Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Experience 2017'de Yakuza: Kiwami 2 Yerelleştirme Duyurusu Yapılmayacak

 
   Yakuza serisinin yerelleştirme yapımcıları Sam Mullen ve Scott Strichart Twitch canlı yayını esnasında yaptığı açıklama ile PlayStation Experience geleneğini bozarak 9 Aralık'ta düzenlenecek bu yılki etkinlikte yeni bir Yakuza yerelleştirme duyurusunun yapılmayacağını doğruladı.
 
   Duyuru yapılmayacak olmasına rağmen Yakuza 6: The Song of Life PlayStation Experience 2017'de oynanabilir olacak ve Mullen ve Strichart tarafından belirtilene göre 2018 Yakuza serisi için harika bir yıl olacak.
 
   Kısa bir tarih dersi: Yakuza 5 yerelleştirme duyurusu PlayStation Experience 2014'te, Yakuza 0 yerelleştirme duyurusu PlayStation Experience 2015'te ve Yakuza: Kiwami ile Yakuza 6: The Song of Life yerelleştirme duyurusu PlayStation Experience 2016'da yapılmıştı.

   Yakuza: Kiwami 2 Japonya'da 7 Aralık'ta PlayStation 4 için çıkacak. Yakuza 6: The Song of Life Kuzey Amerika ve Avrupa'da 20 Mart'ta PlayStation 4 için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PlayerUnknown’s Battlegrounds Tüm Xbox One Cihazlarında 30FPS Çalışacak Naruto to Boruto: Shinobi Striker PS4 Beta Kayıtları Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız