Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore’un Yıl Sonuna Özel, Geleneksel Dev İndirim Kampanyası Başladı

 
Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, yıl sonuna özel geleneksel indirim kampanyasını başlattı. Oyunseverler 28 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında yüzlerce oyuna Playstore üzerinden yüzde 90’a varan dev indirimlerle sahip olabilecek.
 
Aralarında Warner Bros, 2K, Rockstar, Bandai Namco ve Team 17 gibi yapımcıların en yeni ve arşivlik oyunlarının da yer aldığı kampanyada, oyunlar yıl sonuna özel fiyatlarla oyunseverlere sunuluyor.
 
İndirim kampanyasında  oyunseverler indirimli oyunları, Türk Telekom internet faturalarına ek 12 aya varan taksitlendirme avantajıyla satın alma imkanına da sahip oluyor.
 
Yüzde 90’a varan indirimlerle alabileceği yüzlerce oyun arasında, NBA 2K19, Grand Theft Auto V, WWE 2K19, Middle Earth: Shadow of War, Dark Souls III ve LEGO DC Super-Villains, LEGO The Incredibles gibi yeni LEGO oyunlarının yanı sıra Marvel’s Spider-Man, God of War ve Detroit Become gibi PlayStation 4 oyunları da bulunuyor.
 
Playstore indirim sayfasına https://www.playstore.com/kampanya/yilsonu-indirimleri-kasim-2018 adresinden ulaşılabiliyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Root Letter Hollywood Filmi Duyuruldu Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (27 - 30 Kasım)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

26.11.2018 23:46:22

0
önceden en uygun football manageri buradan alırdık, şimdi çer çöp satar olmuş.. bi ağırlıkları vardı eskiden.

Antikaruh

26.11.2018 11:18:14

0
TTNET aboneliğim yok ve sistemde oyun almak için böyle bir zaruretinizin de olmadığı belirtiliyor zaten. Abone değilim deyip bir üyelik alıyorum. İnatla hesabınız kısıtlanmıştır diyor. Oyun çekemiyoruz.

Guest-BB2CECC18

26.11.2018 03:26:56

0
Bazı indirimler güzel. 11 liraya max payne 3 complete, 7 liraya batman goty vb var. Çok ciddi indirim yok bazı oyunlarda ama bildiğim kadarıyla faturaya yansıtıp taksitle ödeme seçeneği var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız