Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Now Abone Sayısı 1 Milyona Ulaştı

 
PlayStation'ın Stadia konsolu tarzı stream ederek oyun oynamanızı sağlayan PlayStation Now sistemi 1 milyon aboneye ulaştı. Aylık belirli bir ücret ile sistemin sahip olduğu oyunlardan istediğinizi stream ederek oynayabiliyorsunuz.
 
Ne yazık ki ülkemizde kullanılamayan PS Now sistemi Mayıs ayında 700.000 aboneye sahipken şu anda 1 milyon aboneye ulaştı. 
 
Geçtiğimiz aylarda, 2018 yılının en iyi oyunlarından olan ve Yılın En İyi Oyunu ödülünü kazanan PlayStation 4 özel oyunu God of War'un sisteme eklenmesinden sonra abone sayısında güzel bir artış olmuş.
 
PlayStation 5 ile birlikte bu sistemin devam edeceğini daha önce öğrenmiştik, umarız bu sistem ülkemizde de kullanıma açılır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure sony playstation 4 ps4 playstation next gen ps now
IEM Beijing 2019 CS:GO Turnuvası 7 Kasım'da Başlıyor! Steam Kütüphane Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

31.10.2019 14:26:08

+1
Her ne kadar bu tip servislere karşı olsam da, PS4 oyunlarını, PS4 konsolunuz varsa, direk indirip oynama imkanınız var. Kütüphane olarakta Gamepass tan daha zengindir...

BSC Misafiri

31.10.2019 13:47:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Türkiye'ye sunucu kurulsa buradan ortadoğuya hizmet eder diyeceğim de hangi ortadoğu... Sözde 2019 gibi bizde de hizmete alınacaktı. Bant genişliğide gayet uygun. Hizmet açılmalı ülkemiz için.
Yok be hocam. Orta doğunun en düzgünü bura. Burası da gitti gidiyor modunda sıcak fırsatlarda özetle. :D Bu map sonrası orta doğu dark zone ve pvp. Kimsenin işi olmaz amacı haksız loot yapmak değil ise :)

lextor

31.10.2019 12:13:46

0
Türkiye'ye sunucu kurulsa buradan ortadoğuya hizmet eder diyeceğim de hangi ortadoğu... Sözde 2019 gibi bizde de hizmete alınacaktı. Bant genişliğide gayet uygun. Hizmet açılmalı ülkemiz için.

Rachsuchtig

31.10.2019 11:45:55

0
Ağustos ayında fiyatlari da aşağı çektiler. Daha makul hale geldi. Ayrıca geçenlerde Sony, bulut teknolojisi için tecrübeli mühendis arıyor diye bir haber de okudum yabancı kaynaklarda. PS5 ile bu sistemi daha da öne çıkaracaklar.

carleybatteries

31.10.2019 09:56:05

0
Çok tatlı bir sistem bu. Uk hesap açıp deneme fırsatı buldum 0 gecikme ile aşırı tatmin edici bir oyun deneyimi yaşadım. Türkiyeye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız