Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phill Spencer: Oyuncuları Dinleyerek Xbox'ın Geleceğini İnşa Edeceğiz

 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, önümüzdeki hafta "Xbox'ın geleceğine yönelik planları" hakkında ayrıntıları duyurmak üzere bir iş etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinliğin tam tarihi ise henüz açıklanmadı.
 
İş etkinliğinde birçok detay açığa çıkacak
 
 
Spencer paylaştığı bir Twitter gönderisinde şu ifadeleri kullandı: "Sizi dinliyoruz ve duyuyoruz. Önümüzdeki hafta Xbox'ın geleceğine yönelik planlarımız hakkında sizlerle daha fazla ayrıntıyı paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Bizi takip etmeye devam edin."
 
Bu duyuru, hafta sonu Starfield, Hi-Fi RUSH, Indiana Jones and the Great Circle, Sea of Thieves ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok büyük bütçeli Xbox birinci taraf oyunlarının diğer platformlara geleceğine dair söylentilerin hemen ardından geldi.
 
The Verge sitesine göre bu iş etkinliği aslında PlayStation 5 ve Switch'e gelmesi planlanan Hi-Fi RUSH duyurusuyla beraber Şubat ayının sonlarında olması planlanmıştı. Ancak bu hafta sonu çıkan söylentilerin ardından etkinliğin tarihi öne alındığı bildirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yazılım microsoft uygulama
Steam'de Hafta İçi İndirimleri: 5 Dolar ve Altı Oyunlar KRAFTON, 2023'te 44 Milyar TL Tutarında Rekor Satış Rakamına Ulaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kabus2224

10.2.2024 23:55:11

+1
Bu nesil bir nevi donanım satma dolandırıcılığına döndü zaten. Ara nesil konsollar gelecek yakında ama niye geldiği belirsiz. 2 sene önce oynadığım oyunu daha yüksek fps ve daha yüksek çözünürlükle bir daha oynamak için mi ara nesil konsol almalıyım mesela? Şöyle süper ssd, böyle süper gpu, tamam hepsi güzelde oyun yok la. Bir taraf habire remastered yapma derdinde, öbür taraf habire yeni stüdyo satın alma derdinde. Ya bunlar günün sonunda bana bir şey katmıyor ki. Stüdyo satın alınca var olan oyunları gamepass'e getiriyorsun altı üstü. Ya da 3 sene önce oynadığım oyunu remaster yapıp bir daha oynayayım diye satışa koyuyorsun. Düşünüyorum da eğer PS5 ve Xbox X çıkmasaydı, biz şu anki çıkmış olan oyunları yine PS4 ve XbOne ile oynayabiliyor olurduk zaten. Sadece çözünürlük ve Fps değerleri daha düşük olacaktı hepsi bu. GoW Ragnarok hali hazırda PS4'e çıkmıştı bile zaten. PS5 nesline ne ihtiyaç vardı anlayamadım. Sırf tüketim alışkanlığının eseri olarak satılıyor şu anki donanımlar, halbuki elde ettiğimiz kalite ile verdiğimiz paranın alakası yok. PS2 ve 3 neslini hatırlıyorum da daha sık aralıklarla daha fazla oyun geliyordu. Konsol aldığının sefasını sürüyordun. Şimdi yapımcılarda o dönemlere dönüyor zaten Remake modası yaparaktan.

BSC Misafiri

10.2.2024 12:16:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr Xbox, konsol satışları düşük olduğu için oyun satışları da aynı oranda Xbox konsolunda düşük. Oyun satışlarında da PlayStation ve Nintendo zirvede.
Bu bakıma Activision'ı almak Microsoft için çok kârlı oldu. Adamlar oturdukları yerden para basıyorlar. Konsol satmalarına gerek yok. COD alan PS kullanıcıları da Microsoft'a para kazandırıyor. İleride belki de fiziki Xbox konsolunu iptal edip tamamen gamepass satışı üzerine bir sisteme geçerler.

BSC Misafiri

9.2.2024 22:20:07

0
Ederi kasamda ki bir psu kadar olan konsollarını ölümüne savunup fanboyluk yapan garibanları görmek tebessüm ettiriyor, konsol fanboylarının münakaşası fevkalade komik.

Venomstr

9.2.2024 22:10:37

0
Xbox, konsol satışları düşük olduğu için oyun satışları da aynı oranda Xbox konsolunda düşük. Oyun satışlarında da PlayStation ve Nintendo zirvede.

BSC Misafiri

9.2.2024 20:44:37

0
ps kazanıyor diyen cok zeki arkadaşlar, hepsi kazanıyor ama oyuncular kaybediyor. eger rekabet olmaz, exc.oyunlar olmazsa kalite s**sok servis oyunlarına, coop çöplere kalıacak. rockstar 25 senede bi tane gta felan yapar, sony yılda max 1 tane büyük oyun yapar, böyle gider. aralarında tekgerçek vizyon sahibi olan nintendo abim yine 150 milyon konsol satar, kendi standartında başarılı olur.

BSC Misafiri

9.2.2024 20:44:12

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Konsolcular kavga ederken Pc oyuncularının Tüm oyunları Pc de rahatlıkla oynaması peki :) PC de Zelda oyunlarını 4k oynamak dahil her türlü imkan varken konsolcu çocuk kendince racon kesiyor ya baya komik :) Dünyadan haberi yok yazık.
korsan oynamak mı her şeyi oynamak :DD

BSC Misafiri

9.2.2024 20:44:05

0
Arkadaş haklı tartışma bitmiştir

BSC Misafiri

9.2.2024 14:19:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tüm oyunları pcde oynayan arkadaş oynasana gow ragnaroku senle oyun hakkında sohbet edelim sonra ama dikkat et pcyi çinli bi firmaya teslim etme gow ragnarok bulup oynayacam diye akıyor ya oyun pc sahipleri de pcye gelir mi diye gece ateşlenerek bekliyor neyse ben gow valhallaya devam sarıyor he saygı duruşuna geç sende izle beni
Senin konsolda Starcraft oynadığın tarihten daha önce ben PC'de GOW oynayabileceğim ama oynamaya tenezzül etmem. Ben RPG seviyorum. GOW, TLOU vb. bana hitap eden oyunlar değil. Ama gözüm oyun görsün dersen gel 4K 144 FPS Baldur's Gate 3 oynayalım. Gerçek oyun nasılmış gör. Sonra 30 FPS konsolu sen de beğenmezsin. Hem nesil boyunca 5 tane oyun çıktı. Senede bir tane oyun oynamak için mi konsol aldın? Bak PC alacak paran yoktur, anlarım. Ama gidip PS5'in iki katı paraya ekran kartı almış adamlara konsolun nasıl güzel olduğunu anlatmaya çalışınca komik oluyor. Ferrari çok yakar, hem altı yere yakın, köyde binemezsin ondan Şahin daha iyi diyorsun.

BSC Misafiri

9.2.2024 13:27:23

+1
Tüm oyunları pcde oynayan arkadaş oynasana gow ragnaroku senle oyun hakkında sohbet edelim sonra ama dikkat et pcyi çinli bi firmaya teslim etme gow ragnarok bulup oynayacam diye akıyor ya oyun pc sahipleri de pcye gelir mi diye gece ateşlenerek bekliyor neyse ben gow valhallaya devam sarıyor he saygı duruşuna geç sende izle beni

BSC Misafiri

9.2.2024 13:27:21

0
Gerçeklerden kaçamazsın benim 2015 dr oynadığım oyunu bu yıl oynayacan sende yine iyisin bu yıl çıkacak oyunları da 2035 de oynarsın artık o da belki bsfnbsgöbsöhdhhö BİAT EDİN

BSC Misafiri

9.2.2024 12:04:18

0
Xbox her türlü kazanıyor hem konsoldan hem oyundan hem pcden adamlarda para var yani piyasadan silinemezler öyle bir seçenek yok

BSC Misafiri

9.2.2024 12:04:12

0
Playstation içindeki parçaların hepsi PC için geliştirilmiş donanımlar, lakin adam gelmiş PC fanboyları saygı duruşunda bulunacak diyor:) Bir duruşumuz varsa o da dik duruşumuzdur;)

BSC Misafiri

9.2.2024 12:04:01

0
Konsolcular kavga ederken Pc oyuncularının Tüm oyunları Pc de rahatlıkla oynaması peki :) PC de Zelda oyunlarını 4k oynamak dahil her türlü imkan varken konsolcu çocuk kendince racon kesiyor ya baya komik :) Dünyadan haberi yok yazık.

BSC Misafiri

9.2.2024 12:03:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr Nintendo’nun konsol satışlarında zirvede olduğunu bilmiyorsun herhalde? Daha yeni 139 milyon konsol satışı açıkladılar. Niş kitle demişsin bir de. Yorumun tam bir facia olmuş. [link=https://www.nintendolife.com/news/2024/02/switch-sales-pass-139-million-will-be-main-business-heading-into-2024-says-nintendo-president?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber]https://www.nintendolife.com/news/2024/02/switch-sales-pass-139-million-will-be-main-business-heading-into-2024-says-nintendo-president[/link]
Microsoft yaklaşık 3 trilyon USD değeriyle şu an dünyadaki en büyük şirket. Sence bu şirketin zararına konsol satmaya ihtiyacı var mı? Zararına diyorum çünkü konsollar donanım olarak zararına satılırlar. Konsol üreticilerinin asıl gelir kapısı oyunlardır. Zaten COD, The Elder Scrolls falan satarak Nintendo ve Sony'nin toplamından daha çok para kazanacaklar. Daha Windows, Office falan saymıyorum. https://companiesmarketcap.com/

aterikasedi

9.2.2024 11:40:00

0
Bu nesil kadar boş geçen bir nesil daha olmamıştı herhalde. Bi silkelenin kendinize gelin. Oyun yapın adam gibi. Konsollar pas tutacak yakında.

arda29

9.2.2024 10:11:53

0
Konsol pezıntın biri gelmiş saygı duruşu filan demiş, güldürdü. Playstation artık eskisi gibi bağımsız olabilecek kadar elinde güçlü şeyler yok. 15 kez last of us yaptı adamlar elinde başka bişey yok. O yüzden de PC'ye gelmek zorunda. Master race her zaman kazanır. Xbox'ta forza gears halo dışında bişey yok diye söylenen sony fanboyları sizde de gow last of us gran turismo dışında bişey yok hadi bakalım.

Venomstr

9.2.2024 01:38:14

+1
Nintendo’nun konsol satışlarında zirvede olduğunu bilmiyorsun herhalde? Daha yeni 139 milyon konsol satışı açıkladılar. Niş kitle demişsin bir de. Yorumun tam bir facia olmuş. [link=https://www.nintendolife.com/news/2024/02/switch-sales-pass-139-million-will-be-main-business-heading-into-2024-says-nintendo-president?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber]https://www.nintendolife.com/news/2024/02/switch-sales-pass-139-million-will-be-main-business-heading-into-2024-says-nintendo-president[/link]

BSC Misafiri

9.2.2024 00:39:26

+3
Şimdi PC'mle gerek PC oyunlarını, gerek XBOX oyunlarını, gerek PS oyunlarını, gerek Nintendo oyunlarını ister klavye mouse'la, ister gamepad'le, ister masa başında, ister televizyona bağlayıp kanepede 4K RT açık 120 FPS oynuyorum. Sırf daha ucuz diye Sony'ye biat mı edeceğim? Biraz aklınızı kullanın. Asıl böyle giderse PS ta Nintendo gibi niş bir kitleye hitap edecek ya da yok olacak. XBOX Microsoft'un. Adam konsoldan para kazanmasa PC'den kazanır. Ki PlayStation kullanıcılarından bile para kazanıyor. XBOX tamamen piyasadan silinse ne olacak yani?

BSC Misafiri

8.2.2024 22:08:12

+1
PlayStation kazanıyor ama oyunlarını da tıpış tıpış PC'ye getiriyor, bu nasıl bir kazanmak ki helldivers'ı ilk günden PC'ye çıkarıyor güldürdün ponyboy. Playstation kazançlı olsaydı oyunlarını Pc'de sittin sene yayınlamazdı bunu herkes biliyor, ayrıca burada bir kazanan varsa Xbox ve PS oyunlarından kestiği yüzde 30 komisyonla o kat kat göbeğine bir katman daha katan Gabe Newell'dır:

BSC Misafiri

8.2.2024 20:05:10

+1
bu abimiz oyun yaptırma işini beceremiyor geldiğinden beridir firma almaktan başka bir şey yaptığı yok .vizyon sıfır.xboxu toparlyacak biri gelmeli bu adam gitmeli

BSC Misafiri

8.2.2024 17:40:08

+2
Konsol savaşı kalmadı artık microsoft onca satın almaya rağmen beceremeyince saldı playstation kazanandır pc fanboylar bile dize gelip saygı duruşuna duracak biat edecek

BSC Misafiri

8.2.2024 17:27:33

+1
ee phil abe o zaman satın aldığın firmanın oyunlarını yavaştan getirmeye başla gamepasse :D sony ile yarışacak düzeyde 2 3 tane baba oyun yap rekabeti arttır. tek yaptığın şey iyi bir sistemine bol keseden boş oyun eklemek olmuş 400 tane oyundan sadece 10 tanesi oynanılabilir günümüzde .s nerede abi cod oyunları nerede diablo oyunları hani ne için satın aldın firmayı sonye oyun satmak için mi aldın activision firmasını
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız