Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 5 Satışları 54.8 Milyona Ulaştı

 
 
Sony, 31 Aralık 2023'te sona eren mali yıla ilişkin finansal sonuçlarda dünya çapında PlayStation 5'in toplamda 54.8 milyon adet satıldığını açıkladı. 31 Aralık 2023'te sona eren 3 aylık dönem içerisinde toplamda 8.2 milyon PlayStation 5 konsolu satıldı. Bu rakam, bir önceki mali yılın aynı dönemine göre 1.1 milyonluk bir artışı gösteriyor.
 
Playstation konsolu ve oyunları satmaya devam ediyor 
 
 
 
Sony sadece konsol satışlarına değil aynı zamanda diğer sayılarını da güncelledi. Buna göre 31 Aralık 2023 itibarıyla PlayStation Network hizmetinde aylık 123 milyon aktif kullanıcının bulunduğu açıklandı. Bu sayı bir önceki mali yılın aynı dönemindeki 112 milyonluk aktif kullanıcı sayısına kıyasla 11 milyonluk bir artışı temsil ediyor.
 
Diğer taraftan PlayStation 4 ve PlayStation 5 yazılımlarına bakıldığında 3 aylık dönem içerisinde toplamda 89.7 milyonluk satış sayısına ulaşılmış durumda. Yazılım içerisinde oyunlar, ek paketler ve daha fazlası yer alıyor. Ayrıca devam oyunu olarak karşımıza çıkan Marvel’s Spider-Man 2, 4 Şubat 2024 itibarıyla 10 milyon adet satmış durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Outcast: A New Beginning için Demo Yayınlandı Avatar: The Last Airbender Evreninde Geçen Çok Oyunculu Proje Yolda!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız