Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2'nin 2023'te Çıkacağı Bildirildi

 
 
Bu yılın Ocak ayında Sony Interactive Entertainment, PlayStation'ın yeni nesil sanal gerçeklik başlığının PlayStation VR2 olarak adlandırılacağını resmen açıklamıştı. Bu kapsamda Guerrilla Games ve Firesprite yeni başlığa özel VR oyunu Horizon Call of the Mountain'ı da duyurmuştu. Ancak herhangi bir tarih verilmemişti.
 
Şimdi ise Display Supply Chain Consultants CEO'su Ross Young, Twitter aracılığıyla Sony'nin gecikme yaşayacağını ve PlayStation VR2'nin 2023'e kadar çıkmayacağını öne sürüyor. Young, 2023 yılında Sony'nin sanal başlık satışlarında büyük bir sıçrama yaşayacağını öngörüyor.  
 
Gecikmelere rağmen Young, 2021'e kıyasla yüzde 50'lik bir artışla bu yıl 15 milyondan fazla VR başlığının satılacağını belirtiyor.
 
Öte yandan Young, PlayStation VR2'nin AMOLED bir panel kullanacağını iddia ediyor.
 
 
 
PS VR2 başlığının tasarımı PS5 ailesinin görünümünden ilham alıyor. Tasarım ekibi PS5 konsolunu oluşturduğunda, akıllarında yeni nesil VR gözlüğü de yer alıyordu. Bu nedenle görünüm ve his açısından bazı benzerlikler gözle görülür şekilde fark ediliyor. 
 
PS VR2 başlığına eklenen yeni özellikler sayesinde oyuncular daha rahat bir deneyim yaşayacak. Oyuncular, görüş açılarını optimize etmek için lens mesafesi eşleştirmesi yapabilecek. Bunun yanı sıra başlık daha hafif bir şekilde karşımıza çıkacak.
 
PS VR2 piyasaya sürüldüğünde 4K HDR ve son teknoloji grafik içeren oyunları deneyimleyebileceğiz. PS VR2 sistemi, oyunlarınıza hemen bağlanabilmeniz için basit ve tek kablo kurulumuyla gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Project Morpheus Sony Sanal Gerçeklik VR Virtual Reality PlayStation 4
Bugsnax, 28 Nisan'da Xbox Series, Xbox One, Switch ve Steam'e Geliyor Cook Serve Forever PC için Duyuruldu

Persona_6

12.4.2022 21:39:12

+1
Çıktığı gibi alıcam inşallah, plusla bir sürü vr oyunu birikti. Tek kablo olayı süper.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız