Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 3 Reload için Shinjiro Aragaki Fragmanı Yayınlandı

 
 
ATLUS, Persona 3 Reload için İngilizce dilde Justice Slocum ve Japonca tarfında Kazuya Nakai tarafından seslendirilen Shinjiro Aragaki'yi tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Oyun için yeni karakter fragmanları gelmeye devam ediyor.
 
Şubat ayında oyun çıkışını yapacak 
 
 
 
Persona 3 Reload PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 2 Şubat 2024'te tüm dünyada piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Japon rol yapma aksiyon deneyimi Persona 3 Reload, Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor. Şu anda ön siparişlere açık olan oyun henüz ülkemiz üzerinden satın alınamıyor. Diğer taraftan oyunun standart sürümü 69.99 dolar, Algis sürümü ise 199.99 dolardan satışta bulunuyor. 
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
Rockstar, GTA 6 için İlk Tanıtım Fragmanını Yayınladı Botany Manor Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

5.12.2023 20:30:30

0
switche gelmediği için üzdü 120 saat pc başında zor

aykut291

5.12.2023 16:47:33

0
Normalde hiç benlik değil bugüne kadar hiçbir oyunuda oynamadım ama sırf Türkçe olmasından dolayı alıcam. İşde müşteri nasıl kazanılır böyle kazanılır.Yok adamlar nie Türkçe eklesinmişmiş ekliyen ekliyor işde.Koskoca Firmalar hala daha eklememekde ısrar ediyorlar.Ubisoft EA 2K va.Cd Projekt red ekliyor Blizzardda ekledi ben bunu sorgularım demekki eklenebiliyomuş.Şu oyun Türkiyede çokmu satacak Bizim milletten kaç kişi tınlar bu Oyunu mesela dimi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız