Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Ekim 2019 Oyunları İndirmeye Açıldı

 
Sony Interactive Entertainment'ın Ekim ayında PlayStation Plus abonelerine sunduğu ücretsiz PlayStation 4 oyunları The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19 bugün itibarıyla indirmeye açıldı.

PlayStation Store üzerinden kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Her iki oyunun da tanıtım yazısı:
 

The Last of Us Remastered
 
Amansız bir salgının medeniyeti kırıp geçirmesinin üzerinden yirmi yıl geçti. Hayatta kalanlar zorlu karantina bölgelerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Dışarıdaysa korkunç salgına yakalanmış acımasız haydutlar kol geziyor.
 
Joel için her gün bir numaraya göz kulak olmaktan ibaret. Ancak Fireflies direniş grubunu bulmak için genç Ellie'ye eşlik etmekle görevlendirildiğinde yaşama istekleri sınıra dayanacak.
 
The Last of Us Remastered, PS4'ün gücünü kullanarak tam anlamıyla başarıya ulaşan muhteşem orijinal oyunun yanı sıra, Season Pass ekstra içeriğin tamamını içeriyor.
 
Ekstra tek kişilik Left Behind bölümünde Ellie'nin geçmişine dalın, yeni zorluk modu, ekstra çok oyunculu haritalarla kendinize meydan okuyun. Ayrıca, oyunun karakterleri ve yaratıcılarının oluşturduğu perde arkası belgesel sayesinde olağanüstü ve ıssız oyun dünyasıyla ilgili daha fazla şey keşfedin.
 
MLB The Show 19 
 
Sony San Diego Studio'nun çok gerçekçi beyzbol simülasyonunun son oyununda büyük liglere katılın. İster kapsamlı RPG tarzı kariyer modunda çevrimiçi oyunculara karşı oynayıp günümüzün ve geçmişin MLB efsanelerini kontrol ederek ünlenin, ister parkta kısa bir maç oynayın; seçim sizindir.
 
Oynanışta düzeltmeler
Yeni animasyonlara, oyuncuların iyileştirilmiş pozisyon alma kabiliyetine, güncellenmiş vuruşlara ve oyunda sizi bekleyen pek çok yeni düzeltmeye göz atın.
 
Gösteriye Giden Yol
Performans tabanlı yeni zorlukları, oyuncu özelliklerini güçlendiren mini antrenman oyunlarını, iyileştirilmiş RPG sistemlerini ve daha fazlasını keşfedin.
 
Moments modu
Beyzboldaki en büyük isimlerle klasik karşılaşmalar yaratarak sporun en büyük efsaneleri ve modern zamanların süper yıldızlarıyla birlikte oynayın.
 
March to October modu
En sevdiğiniz MLB takımının sezon heyecanını daha hızlı yaşayın. Yalnızca önemli oyunları ve anları kontrol edin.
 
Legends and Flashbacks
100 yılı aşkın beyzbol tarihinde bir yolculuğa çıkın ve tüm zamanların en Efsanevi oyuncularıyla tekrar sahalara dönün.
 
Diamond Dynasty
Hiç olmadığı kadar fazla ödül sunan ve kişiselleştirilebilir bu rekabet dolu çevrimiçi modda kendi tarzınıza göre oynayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PlayerUnknown's Battlegrounds Artık PS4 ve Xbox One'da Cross-Play Destekliyor The Sinking City Performans Yaması Konsollar için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Turk.Navy

2.10.2019 14:38:48

0
The last of us plus ile gelmesi part II için güzel olacak

BSC Misafiri

2.10.2019 11:59:54

0
Last Of Us u ilk defa oynayacak arkadaşlar ilk bir kaç zombiyi geçemeyince sakın oyunu bırakmasın. Oyun ortalara doğru harika açılacak. Hem oynanışa hemde senaryonun anlatımın harikalığına doyacaksınız. Ayrıca ana konu zombi değil...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız