Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Oyunu Returnal'ın PC Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

 
 
İlk olarak 30 Nisan 2021'de PlayStation 5 konsollarına çıkış yapan üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu Returnal, PC platformuna geliyor. Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Housemarque tarafından oyunculara sunulacak Returnal'ın PC sürümü 15 Şubat'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden 599 TL'lik bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun PC sürümü ön siparişlere açık durumda
 
 
 
Returnal'ın PC sürüm çıkış tarihinin açıklanmasının yanı sıra oyun ön siparişlere de açık. Oyunu ön sipariş verenler aşağıdaki oyun içi öğelere erken erişim sağlayacak:
 
- Electropylon silahı
- Hollowseeker silahı
- Adrenalin arttırıcı 
- Pulsating Mass
- Refleks Uyarıcı 
 
Öte yandan Steam hesaplarını PlayStation Network hesaplarına bağlayan kullanıcılar, oyun içi kıyafetler olan ASTRA Model 9 Prototype Suit ve ASTRA Model 14 Tactical Suit'in kilidini açabilecek. 
 
Returnal, roguelike unsurlara sahip üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Co-op modu bulunan oyunda başka bir PC oyuncusu ile oynayabiliyoruz. Oyun prosedürel bir yapıya sahip. Dolayısıyla her bir deneyimde yeni ve gelişen zorluklar bizleri bekliyor olacak. 
 
Sistem gereksinimleri
 
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Housemarque PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Housemarque
Hogwarts Legacy Yeni Sinematik Fragman: Düşmanlar, Büyüler ve Daha Fazlası Yu-Gi-Oh Koleksiyon Kart Oyunu'nun Yeni Booster Seti Amazing Defenders, Üç Yeni Temayla Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kabus2224

20.1.2023 21:02:47

0
Sony özel oyun politikasını değiştirdi zaten resmi olarak, söylenti olsa da olmasa da her oyunun yavaş yavaş geleceği kesin. Yakında TLOU 1 remake geliyor zaten.

Asahi Breweries

20.1.2023 12:01:23

0
Kaynak doğru olmayabilir, ama gelmeyeceğinin altında artık hiç bir neden yok, Sony'nin stratejisi değişti. Hatırlarsanız Nvidia GeForce Now sızıntısı olmuştu. Orada ki sızan listenin bir çoğu çıktı, geri kalanında listede bu oyunlar vardı. Aralarında Last of Us Part I, Spider-Man ve Miles Morales yoktu onlar da sürpriz oldu.

Antikaruh

20.1.2023 11:50:54

+1
@Kenshin Himura Kaynak 4chan :D Bizzat redditte millet bile dalga geçmiş. 100 tane söylentiden 1 tanesi zor tutuyor orada. Maalesef güvenilir bir kaynak değil.

BSC Misafiri

20.1.2023 10:57:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kenshin Himura Reddit'te geçenlerde birisi tarafından sızdırıldı. 12 ay içerisinde The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Demon's Souls ve Horizon Forbidden West çıkacakmış.  Daha fazlasını buradan okuyabilirsin;
Part 1 PC'ye geleceklerini duyurduklarına göre her türlü Part 2'yi de gelir. Spider-man'de de öyle oldu ilk oyunun Remastered sürümü çıktı bir kaç ay sonra Miles Morales çıktı çok mantıklı geliyor. Ghost of Tsushima elbet bir gün gelecek ama bu yıl içerisinde gelir mi orasını bilemem. Demon's Souls, Elden Ring'in başarısından sonra PC'ye port edilecektir ama yakın zamanda olacağını sanmıyorum. Horizon Forbidden West'e PS5'e özel DLC çıkardıktan bir kaç ay sonra PC'ye port ederler sonuçta ilk oyunuda çıktı. Bu aralar Neil Druckmann sürekli birden fazla oyun üzerinde çalışıyoruz deyip duruyor bence şuanda Naughty Dog Last of Us Part 1 - 2 PC Port'u, PC ile aynı anda yayınlanacak servis tabanlı free to play Last of Us Online oyunu (bence), yeni bir PS5'e özel Uncharted 4'ün devamı niteliğinde bir oyun (Nate'in kızı Cassie ile oynayacağımız bir oyun olacak bence) gelecek gibi hissediyorum. PS4'üm var ama Sony exclusive oyunları PS4'e çıkarmayı bıraktığı için (bence iyi bile destekledi GOW Ragnarök oynadım bu konsolda daha ne olsun) PS5'e özel çıkan oyunları oynayamadığım için PC'ye port gelmesi beni heyecanlandırıyor. Ah birde Ratchet and Clank serisine el atsalar tadından yenmez :D

mehmetalpertr

19.1.2023 23:00:37

+3
Teşekkürler. İnşallah doğru çıkar.

Asahi Breweries

19.1.2023 21:32:32

+1
Reddit'te geçenlerde birisi tarafından sızdırıldı. 12 ay içerisinde The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Demon's Souls ve Horizon Forbidden West çıkacakmış.  Daha fazlasını buradan okuyabilirsin; https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/105qr8g/4chan_leak_on_playstation_plans/

mehmetalpertr

19.1.2023 21:00:07

+1
Bunu geçtik.. Ghost Of Tsushima neden hala PC ye çıkarmadılar ben onu merak ediyorum..

BSC Misafiri

19.1.2023 20:56:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri bu oyun geleceğine demon souls remake gelseydi keşke
Gelir zamanla

BSC Misafiri

19.1.2023 19:41:01

+2
bu oyun geleceğine demon souls remake gelseydi keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Returnal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız