Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paragon Kapatılıyor

 
   Epic Games oynaması ücretsiz MOBA oyunu Paragon'un 26 Nisan'da kapatılacağını duyurdu.

   "Dikkatli bir değerlendirme ve kendi aramızda yaptığımız tartışmalardan sonra, Paragon'u yeterli oyuncuya sahip bir MOBA oyununa dönüştürmenin açık bir yolu olmadığını düşünüyoruz." dedi Epic Games. "Sizi hayal kırıklığına uğrattık — takımın inanılmaz sıkı çalışmasına rağmen — ve özür dileriz."
 
   Epic Games Paragon oyuncularının yaptığı her bir satın alımın iade edeceğini de açıkladı. İade almak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
 
   Son olarak, geliştirici Paragon sunucularının 28 Nisan'a kadar çevrimiçi kalacağını ve oyuncu nüfusu azalmaya devam ettikçe matchmaking sürelerinin artacağını ve kalitesinin düşeceğini de ekledi.

   Paragon PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Paragon FPS Epic Games Aksiyon PC shooter moba
Valve: Biz Hâlâ Oyun Geliştiriyoruz Dead Cells PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.1.2018 12:33:10

0
Ekibi fortnite yönlendirmek daha mantıklı tabii

Guest-BB2CECC18

27.1.2018 16:16:27

+1
Baya uzun süre oynadığım bir oyundu. Unreal engine 4 ile grafikler mükemmeldi. Oyun daha çok oyuncuya ulaşabilirdi hala oynayan büyük bir kitlesi var fakat lanet battle royale oyunları Fortnite'ın patlama yapmasından ötürü Paragon'u kapatıyorlar. Zaten Paragon geliştirici ekibinide Fortnite'a dahil etmişlerdi. Umarım Fortnite da kapanır giderde kalırlar öylece. Ben bir 10 dolar vermiştim galiba oyun aşırı f2p olduğundan sırf destek amacıyla vermiştim. Belkide bu kadar f2p yapmamaları lazımdı oyunu bilemiyorum. Neyse para iadesi almakla uğraşmayacağım oynadığım zamana göre az bile ödedim :)

Drima

27.1.2018 15:16:17

+2
Darısı bunu en ama en çok hak eden sözüm ona oyunların başına.

resh_aykut

27.1.2018 12:19:24

+1
Paragon Community oyunu oynayan oyuncuların feedbacklerini kale almadı, oyun başarısız oldu. Fornite Community fanları dinledi, isteklerini yerine getirdi, oyun sükse yaptı. Tüm diğer firmalar da buna şahit olup, durumu not aldı. Yazık gerçekten yazık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Paragon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız