Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Street Fighter 6'ya Tartışmalı Denuvo Korumasını Ekledi!

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon dövüş oyunu Street Fighter 6 bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirecek. Akşam saatlerinde erişime açılacak olan oyun için Capcom oyuna çıkış öncesi bir güncelleme yaparak tartışmalı Denuvo korumasını ekledi. Bu doğrultuda oyunun sayfası güncellendi.
 
Capcom oyunlarının çoğunda bu koruma yer alıyor
 
 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan çoğu oyunda tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo yer alıyor. Her ne kadar Denuvo koruması sonraki zamanlarda oyundan veya oyunlardan kaldırılsa da ilk etapta çoğu oyunda yer bulunuyor. 
 
Capcom, önce bu korumayı ekleyip daha sonra oyunlarından ilerleyen zamanlarda kaldıran bir şirket. Bu zamana kadar Resident Evil Village, Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake,  Devil May Cry 5 ve Monster Hunter World gibi oyunlardan mevcut Denuvo korumasını kaldırdı. Dolayısıyla ilerleyen süreçte birçok oyun için de bu durum varsayılabilir.
 
Denuvo oyun performansını etkiliyor
 
 
 
Tartışmalı koruma teknolojisi olarak karşımıza çıkan Denuvo temelde oyunun kopyalanmasını engelleme üzerine kurulu bir sistem. Oyunun performansını etkileyen bir koruma olarak nitelendirilen bu sistemi oyuncular oyunlarda olmasını istemiyor ve belirli durumlarda tepkilerini gösteriyor. 
 
Street Fighter 6 şu anda ön siparişte bulunuyor ve akşam saatlerine doğru yayınlanmayı bekliyor. Oyunun Steam, Playstation ve Xbox mağazasındaki fiyatı 849,00 TL. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming dövüş aksiyon macera
Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyununun Yeni Booster Seti Wild Survivors Çıktı! Point Blank Harita Taktikleri (2023)

xXBerkanXxD

1.6.2023 17:48:34

0
Denuvo korumasını en mantıklı kullanan geliştiricilerden biri Capcom bence. Bir oyunun satışı rakamını çıkışının ilk haftası belirliyor ve sonrasında bu satış rakamları sürekli düşmeye başlıyor. Doğal olarak geliştiriciler emeklerinin çöpe gitmesini istemediği için Denuvo koruması eklemek dışında başka bir çare göremiyorlar. En azından Capcom oyunun çıkışının üstünden bir süre sonra Denuvo'yu kaldırması güzel bir hareket. Tabi oyunu satın alıp daha yüksek performans alabilecekken daha kötü bir performans alınması da oyuncular için kötü bir etken olduğunu unutmamak gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız