Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation için yeni bir program duyuruldu! India Hero Project ile geliştiriciler desteklenecek!

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation markası için India Hero Project adlı yeni bir programı duyurdu. Programın amacı gelecek vadeden yerel geliştiricileri bulmak, onları desteklemek ve dünya çapındaki oyuncu topluluklarına zorlayıcı oyun deneyimlerini sunmak.
 
Bölgesel bir program olacak
 
 
 
Sony Interactive Entertainment Hindistan pazar stratejisi direktörü Radhika Thakur bu program hakkında şunları aktardı: "PlayStation'ın oyun oynamak için en iyi yer olmaya devam etmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapmak için buradayız. Gelişen ve ilerleyecen yolculuğumuzun bir parçası olarak dünya çapında yeni ve çeşitli geliştiricilere destek sağlamak için  India Hero Project adlı programı duyuruyoruz. Bu program bölgesel olarak  hizmet verecek ve bu kapsamda birçok proje desteklenecek. Bu proje ile Hindistan oyun pazarına olan inancımız tazelenecek."
 
PlayStation China Hero Project'in diğer bir parçası olan Hindistan programı ile yeni projelere imza atılacak ve desteklenecek. Daha önceki Çin programında F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, ANNO: Mutationem, Boundary, EVOTINCTION, Lost Soul Aside, Convallaria, ve AI-LIMIT gibi oyunlara destek sağlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
The King of Fighters XV için yeni karakter geliyor: Sylvie Paula Paula Switch konsol satışları artmaya devam ediyor! 125 milyona ulaştı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız