Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Planet Zoo için Arctic Pack İndirilebilir İçeriği Yayınlandı

 
Geliştirici Frontier Developments, hayvanat bahçesi simülasyonu Planet Zoo için Arctic Pack indirilebilir içeriğini yayınladı.

İndirilebilir içerik Steam'de 49,80 TL. Oynamak için ana oyun gerekli.

İndirilebilir içerik hakkında:


Arktika'da Bernie Goodwin ile destansı bir maceraya çık, yeni mücadeleler, hayvanlar ve çok daha fazlasını keşfet! Bir hayvanat bahçesi yöneticisi olarak yeni mücadelelerle karşılaşacağın iki yeni Senaryonun yanı sıra dört yeni hayvan ve parkını özelleştirmen için 200'ün üzerinde dekorasyon öğesi var.

Ana Özellikler

Muhteşem Yeni Senaryolar

Norveç: Uzaklarda bir hayvan barınağı inşa etmek için Norveç'in İskandinav fiyortlarına git; hayvanat bahçene yeni Arktik hayvanları getir, onların ihtiyaçlarını karşıla ve doğal ortamlarının uygun olduğundan emin ol!

Meksika: Misafirlerine soğuk iklimleri tanıtmayı amaçlayan, halihazırda var olan bir hayvan bahçesini genişleteceksin. Buzulların yerlisi olan bu hayvanları böyle sıcak bir iklimde rahat ettirmeye çalışacaksın!

Özel Arktik Hayvanlar

Dört yepyeni Arktik hayvanla hayvanat bahçesi misafirlerini etkile ve eğit: Kutup Ayısı, Ren Geyiği, Kutup Kurdu ve Dall Yaban Koyunu; tüm türlerin belirli ihtiyaçları var ve beraberinde yeni zorluklar getiriyorlar. Onları nasıl mutlu ve sağlıklı tutacağını öğrenmek için Zoopedia'ya göz atmayı unutma.

200'den Fazla Dekorasyon Öğesi

Parkını karla kapla, buzdan bir heykel tasarla ya da kendi İskandinav köyünü inşa et; aralarından seçip kullanabileceğin 200'den fazla yeni bina, ortam ve bitki örtüsü parçası var!


Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Planet Zoo hayvanat bahçesi simülasyonu Frontier Developments
Warhammer: Chaosbane için Tomb Kings İndirilebilir İçeriği Yayınlandı Xbox Series X, Xbox One X Kadar Sessiz Çalışacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planet Zoo
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız