı anda konuşarak karşı rakibe ateş etmeli.
 
Ek olarak B bomba kurulum noktasına hızlı bir şekilde oynuyorlarsa, orada duran oyuncu geri çekilerek kurulum noktasından oynayabilir. Veya daha da geriye yani orta tren kısmına giderek rakip tam bombayı kuracağı sırada elindeki bombayı atarak, rakibin bombayı kurmasını engelleyebilir. Yine rakipler hızlı bir şekilde oynuyorsa ve o an kaçacak yer bulamadıysanız hemen bomba kurulum noktasının sağında bulunan kutulara pusabilirsiniz. Böylelikle rakipleriniz sizin orda duracağınızı beklemeyebilir ve onları öldürebilirsiniz. Burada yer alan oyuncu kendi takımı arkadaşlarına, karşı rakip ile ilgili çok bilgi vermeli. Çünkü takım oyuncularınız ona göre koordineli bir şekilde oynayacaktır. Örneğin merkez kısmından karşı rakip hızlı bir şekilde oynuyorsa, merdiven veya B bomba kurulum noktasından oynayan oyuncu hemen bu bilgiyi takım arkadaşları ile paylaşmalı ve o kısma destek atılmalı. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapababilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
Gelelim B bomba kurulum noktasının yanında bulunan merdiven kısmına. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Burada yer alan oyuncu, boya-1, boya-2, boru, B bomba kurulum noktasına gelecek oyuncuları ve merkezi rahatlıkla gözetleyebilir. Ancak buraları gözetlemek oldukça zor olabilir. Çünkü her yerden düşman çıkabilir. Bu yüzden buradaki oyuncu oynarken merdiven kısmından oynayan oyuncu ile aynı anda konuşarak karşı rakibe ateş etmeli. Ancak merdiven kısmından oynarken boru tarafından da rakip oyuncu oynayabilir. Boru kısmı da merdivenin hemen sağında bulunmakta. Bu yüzden buradaki oyuncu oradan gelecek rakibe de dikkat etmeli.
 
Eğer rakibin çok hızlı bir şekilde merdiven kısmına oynadığını anladıysa hemen kendi doğuş bölgesine çekilip düşmanın kafasını karıştırarak onları öldürebilir. B bomba kurulum noktasına hızlı bir giriş olduğunu görüyorsa hemen merkez çıkışına doğru bomba ve sis bombalarını atabilir. Bu bombalar karşı rakibin hızlı oynayışına engel olacaktır. Burada yer alan oyuncu eğer A bomba kurulum noktasına hızlı bir giriş olduğunu duyduysa hemen kendi doğuş bölgesinden A bölgesine gidebilir.
 
Ancak biraz hızlı olmalıdır çünkü yaklaşık 15-20 saniye mesafe vardır. Ek olarak orta trenden oynayarak A bölgesine girmeye çalışan oyuncuları da arkalayabilir. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli.
 
Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
B bomba kurulum noktasında yer alan oyunculara göz attık. Şimdi gelelim bir oyuncumuz orta tren tarafından oynasın. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Orta trende duran oyuncu aslında takımın en önemli oyuncusudur.
 
Çünkü buradaki oyuncu haritanın her yerini görebilir ve takımına bilgi vererek roundu kazandırabilir. İlk olarak buradaki oyuncu karşı rakibi gördüğü anda hemen takımına bilgiler vermek zorundadır. Takım oyuncuları bu bilgilere göre hareket edecek ve roundu kazandıracak. Burada duran oyuncunun asıl görevi boya-1, boya-2 ve merkez tarafından oynayan oyuncuları gözetlemektir. Merkezden çok oyuncu geliyorsa hemen takım arkadaşlarına bu bilgiyi paylaşarak B bomba kurulum noktasından oynayan oyuncu ve  bomba kurulum noktasının yanında olan merdiven kısmından oynayan oyuncu, merkez kısmına destek atmalıdır. Boya-1 ve boya-2 tarafına eğer çok oyuncu geliyorsa hemen o tarafa yakın oynayan oyunculara söyleyerek rakiplerini öldürtmeleri gerekir. Yine çok düşman geliyorsa orta trenden oynayan oyuncu, bomba ve sis bombalarını kullanarak rakiplerinin hızlı girişlerini engelleyebilir. Ek olarak eğer takımınız kapalı bir şekilde oynuyorsa A bomba kurulum noktasının orasında bulunan mavi kutudan, 2.30 ve orta tren kısmını gözetleyebilir. Gözetlerken sadece kafa göstermesi gerekmektedir.
 
Bu sayede karşı rakip sadece kafa kısmını göreceği için vurması daha zor olacak. Orta trenden oynayan oyuncu takım arkadaşlarına yardıma gidebilir. Orta tren kısmı neredeyse her bölgeye yakın olduğu için takım arkadaşlarının eksiklerini kapatabilir. Eğer B bomba kurulum noktasının yanındaki merdiven kısmında oynayan oyuncu düşerse; B bomba kurulum noktasından veya kendi doğuş noktasından o kısma gidebilir. B bomba kurulum noktasında oynayan düşerse 2 saniyede o bölgeye destek atabilir. Destek atarken eğer karşı rakip yerleşmişse bombanın kurulmasını engelleyebilirsiniz. Bunun için yine tren kısmından bomba kurulum noktasına yaklaşın ve bombayı atıp uzaklaşın. Böylelikle hem bombayı kurmaları gecikecek hem de karşı rakibin canı azalacak. 2.30 kısmına da orta trenden destek atılabilir. Orta tren camından kesebilirsiniz. Yine orta trenden atlayarak mavi kutu denilen bölgeden A bomba kurulum noktasına girişi engelleyebilirsiniz. 2.30 kısmına hızlı bir giriş oluyorsa hemen boya-1 ve boya-2 kısmından herhangi bir oyuncu olup olmadığını kontrol edin. Daha sonra eğer düşman varsa öldürün yoksa boya kısmına gidip rakip oyuncuyu arkalayabilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
 
 
Gelelim A bomba kurulum noktasından oynayacak oyunculara. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Burada 2 dual oyuncusu oynarsa kolaylıkla bu bölgeye giriş olmayabilir. Dual oyuncularının bir tanesi orta tren tarafında bir tanesi trenin yan tarafında bulunan kutulardan oynayabilir. Bu iki oyuncu birlikte koordineli bir şekilde oynamaları lazım. Çünkü 2.30 tarafından karşı rakip hızlıca ve kalabalık bir şekilde gelebiliyor. Bu yüzden bu iki oyuncu aynı anda doğru hamleyi yaparsa roundu kazandırabilir. Eğer karşı takım tarafından hızlı bir atak geliyorsa hemen orta trenin yanında bulunan kutudan oynayan oyuncu o bölgeye bomba ve sis bombası atarak rakibi yavaşlatabilir.
 
Daha sonra rakip tekrardan bastıracaktır. Kutudaki oyuncuyu karşı rakip direkt görecek. O oyuncuya ateş ettiği anda, orta trende yer alan oyuncu bomba ve sis bombasını veya ateş ederek rakibi önleyebilir. Eğer orta trende yer alan oyuncu karşı rakibi arkalamak istersen meydan kısmından karşıdan gelecek trene de dikkatli şekilde bakarak 2.30 kısmını arkalayabilir. Ancak boya-1, boya-2 ve merkez kısımlarında düşman olmamalıdır. Açılacağı sırada takım arkadaşlarına haber verirse, takım arkadaşları onu koruyarak arkalamasına yardımcı olabilir. Eğer takımınız kapalı bir şekilde tutuyorsa A kısmını tutan oyuncular hemen geriye çekilerek bomba kurulum noktasının arkasına pusabilir. Bir oyuncu bomba kurulumun arkasında, diğer bir oyuncu da boru kısmından oynayarak rahatlıkla düşmanı engelleyebilir. Ancak yine koordineli bir şekilde oynanması lazım.
 
Bomba kurulum noktasına yaklaşan rakip, o bölgeye bomba atarak takım arkadaşınızı öldürebilir. Takım arkadaşınızın ölmemesi için tam bomba atılacağı sırada rakip düşmana ateş ederek öldürebilirsiniz. Veya tam gireceği sırada eğer boru kısmından karşı rakipten bir oyuncu oynamaz ise hemen borudan ilerleyerek rakibi arkalayabilir ve A bomba kurulum noktasına girişini engelleyebilirsiniz. Buradaki oyuncular boya-1 ve boya-2 kısmında oynayan oyuncuları arkalayarak da öldürebilir. Bunun için orta trende oynayan bir AR oyuncusu o bölgeye ateş ederek dikkatlerini dağıtmalı. Bu sırada 2.30 kısmına yaklaşan takım arkadaşlarınız boya-1 ve boya-2'yi rahatlıkla görerek o kısımdaki rakip oyuncuları öldürebilir. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli.
 
Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
Gelelim Storm Tube haritasının T kısmına. Storm Tube haritasında T kısmı için oldukça seçenek mevcut. İlk olarak basit bir şekilde A bomba kurulum noktasına girelim. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. A kısmına girmek için 3 dual silah kullanan oyuncunun 2.30 merdiven kısmına yoğunlaşması lazım. O kısmın aşağısından indiğimiz anda karşı rakip bizim önümüze çıkacak. Burada artık aimlerimizin iyi olması lazım.
 
Diğer 2 AR oyuncusu da boru kısmından boya kısmına atlayarak 2.30 kısmındaki takım arkadaşlarını koruyabilir. Böylelikle 3 dual oyuncusu A bomba kurulum noktasına rahatlıkla girebilir. Daha sonra A bomba kurulum noktasına girmek için bir oyuncu boru kısmını kontrol etmeli. Aksi taktirde o kısımda duran oyuncu, takım arkadaşlarınızı öldürerek roundu kazandırabilir. Boru kısmını ve bomba kurulum noktasını kontrol ettikten sonra bombayı kurabilirsiniz. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun.
 
Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım.
 
Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
A bomba kurulum noktasına orta tren kısmından giriş yapalım. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. A kısmına girmek için 3 dual silah kullanan oyuncunun 2.30 merdiven kısmına yoğunlaşması lazım. 2.30 kısmından aşağı doğru indiğimiz anda hemen sağ taraftan orta tren kısmına geçmeliyiz. Ancak geçerken AR oyuncularının bizi koruması lazım. Bu kısımda AR oyuncularının boru kısmından,  boya 1 ve boya 2 yerlerine geçerek takım arkadaşlarına destek ateşi açabilir. Bu sırada orta trenden geçen dual oyuncuları hızlı bir şekilde A bomba kurulum noktasına giriş yapması lazım.
 
Bomba kurulum noktasına girildiği anda AR oyuncularının yavaş yavaş 2.30 kısmından giderek depo veya boru kısmından bomba kurulum noktasına yaklaşabilir. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun.
 
Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz.
 
Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli.
 
Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
5 merkez ile A bomba kurulum noktasına girelim. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. İlk olarak merkez tarafını sis bombalarınızı atın. Daha sonra sis bombalarının etkisini geçmesini bekleyin. Bu sırada arkadan açılacak karşı rakiplerinize dikkat edin. Daha sonra merkez tarafından ilerleyecek iken sağ ve sol tarafındaki rakiplerinizi iyi analiz etmeniz gerekmektedir. Çünkü geçeceğiniz alan çok açık olduğu için rakip sizi çok kolay bir şekilde öldürebilir. Bunun için yine sis bombalarınızı atabilirsiniz. Merkez tarafından hemen orta tren kısmına geçiş yapın. Orta tren kısmından hızlı bir şekilde A bomba kurulum kısmına geçiş yapın. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor.
 
Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin.
 
Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir.
 
Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz.
 
Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
A bomba kurulum noktasına karşı rakibin doğuş bölgesinden dolaşarak giriş yapın. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Merkez kısmına sis bombalarınızı atarak hızlı bir şekilde boru kısmına geçin.
 
Ancak geçerken dual oyuncuları ön kısımdan oynamaları lazım. Çünkü borudan atladığınız anda karşınıza rakip çıkabilir. Bunun için dual oyuncunun onu karşılaması ve öldürmesi daha kolay olacaktır. Boru kısmından geçtikten sonra merdivenden yukarı çıkın ve önünüze uzun bir koridor çıkacak. Karşı rakibin merdiven kısmına ilerleyin. İlerlerken karşınıza rakip çıkabilir. Bu yüzden bıçakla gitmek yerine elinizde silah bulunsun. Geçtikten sonra merdivenden aşağı inin. Daha sonra borudan veya düz bir şekilde bomba kurulum noktasına geçebilirsiniz. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor.
 
Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır.
 
Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
Hem orta tren hem 2.30 kısmından A bomba kurulum noktasına giriş yapalım. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. A kısmına girmek için 3 dual silah kullanan oyuncunun 2.30 merdiven kısmına yoğunlaşması lazım. 2.30 kısmından aşağı doğru indiğimiz bir oyuncu hemen sağ taraftan orta tren kısmına geçmeli. O bir dual oyuncusunu koruması için de bir tane AR oyuncusunun boru kısmından boya kısmına geçip ateş açması lazım. Daha sonra orta trene geçtiği anda diğer 2 dualcinin 2.30 kısmından atlayarak depo kısmına geçmeli. Bu sırada onları koruyacak yine bir boya oyuncusu olmalı.
 
Daha sonra A bomba kurulum noktasına giriş yapılmalı. Bomba kurulum noktasına girildiği anda AR oyuncularının yavaş yavaş 2.30 kısmından giderek depo veya boru kısmından bomba kurulum noktasına yaklaşabilir. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin.
 
Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir.
 
Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir.
Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım.
 
Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
A bomba kurulum noktasına 5 kişi 2.30 kısmından oynayarak giriş yapalım. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Bu taktik için oldukça hızlı olmalıyız. Doğar doğmaz 2.30 kısmına gidelim ve daha sonra merdivenlerden aşağı indikten sonra depoya giriş yapmaya çalışalım. Bu sırada önünüze bomba gelebilir, düşman çıkabilir. Depo kısmından sonra hemen bomba kurmaya çalışın. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz.
 
Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz.
 
Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Bomba kurulum alanındaki oyuncular ise şu taktiği yapabilirler. Bomba kurulum alanından ayrılarak depo kısmına geçebilir.
 
Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba kurulum noktasına bombasını atabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması oldukça önemli. Bomba yoksa eğer hızlı bir şekilde depo kısmından çıkın. A bomba kurulum noktasının giriş tarafına doğru ilerleyin. Bomba size açık olacağı için rakip oyuncu sizi görüp bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Bıraktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalışınca boru kısmından düşmana ateş edebilirsiniz. Eğer hala ölmediyse ve rakibinizin süresi var ise tekrar boru kısmından A bomba kurulum noktası girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir.
 
Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
B kısmına gidiyormuşuz gibi yaparak A bomba kurulum noktasına girelim. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim.
 
İlk olarak B merkez kısmına doğru sis bombalarınızı fırlatın. Karşı rakip o kısımdan boruya ve borudan da kendi doğuş kısmına sızacağınızı düşünecek. Bu kısımda siz, sis bombasının arasından ilerleyip boru kısmına gireceksiniz. Orada karşımıza çıkan düşmana ateş edip zarar verebilirsiniz. Boru kısmında sıkışmamaya dikkat edin. Daha sonra borudan atlamadan yine önünüze sis bombaları atın. Böylelikle karşı rakip, kendi doğuş bölgelerine sızacağınızı düşünecek. Ama siz bu sırada geriye dönüp 2.30 kısmına gideceksiniz. A kısmına girmek için 3 dual silah kullanan oyuncunun 2.30 merdiven kısmına yoğunlaşması lazım. 2.30 kısmından aşağı doğru indiğimiz bir oyuncu hemen sağ taraftan orta tren kısmına geçmeli. O bir dual oyuncusunu koruması için de bir tane AR oyuncusunun boru kısmından boya kısmına geçip ateş açması lazım. Daha sonra orta trene geçtiği anda diğer 2 dualcinin 2.30 kısmından atlayarak depo kısmına geçmeli.
 
Bu sırada onları koruyacak yine bir boya oyuncusu olmalı. Daha sonra A bomba kurulum noktasına giriş yapılmalı. Bomba kurulum noktasına girildiği anda AR oyuncularının yavaş yavaş 2.30 kısmından giderek depo veya boru kısmından bomba kurulum noktasına yaklaşabilir. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir.
 
Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir.
 
Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Bomba kurulum alanındaki oyuncular ise şu taktiği yapabilirler. Bomba kurulum alanından ayrılarak depo kısmına geçebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba kurulum noktasına bombasını atabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması oldukça önemli. Bomba yoksa eğer hızlı bir şekilde depo kısmından çıkın. A bomba kurulum noktasının giriş tarafına doğru ilerleyin. Bomba size açık olacağı için rakip oyuncu sizi görüp bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Bıraktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalışınca boru kısmından düşmana ateş edebilirsiniz. Eğer hala ölmediyse ve rakibinizin süresi var ise tekrar boru kısmından A bomba kurulum noktası girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin.
 
 
 
Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
A bomba kurulum noktasına 5 meydan kısmından ilerleyerek giriş yapın. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. İlk olarak B merkez kısmına doğru sis bombalarınızı fırlatın. Karşı rakip o kısımdan boruya ve borudan da kendi doğuş kısmına sızacağınızı düşünecek. Daha sonra geriye dönüp boya 1 ve boya 2 kısımlarına gitmeniz gerekecek. Borunun solundaki oyuncular AR oyuncuları olmalıdır. Çünkü borunun solundan boya kısmına atlanıldığı sırada arka tarafta duran dual oyuncuları A bomba kurulum noktasına geçiş yapacak. Bu yüzden orada duran AR oyuncuları, dual oyuncuları hızlı ve kusursuz bir şekilde korumalı. Bunun için dual oyuncuları da oldukça hızlı olmalı. Merkez kısmını (karşı rakibin göremeyeceği alanı) güzel bir şekilde sis bombalarını atarak görüşlerini engellemeli. Daha sonra 2.30 merdivenin alt kısmından hızlıca depo kısmına ilerlemeli. Bu sırada geride kalan AR oyuncuları 2.30 kısmına gelerek dual oyuncularını koruyabilir. Depo kısmından sonra hemen bomba kurmaya çalışın. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir.
 
Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin.
 
Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir. Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir.
 
Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Bomba kurulum alanındaki oyuncular ise şu taktiği yapabilirler. Bomba kurulum alanından ayrılarak depo kısmına geçebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba kurulum noktasına bombasını atabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması oldukça önemli. Bomba yoksa eğer hızlı bir şekilde depo kısmından çıkın. A bomba kurulum noktasının giriş tarafına doğru ilerleyin.
 
Bomba size açık olacağı için rakip oyuncu sizi görüp bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Bıraktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz. Tekrar çözmeye çalışınca boru kısmından düşmana ateş edebilirsiniz. Eğer hala ölmediyse ve rakibinizin süresi var ise tekrar boru kısmından A bomba kurulum noktası girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin.
Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
5 orta tren kısmından ilerleyerek A bomba kurulum noktasına giriş yapın. Bunun için ilk olarak 5 oyuncu 2.30 kısmına ilerlemesi gerek. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. 2.30 kısmına ilerledikten sonra aşağı inip merdivenin hemen sağından orta tren kısmına giriş yapılması lazım. Ancak merdivenin sağından ilerlemeye başladığınızda karşı rakip sizi görüp ateş edebilir. Bunun için önünüze sis bombası atabilirsiniz. Attıktan hemen sonra orta trenden A ara kısmına giriş yapacaksınız. Girdikten sonra depo ve boru kısımlarını gözetlemeyi unutmayın. Artık bombayı kurabilirsiniz. Ancak bombayı kurduktan sonra yerleşmeler oldukça önemli. Bir oyuncu bomba kurulum noktasından oynayabilir. Burada oynayacak oyuncunun canı az ise geçmesi tavsiye edilir. Çünkü buradaki oyuncu sadece kafa göstereceği için rakip sadece kafaya odaklanacak. Kafaya vuruş zor ama vurduğunda da tekte ölündüğü için canı az bir oyuncunun bu kısımdan oynaması çok daha mantıklı oluyor. Bir oyuncu boru kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çokrahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir.
 
Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir. Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Borudaki oyuncunun görevleri bu şekildeydi. Geriye kalan oyuncular ise depo kısmına yerleşebilir. Bomba kurulum noktasında çok oyuncunun olmasına gerek yok. Çünkü kurulum noktasına oldukça bomba geleceği için bu kısımda durmak riskli olabilir.
 
Depoda duran oyuncular orta trenden gelecek oyuncuları öldürebilir. Ancak depodan oynayanlar sessiz bir şekilde oynamalıdır. Bunun dışında depoyu arkalamak isteyen rakibi de öldürebilir. Ek olarak depodan kimse gelmeyeceğini anladıysanız depo kısmından ayrılarak, A bomba kurulum giriş kısmında duran rakip oyuncuları arkalayabilirsiniz. Depodan oynayan oyuncu boru kısmından da oynayabilir. kısmından oynayarak rakiplerin nereden geldiğini de çok rahat bir şekilde duyabilir. Ek olarak borudan oynayan oyuncu rakiplerini arkalayabilir. Borunun en ucuna giderek rakiplerinizin bomba kurulum noktasına gitmesini bekleyin. Beklerken de ufak bir ses yapmayın aksi takdirde rakip sizin sesinizi kolayca duyabilir ve öldürebilir.
Rakiplerinizin bomba kurulum noktasına doğru giriş yaptığını düşündüğünüz an boru kısmından atlayarak bombayı imha etmelerine engel olabilirsiniz. Veya boru kısmından oynayarak bomba atarak da rakibin bombayı imha etmesine engel olabilirsiniz. Bunun için borunun tam ortasına geçerek bomba kurulum noktasını görecek şekilde bekleyin. Takım arkadaşlarınız öldüyse ve tek kaldıysanız sakin olun. Rakip, bombayı çözüyorsa elinizdeki bombayı karşı rakibe fırlatın ve bombayı çözmesine engel olun. Bomba kurulum alanındaki oyuncular ise şu taktiği yapabilirler. Bomba kurulum alanından ayrılarak depo kısmına geçebilir. Daha sonra rakip oyuncunun geldiğini duyunca bomba kurulum noktasına bombasını atabilir. Ancak bu kısımda elinizde bomba olması oldukça önemli. Bomba yoksa eğer hızlı bir şekilde depo kısmından çıkın. A bomba kurulum noktasının giriş tarafına doğru ilerleyin. Bomba size açık olacağı için rakip oyuncu sizi görüp bombayı imha etmeyi bırakacaktır. Bıraktığı anda boru kısmından oynayabilirsiniz.
 
Tekrar çözmeye çalışınca boru kısmından düşmana ateş edebilirsiniz. Eğer hala ölmediyse ve rakibinizin süresi var ise tekrar boru kısmından A bomba kurulum noktası girişine ilerleyin ve rakibinize ateş edin. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
A bomba kurulum noktasına yukarıdaki taktikler ile giriş yapabilirsiniz. Gelelim B bomba kurulum noktasındaki taktiklere. B bomba kurulum noktasına bombayı kurmak için bombayı trenin üstüne kuracağınızı unutmayın. B bomba kurulum noktasına boru ve merkez kısmından giriş yaparak bomba kurmaya çalışalım. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Doğar doğmaz iki oyuncu merkez kısmına sis bombasını atsın. Sis bombaları sayesinde iki dual oyuncusu boru kısmına geçebilecek. Boru kısmına geçerken karşıdan gelen mermilere dikkat edilmesi lazım. Aksi taktirde hasar alıp ölebilirsiniz. İki oyuncu geçtiği anda, iki AR'ci ve bir dualci kalıyor. Bu oyuncular diğer dual oyuncuları bekleyecek. İki dual oyuncusu borudan atlayıp merdiven kısmından oynayan karşı rakibi öldürmeye çalışacak. Bu esnada merkez kısmından geri kalan takım oyuncuları giriş yapacak. Böylelikle merdiven kısmına hem merkez hem de boru kısmından oynayarak rahat bir şekilde kontrolünü sağlayacağız. Ancak hızlıca bomba kurulum noktasına ilerlememiz lazım. Aksi taktirde karşı rakip oyuncuları hızlıca mermileri yağdırarak ölebilirsiniz.
 
 
 
Bulunduğunuz alan çok açık olduğundan ötürü hızlı B bomba kurulum noktasına bombanızı kurabilirsiniz. Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli. Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir. Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir. Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir. Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz. Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz. Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım.
 
2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
B bomba kurulum noktasına boya kısmından oynayarak giriş yapın. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. İlk olarak bütün oyuncular boya kısmına ilerlemesi lazım. Bu kısımda AR oyuncularına büyük bir iş düşüyor. Çünkü boya kısmına atlanıldığı anda uzak mesafe kısmı için AR oyuncuları vurması lazım. Bunun için boru kısmından boya-1 ve boya-2 kısmına teker teker atlayın. Daha sonra 2.30 ve orta kısmına sis bombalarınızı atın. Böylelikle oradan oynayacak karşı oyuncular daha da zorlanacak ve sizi vuramayacak. Daha sonra hızlı bir şekilde B bomba kurulum noktasını bombalayın.
 
Bombaladıktan sonra yine hızlı bir şekilde bombayı kurmaya çalışın. Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli. Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir. Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir. Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir.
 
Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz. Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz. Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım. 2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
 
 
B bomba kurulum noktasına 2.30 kısmından oynayarak giriş yapın.  İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. İlk olarak 2.30 kısmına tüm oyuncular geçsin. Daha sonra 2.30 kısmının aşağısına inince sol taraftaki bölgeye sis bombalarınızı atın. Böylelikle oradan oynayacak karşı rakip için işler daha da zorlaşacak. 2.30 kısmından atlanıldığı anda hemen sağ tarafa geçiş yapın ve orta tren kısmından B bomba kurulum noktasına ilerleyin. İlerlerken alanınız oldukça açık olacağı için rakiplerinize hızlı bir şekilde karşılık vermeniz gerekmekte. Daha sonra yine hızlı bir şekilde bomba kurulum noktasına ilerlemeye çalışın. Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli.
 
Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir. Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir.
 
Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir. Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz. Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz. Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım. 2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
B bomba kurulum noktasına 5 boru kısmından oynayarak giriş yapın. İlk olarak slotlarımızı ve ekipmanlarımızı kontrol edelim. Kontrol ettikten sonra oyuna geçebiliriz. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Doğar doğmaz iki oyuncu merkez kısmına sis bombasını atsın. Sis bombaları sayesinde iki dual oyuncusu boru kısmına geçebilecek. Boru kısmına geçerken karşıdan gelen mermilere dikkat edilmesi lazım. Aksi taktirde hasar alıp ölebilirsiniz. İki oyuncu geçtiği anda, iki AR'ci ve bir dualci kalıyor. Bu oyuncular diğer dual oyuncuları boruya geçtiği anda boruya geçiş yapacak. Daha sonra sıkışıp ölmemek için sıra sıra oyuncular atlayacak. İlk olarak iki dual oyuncusu borudan atlayıp merdiven kısmından oynayan karşı rakibi öldürmeye çalışacak. Bu esnada geriye kalan takım oyuncuları borudan atlayarak merdiven kısmına giriş yapacak. Böylelikle merdiven kısmının kontrolünü sağlayacağız. Ancak hızlıca bomba kurulum noktasına ilerlememiz lazım. Aksi taktirde karşı rakip oyuncuları hızlıca mermileri yağdırarak ölebilirsiniz. Bulunduğunuz alan çok açık olduğundan ötürü hızlı B bomba kurulum noktasına bombanızı kurabilirsiniz. Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli. Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir.
 
Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir. Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir. Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz.
 
Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz. Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım. 2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz.
 
Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı. Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
B bomba kurulum noktasına 5 merkez kısmından giderek giriş yapalım. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. Doğar doğmaz iki oyuncu merkez kısmına sis bombasını atsın. Sis bombaları sayesinde iki dual oyuncusu boru kısmına geçebilecek. Boru kısmına geçerken karşıdan gelen mermilere dikkat edilmesi lazım. Aksi taktirde hasar alıp ölebilirsiniz. İki oyuncu geçtiği anda, iki AR'ci ve bir dualci kalıyor. Bu oyuncular diğer dual oyuncuları boruya geçtiği anda merkez tarafına geçiş yapacak. Geriye kalan iki dual oyuncusu tekrar merkez kısmına borudan atlayıp giriş yapacak. Merkez kısmına giriş yaparken orta trenden ateş eden oyunculara ve merdiven kısmına dikkat edilmesi lazım. Böylelikle merkez kısmının kontrolünü sağlayacağız. Ancak hızlıca bomba kurulum noktasına ilerlememiz lazım. Aksi taktirde karşı rakip oyuncuları hızlıca mermileri yağdırarak ölebilirsiniz. Bulunduğunuz alan çok açık olduğundan ötürü hızlı B bomba kurulum noktasına bombanızı kurabilirsiniz.
 
Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli. Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir. Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir. Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın.
 
Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir. Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz. Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz. Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım. 2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.
 
A bomba kurulum noktasına gidiyormuş gibi yapıp B bomba kurulum noktasına giriş yapacağız. 5'e 5 bir maç olduğunu düşünelim ve her iki takımda da 3 dual silahı kullanan ve 2 AR kullanan oyuncu olduğunu kabul edelim. A kısmına girmek için 3 dual silah kullanan oyuncunun 2.30 merdiven kısmına yoğunlaşması lazım. O kısmın aşağısından indiğimiz anda karşı rakip bizim önümüze çıkacak. Burada artık aimlerimizin iyi olması lazım. Diğer 2 AR oyuncusu da boru kısmından boya kısmına atlayarak 2.30 kısmındaki takım arkadaşlarını koruyabilir. 2.30 merdiven kısmına sis bombalarımızı atalım. Daha sonra rakibe doğru ateş edelim. Bu sırada borudan oynayan AR oyuncuları borudan inmeden ateş edecek. Tam bu sırada herkes bir anda B bomba kurulum noktasına dönecek. İki oyuncu merkez kısmına sis bombasını atsın. Sis bombaları sayesinde iki dual oyuncusu boru kısmına geçebilecek. Boru kısmına geçerken karşıdan gelen mermilere dikkat edilmesi lazım. Aksi taktirde hasar alıp ölebilirsiniz. İki oyuncu geçtiği anda, iki AR'ci ve bir dualci kalıyor.
 
Bu oyuncular diğer dual oyuncuları bekleyecek. İki dual oyuncusu borudan atlayıp merdiven kısmından oynayan karşı rakibi öldürmeye çalışacak. Bu esnada merkez kısmından geri kalan takım oyuncuları giriş yapacak. Böylelikle merdiven kısmına hem merkez hem de boru kısmından oynayarak rahat bir şekilde kontrolünü sağlayacağız. Ancak hızlıca bomba kurulum noktasına ilerlememiz lazım. Aksi taktirde karşı rakip oyuncuları hızlıca mermileri yağdırarak ölebilirsiniz. Bulunduğunuz alan çok açık olduğundan ötürü hızlı B bomba kurulum noktasına bombanızı kurabilirsiniz. Bombayı kurduktan sonra yerleşmeler çok önemli. Bir oyuncu bomba kuruluna yerde olan kutu arkasından oynayabilir. Bu oyuncu bomba kurulum noktasından geçen oyuncuları arkalayabilir. Ek olarak orta trenden veya kuruluma yaklaşan oyuncuları uzaktan gözetleyebilir ve öldürebilir.
 
Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra merkezden kendi doğuş bölgemizde yer alan boru bölgesine geçebilir. Bu sayede bombayı imha ettiği anda hemen boru bölgesinden çıkış yaparak bombayı imha etmelerine engel olabilir. Borudan çıkış için iki kısım bulunmakta. Birini seçerek karşı rakibi gözetleyebilirsiniz. Ancak boru kısmına mermi geçtiğini unutmayın. Karşı rakip çözdüğü sırada boruya ateş ederse, merminin borudan geçip size gelme ihtimalini göz ardı etmeyin. Daha sonra bir oyuncu karşı ct bölgesinin merdiven kısmından bombayı imha edenleri öldürebilir. Ancak buradaki oyuncu sol tarafından gelecek rakip oyunculara dikkat etmelidir. Bombayı imha etmeye çalışan oyunculara bu kısımdan rahat bir şekilde gözetleyebilir. Ancak merdiven kısmının alanı çok açık olduğu için rakip sizi çok rahat görecektir. Bu yüzden saklana saklana oynamayı unutmayın. Diğer bir oyuncu bombayı kurduktan sonra tren ile birlikte hareket ederek son kısma kadar gidebilir. Bu kısımda farklı yerlerden oynayabilir. Boya kısmına pusarak rakiplerini avlayabilir.
 
Boya kısmına pusmak çok kolaydır. Boya kısmına geldiğiniz anda kafanızı eğip bekleyebilirsiniz. Ancak arkanızdan gelecek rakiplere de dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde arkalanıp ölebilirsiniz. Daha sonra 2.30 kısmından da oynayabilirsiniz.
Buradan oynarken rakibinizi çok iyi gözetlemeli ve rakibin sizi görmemesi lazım. 2.30'un merdiven kısmına pusun ve karşı rakibin bombayı imha etmesini bekleyin. Son olarak da bombayı kurduktan sonra hareket halinde olan trenden, orta trene doğru geçebilirsiniz. Orta tren oldukça dikkat edilmesi bir yerdir. Çünkü karşı rakip illaki bu bölgeden geçecektir. Bu yüzden orta tren kısmından oynarken her tarafınızdan düşman geleceğini bilerek oynayın. Yine bombayı kurduktan sonra tren hareket halinde iken merkez kısmından açık bir şekilde oynayarak rakiplerinizden bilgi alıp kendi takım arkadaşlarınıza söyleyebilirsiniz. Her round, geçen rounddaki yeriniz ile aynı olmamalı.
 
Çünkü rakip sizin önceki round nereden oynadığınızı biliyor ve gelecek round yine aynı yerde oynarsanız sizi kolay bir şekilde öldürebilir. Nerede ve nasıl bir şekilde oynamayı bilmeniz için takımınız ile birlikte sıkı bir şekilde harita çalışmanız lazım. Takımınız ile çalışırken hangi oyuncuların hangi tarafta daha iyi oynuyor ve hangi tarafta takıma uyum sağlıyor analizin yaparak yerleşmeleri düzgün yapabilirsiniz. Eğer işler yolunda gitmez ise bu kısımda bomba oldukça önemli. Çünkü karşı rakip bombayı çözeceği anda bombayı atarsanız işleri kendiniz açısından kolaylaştırabilirsiniz. Son anlar için illaki bir tane bombanızı mutlaka saklayın. Bunun dışında oyunun kontrolünü aldıktan sonra eğer rakip oyuncuların sayısı az ise açılabilirsiniz. Ancak açılırken de etrafı iyice kontrol edip açılmanız lazım. Aksi taktirde karşı rakip sizi öldürebilir ve roundu karşı taraf kazanabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Point Blank Harita Taktikleri 2023 fps aksiyon
Capcom, Street Fighter 6'ya Tartışmalı Denuvo Korumasını Ekledi! Blizzard, Diablo 4 Sunucularının Çıkış Gününe Hazır Olduğunu Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız