Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Vita'ya Özel F2P Oyunu Destiny of Spirits'in Çıkış Tarihi Açıklandı


     Sony Computer Entertainment'ın Japonya stüdyosu tarafından Playstation Vita'ya özel olarak geliştirilen RPG oyunu Destiny of Spirts'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 26 Mart'ta Free to Play olarak Playstation Store'da yerini alacak.

      Kapalı betası Ekim ayında yapılan Destiny of Spirts, sıra tabanlı bir yapıya sahip olacak. Bulunduğunuz lokasyona göre çeşit çeşit karakterler toplayabileceğiniz yapıya sahip olacak oyun, takas sistemine de sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
destiny of spirits playstation vita sony free to play
Titanfall'ın PC Sürümü Ön Yüklemeye Açıldı Awesomenauts Yapımcısı PS4'ü Övdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_-CeZa-_

7.3.2014 22:07:21

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr Su oyunu aciklamadan ove ove bitirwmediler.Yok harika muhtesem bir oyun geliyor denildi.Betasini oynadim kartlar uzerinde 3 boyurlu karakterler ozelliklerine gore saldiri yapiyor izliyorsunuz.Tamamiyle internete ihtiyac duyuyor ayrica.Su oyunu degil bedava uzerine para verseler yuzune bile bakmam boyle dansik bi oyunun neyini ovupte insanlari bi basyapit geliyor dusyncesine sokup boyle ucuz bi oyun cikarirsinki.Zaten adi ustunde f2p dimi.
Bu Türü sevmeyebilirsin anlaşılabilir bir durum fakat kalkıpta sevmediğin türün oyununu kötülemende anlaşılabilir bir durum değil. Benim şahsi görüşüm kendi türünde başarılı bir oyun ve ücretsiz olması hasebiylede geniş kitlelere ulaşacağı açık. Heleki tamamen MULTİ tabanlı oyunun internet gereksinimini anlayamaman beni düşündürdü.

Kazumatr

7.3.2014 21:10:02

0
Su oyunu aciklamadan ove ove bitirwmediler.Yok harika muhtesem bir oyun geliyor denildi.Betasini oynadim kartlar uzerinde 3 boyurlu karakterler ozelliklerine gore saldiri yapiyor izliyorsunuz.Tamamiyle internete ihtiyac duyuyor ayrica.Su oyunu degil bedava uzerine para verseler yuzune bile bakmam boyle dansik bi oyunun neyini ovupte insanlari bi basyapit geliyor dusyncesine sokup boyle ucuz bi oyun cikarirsinki.Zaten adi ustunde f2p dimi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny of Spirits
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız