Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Doctrine 2: The Cabal PC için Duyuruldu

 
Yayıncı PlayWay ve geliştirici CreativeForge Games, Ağustos 2018'de çıkan Phantom Doctrine'in devam oyunu Phantom Doctrine 2: The Cabal'ı duyurdu.

PC (Steam) için çıkacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlk oyunda sıra tabanlı taktiksel bir oynanış sunan Phantom Doctrine, yeni oyun The Cabal'da üçüncü şahıs perspektifinden gerçek zamanlı gizlilik aksiyonuna geçiş yapıyor.

1986 yılında alternatif bir evrende geçecek oyunda Çernobil Faciası, Cabal adında bir örgütün sorumlu olduğu düşünülen terör saldırılarının başlangıcıdır. Göreviniz bir casus olarak Cabal'a sızmak ve planlarını sabote etmek. Terör örgütünü bulmak için yağmur ormanlarından tenha köşelere ve kalabalık şehirlere kadar dünyanın birçok yerini ziyaret edeceksiniz.
 
15 saatin üzerinde tek oyunculu hikaye modu sunacak oyunda her bir görev taktiksel planlama ve ekip yönetimi gerektirecek ve çok sayıda alternatif arasından seçim yaparak görevi nasıl gerçekleştirmek istediğinize karar vereceksiniz.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Phantom Doctrine 2: The Cabal PlayWay CreativeForge Games
Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (13-19 Temmuz) Ary and the Secret of Seasons 1 Eylül'de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Phantom Doctrine 2: The Cabal
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız