Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu Flashback Kısa Süreliğine GOG Platformunda Ücretsiz Oldu

 
 
Geliştirici Paul Cuisset ve yayıncı Microids tarafından oyunculara sunulan platform aksiyon macera oyunu Flashback, kısa süreliğine GOG platformunda ücretsiz oldu. Oyunu 23 Haziran TSİ 16:00'ya kadar kalıcı ve ücretsiz olarak GOG kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
GOG sayfası
 
 
Yıl 2142. Genç bilim adamı Conrad B. Hart, bir uzay gemisinden kaçtıktan sonra tüm hafızası silinir ve Satürn gezegeninin kolonileştirilmiş uydusu olan Titan'da uyanır. Hard, karşısında çeşitli düşmanları bulur. Karşılaştığı tehlikelere karşı kendini savunmak ve gezegeni tehdit eden bu sinsi komployu ortadan kaldırmak için Dünya'ya geri dönmenin bir yolunu bulmalı.
 
25. yıl dönümünde, sürekli olarak tüm zamanların en iyi 100 oyunu arasında yer alan bu klasiği yeniden keşfedin. Flashback, tamamen elle çizilmiş arka planlar ve sürükleyici bir bilim kurgu hikayesi ile daha gerçekçi animasyonlara sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GOG GOG dijital platform gog haberleri gog.com
Apex Legends Yeni Güncelleme Notları Yayınlandı Genshin Impact'in Yeni Karakteri Kuki Shinobu Oyuna Dahil Oluyor

BSC Misafiri

21.6.2022 13:03:10

0
teşekkür ettim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız