Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planetary Annihilation Yapımcısı Yeni Bir Oyun Duyurdu


      Daha önce Planetary Annihilation gibi başarılı bir yapımla karşımıza çıkan oyun geliştirme stüdyosu Uber Entertainment, yeni bir proje için Kickstarter kampanyası başlattı. Human Resources adındaki bu yapımda yeryüzünde hayatta kalmayı başarmış bir ya da birden fazla grubu yöneterek çeşitli düşmanlara karşı savaşacağız.
 
       Kıyamet sonrası dünya temasını işleyen yapım, çizgi romanvari bir görsellik sunuyor. Human Resources'ın oynanışını da Command & Conquer ve Annihilation serilerinde karşılaştığımız oynanışa benzetebiliriz. Son olarak yapımcı ekip oyunda tamamen yıkılabilir bir şehrin olacağını söylüyor. 1,400,000 dolarlık bağış toplamayı hedefleyen proje bu miktarın 225,190 dolarını toplayabilmiş durumda. Eğer oyunu incelemek isterseniz veya projeye destek çıkmak isterseniz Human Resources'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
human resources rts strateji uber entertainment pc kickstarter
Final Fantasy Type-0 HD, PC'ye mi Geliyor? Battlefield 4 "Kesinlikle" Oyuncuların Güvenini Sarstı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Human Resources
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız