Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Destekli Oyun Stüdyosu Deviation Games Kapandı

 
 
Los Angeles merkezli oyun geliştiricisi Deviation Games resmi olarak kapandığını duyurdu. Daha önce büyük bütçeli bir proje üzerinde çalıştıklarını duyuran ekip, tahmin edilene göre proje ile beraber tamamen hizmetine son vermiş durumda.
 
Deviation Games, Call of Duty'nin eski çalışanları tarafından kuruldu
 
 
 
Stüdyo ilk olarak 2020 yılında Call of Duty üzerinde çalışan Dave Anthony ve Jason Blundell tarafından kuruldu. 2021 yılında ise Sony Interactive Entertainment ile "çığır açan AAA" bir proje üzerinde çalıştıklarını bildirdi. Eylül 2019'da Blundell stüdyodan ayrıldığını açıkladı ve şu anda Sony Interactive Entertainment'ta çalışıyor.
 
Deviation Games insan kaynakları ve operasyonlar müdürü Kriste Stull LinkedIn'de paylaştığı bir gönderide şu ifadeleri kullanıyor: "Deviation Games'in kapanışını büyük bir üzüntüyle sizlere duyuruyoruz. Tüm ekibimize en içten minnettarlığımızla beraber teşekkür etmek istiyoruz. Çalışanların sıkı çalışmaları ve katkıları için gurur duyuyoruz."
 
Deviation Games kapatıldıktan sonra işten çıkarılan çalışanlar için bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikle beraber burada bulunan çalışanlar diğer şirketlere geçiş yapması sağlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun firmalar oyunlar 2024
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Eklemeyi Unutmayın! Epic Games'in Bahar İndirim Tarihi Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fearless_tr

12.3.2024 21:20:51

+1
Olay cok basit adamlar 3 yildir oyun üzerinde calisiyor, Sony projenin gidisatina bakip bir cacik olmayacagini anlayinca destegini kesmistir.

lextor

10.3.2024 22:11:54

0
Oyun geliştirme maliyetleri anormal düzeye ulaşınca Sony işi riske atmak istememiş olsa gerek. Ortaya çıkan ürün tatmin etmemiştir.

BSC Misafiri

9.3.2024 22:34:19

0
sony fps oyunu yapamaz. o kabiliyet yok hiçbir zamanda olmayacak bu gidişle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız