Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Edition Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Versus Evil, Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Pillars of Eternity II: Deadfire bugün PlayStation 4 ve Xbox One için çıkıyor. Switch versiyonu bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkacak. PlayStation Store'da 259,00 TL ve Xbox Store'da 170,00 TL'den satışta.

Oyun ilk olarak 8 Mayıs 2018'de PC çin çıkmıştı.
 
Ultimate Edition tanıtım yazısı:
 

Tanrı Eothas uykusundan uyandı. Kalenizin altından çıkarak halkınızı öldürdü ve ruhunuzdan bir parça çaldı. Deadfire Takımadası’nı birbirine katarak ilerleyen bu haydut tanrının gizli planlarını artık yalnızca siz ve yoldaşlarınız ortaya çıkarabilir.

Obsidian Entertainment ustalarının elinden çıkan bu ödüllü RPG oyunu, sonunda tüm ana güncellemeleri ve ek paketleriyle burada.

Ayrıntılı karakter özelleştirmesi, sınırsız keşif özgürlüğü ve her an hikayeyi değiştirebilecek tercih seçenekleri de dahil olmak üzere, sunulan sonsuz olasılıkları keşfederken dünyayı dilediğiniz gibi şekillendirin.

Muazzam büyüklükte bir açık dünya, geniş karakter kadrosu ve sizin seçimlerinizin etki ettiği bir hikaye ile Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition, yeni nesil için yepyeni bir rol yapma oyunu deneyimi sunuyor. 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition pllars of eternity rogue
Dying Light: Bad Blood Tüm Dying Light Sahipleri için Ücretsiz Oldu Thronebreaker: The Witcher Tales, Switch' İçin Yayınlandı

cnbzkrt

28.1.2020 09:35:13

0
Yine hayvan gibi bekleme süreleri var mı acaba? İlk oyunu PS4 te oynayamadım o yüzden bir eve girip çıkmam 5 dakika sürüyor gerisini siz düşünün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız