Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathologic 2’nin DLC’si "Marble Nest" Gelecek Hafta Çıkıyor

 
Geliştirici Ice-Pick Lodge, Pathologic 2’nin kasvetli ve korkunç dünyasını zenginleştiriyor. 2005’te çıkan ve bir kült haline dönüşen Pathologic’i, Ice-Pick kendine özgü bir şekilde geliştirerek devam oyunu olan Pathologic 2’yi 23 Mayıs 2019'da yayınladı. Pathologic 2’de, Haruspex ismindeki doktorun gözünden veba salgınına yakalanmış bir kasabanın zamanla bozuluşunu gözlemliyoruz.
 
Marble Nest ise oyunun ana hikayesiyle tamamen paralel giden bir DLC. Pathologic 2 toplamda 12 günü anlatırken bu DLC ise sadece bir günü anlatıyor ve bu bir gün boyunca ise farklı bir karakterin gözünden oyunu oynuyoruz: Bilim insanı Dr. Daniil Dankovsky.
 
Pothologic 2’ye sahip olanlar için DLC ücretsiz olacak, ancak oyuna sahip değilseniz ücret ödemeniz gerekiyor. DLC’nin Türkiye çıkış fiyatı henüz bilinmiyor. Bu iki saatlik yan hikâye 28 Ekim’de Steam’de yayınlanacak. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Pathologic Steam 2 Veba Korku Salgın Marble Nest
God of War Yapımcısı Witcher 3'ün Switch Versiyonunu Övdü DOOM 64'ün Resmi Duyuru Fragmanı Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathologic 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız