Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 5 İçin Resmi Olarak Duyurulan ve Söylentisi Olan Tüm Oyunlar

 
 
Bildiğiniz gibi yeni nesil konsolların bu yılın sonunda çıkması bekleniyor. Konsolların önündeki tek tehdit Corona Virüsü gibi duruyor. Virüsün bir çözümü bulunduğu takdirde konsollar Kasım - Aralık ayı gibi çıkacak.
 
Konsolların özelliklerinden sonra da en merak edilen konu yayınlanacak olan oyunlar. Şu ana kadar onaylanmış oyunları tek bir yazı altında topladık. Onaylanan oyunlar dışında da ciddi söylentisi bulunan oyunlara da yer verdik.
 
Square Enix
 
Geçtiğimiz aylarda duyurulan Outriders'ın, geçtiğimiz günlerde yeni nesile de geleceğini öğrendik. Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Square Enix ayrıca henüz duyurulmamış yeni IP üzerinde çalışıyor. Oyunun yeni nesil konsollara geleceği ve yeni nesil bir aksiyon deneyimi yaşatmak istediğini biliyoruz. Detaylı bilgi burada.
 
Final Fantasy VII Remake ise yeni nesil konsollar çıkmadan yayınlanacak ancak bölüm bölüm yayınlanacağı için, diğer bölümler yeni nesil konsollara denk gelecektir. Bu nedenle Final Fantasy VII Remake'in yeni nesile gelme ihtimalini söylemek gerek.
 
Deadelic 
 
2019 yılında duyurulan ve geçtiğimiz haftalarda yeni nesil konsollar için çıkış yapacağını öğrendiğimiz bir diğer oyun ise The Lord of The Rings: Gollum. Detayları ve haberleri buradan takip edebilirsiniz. 
 
Gearbox
 
Aralık 2019 tarihinde The Game Awards etkinliğinde duyurulan Godfall yine bu yılın sonlarında yayınlanacak ve PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak. Detayları ve haberleri buradan takip edebilirsiniz.
 
Ubisoft
 
Şu anda kesin olarak yeni nesil için duyurdukları 5 oyun bulunuyor. Bunlardan üçü Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods and Monsters. Diğer iki oyunun ise yeni Assassin's Creed ve Far Cry olacağı tahmin ediliyor. 
 
Electronic Arts
 
Electronic Arts yeni nesilde Battfield 6'yı göreceğimizi onayladı, aynı şekilde yeni nesilde bir de The Sims 5 bekleniyor.
 
Bunun dışında EA'ye bağlı Respawn Entertaintment'ın yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. En büyük söylenti bu konu hakkında Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamı olduğu konusunda.
 
Bethesda
 
Bethesda'nın E32018 sunumunda öğrendiğimiz gibi şu anda The Elder Scrolls 6 geliştiriliyor. Önümüzdeki süreçte çıkacak gibi de durmuyor. Bu sebeple eğer oyun iptal edilmezse yeni nesil konsollar için yayınlanacaktır.
 
CD Projekt Red
 
Cyberpunk 2077'nin son ertelemesi her ne kadar mevcut konsollar için olduğu söylense de hala çoğu oyuncu yeni nesil konsol optimizasyonu için olduğunu düşünüyor. Yeni nesil konsolların çıkış oyunu olmasa bile büyük ihtimalle birkaç ay sonra Cyberpunk 2077 yeni nesil için de yayınlanacaktır. 
 
WB Games Montreal
 
Henüz resmi bir duyuru bulunmuyor ancak yeni bir Batman oyunu geliştirildiği kesin gibi. Önümüzdeki süreçte çıkmayacağını da söyleyebiliriz. Bu sebeple oyun büyük ihtimalle yeni nesil için yayınlanacak. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Sony
 
Şu anda Bluepoint Games'in yeni nesil için bir oyun üzerinde çalıştığını biliyoruz ve bu konu hakkında oldukça iddialılar. 
 
Bunun dışında ise söylenti olarak şu anda Horizon Zero Dawn 2 ve Spider-Man 2'nin söylentileri oldukça güçlü.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 5 ps5 playstation next gen oyunlar playstation 5 oyunları ps5 oyunları
E3 2020 Resmi Websitesi Açıldı Need for Speed Serisi Yeni Nesilde Criterion Games'e Emanet
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8C320B4D0

21.2.2020 08:29:34

0
PS5' te DOOM 64 oynayacağız. 4k çözünürlükte. Çok heyecan verici gerçekten!

BSC Misafiri

12.2.2020 18:58:13

0
Bethesda, TES 6'dan önce Starfield'ı çıkaracak, onu da sayfaya ekleyebilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız