Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 ve Persona 4 Bu Ay Xbox Game Pass'e Katılıyor

 
Xbox News blogunda yayınlanan bir gönderide ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden'ın bu ay Xbox ve PC Game Pass hizmetine katılacağını hatırlatıldı. Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden Xbox Game Pass'e 19 Ocak'ta gelecek.
 
Oyunlar bulut desteğine de sahip olacak
 
 
 
Persona 5 Royal'in Game Pass sürümü gibi hem Persona 3 Portable hem de Persona 4 Golden, hizmete eklendikten sonra konsol, bilgisayar ve bulut desteğine sahip olacak. Bu da her iki oyunun Xbox Game Pass üzerinden konsolların yanı sıra PC'den ve bulut üzerinden mobil cihazlarda oynanabileceği anlamına geliyor.
 
İlk olarak 2009'da PlayStation Portable için piyasaya sürülen Persona 3 Portable, daha sonra PSN aracılığıyla PlayStation Vita'ya eklendi. Aynı şekilde ilk olarak 2012'de PlayStation Vita için piyasaya sürülen Persona 4 Golden, 2020'de Steam üzerinden PC'de yayınlanmadan önce sekiz yıl boyunca bu sisteme özel kaldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
Neil Druckmann: Elden Ring'in Hikaye Anlatım Tekniği İlgimi Çekiyor Tchia için Yayınlanan Yeni Fragman Gerçek Hayattaki Ortamları Karşılaştırıyor

mehmetalpertr

12.1.2023 20:50:27

0
Persona 4 Golden PC'de iki sene önce bitirmiştim. Oynadığım en iyi JRPG'lerden birisi idi. Tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız