Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Üçüncü Fragman

 
Atlus, Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers'ın üçüncü ve son fragmanını yayınladı. Sophia ve Zenkichi Hasegawa karakerlerine odaklanıyor.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers, Koei Tecmo stüdyosu Omega Force tarafından geliştirilen bir aksiyon rol yapma oyunu. Hikaye Persona 5 ve Persona 5 Royal'da yaşanan olaylardan aylar sonrasında geçiyor. Phantom Thieves of Hearts grubu yaz tatilne gitmeyi planlıyor ve ana karakterimiz bu tatil esnasında EMMA adlı gizemli bir uygulamaya erişim sağlıyor.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers 20 Şubat 2020'de Japonya'da PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacak. Batı çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun demosu Japonya PlayStation Store ve Nintendo eShop'ta ulaşılabilir durumda. PlayStation 4'te Japon PSN hesabı açarak, Switch'te bölgenizi Japonya olarak değiştirerek demoyu indirip oynayabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aksiyon rol yapma oyunu Omega Force
Bloomberg: PlayStation 5 Üretim Maliyeti $450 Switch Oyunlarında %75 Varan İndirimler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız