Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradox Interactive Yeni Stüdyosu Paradox Tinto'yu Barselona'da Açtı

 
Paradox Interactive, Barselona merkezli oyun geliştirme stüdyosu Paradox Tinto'yu açtıklarını duyurdu.

Stüdyoya Johan Andersson liderlik edecek. Johan Andersson, Europa Universalis serisinin orijinal yaratıcısı ve Paradox Development'ta 25 yıldan fazla tecrübesi var.

Paradox Tinto, Europa Universalis IV'ün devam eden geliştirme sürecini yönetecek ve grand strategy türünde yeni oyunlar üzerinde çalışacak.

Paradox Interactive operasyon direktörü Charlotta Nilsson konu ile ilgili olarak "İnsanlar oyunlarımızı seviyor ve biz de onlar için daha fazla oyun yapmak için büyüyoruz. Ünlü olduğumuz grand strategy türünde odaklanan yeni stüdyomuzu açtığımızı bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Stüdyolarımızın son yıllardaki başarısı daha fazla oyun geliştirmemizi ve daha iddialı planlarla ilerlememizi sağladı. Şu anda yedi tane stüdyomuzda 70'e yakın açık pozisyon var ve sadece bu yıl içinde 200 kişiyi daha işe almayı planlıyoruz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Europa Universalis Europa Universalis IV pc strateji osmanlı avrupa tarihi paradox development studio
Resmileşti: Zynga, Türk Oyun Şirketi Peak'i 1.8 Milyar Dolara Satın Aldı Outward DLC'si ‘The Soroboreans’ 16 Haziran'da PC için, 7 Temmuz'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2020 05:11:34

0
Son eu4 güncellemesini görmeyen konuşuyor hala en basit menüye dön işlevi yok ne konuşuyon

BSC Misafiri

1.6.2020 22:45:03

0
Adamın çıkardığı vanilla oyun en az 300 saat oynanıyor. İndirimsiz 60a indirimli 20 liraya alıyorsunuz zaten hala ağlıyorsunuz dlclerden dolayı. Var mı başka alternatif grand strategy oyunu? Yok. O zaman el mahkum alıcaksın. Ayrıca almak zorunda da değilsin. Bu bir ticari anlaşma. Adam sana zorla vermiyor. Veya parayı verdikten sonra içeriği görmüyorsun. Parasını haketmediğini düşünüyorsan alma

lamuarte

1.6.2020 19:13:35

0
Şu bloodlines 2'yi düzgün yapsınlar da gerisi önemli değil.

BSC Misafiri

1.6.2020 18:52:18

0
Keşke batsalar da sonra aynı telltale şirketinin ders aldığı gibi ders alıp bütün oyun çıkarsalar

BSC Misafiri

1.6.2020 17:53:18

0
Bu adamlar çok cimri o yüzden büyüyorlar ama yavaş büyüyorlar. Eğer eli bol olsalar Creative Assembly gibi olurlardı şu an. Ve hala kaliteli işler çıkaramıyor. CA bugüne kadar çok yetenekli insanları bünyesine kattı gelecek total war oyunlarını iyi takip edin.

BSC Misafiri

1.6.2020 17:19:01

0
Şu adamlar bile kar yapıyorsa bizim insanımız bu işe girse EA, ubisoft olur. Adamlar hem eksik oyun çıkarır hem para ile dlc satar hem güncelleme ile düzelttiği şeyi bozar . Öyle bir geliştirici bunlar yıllarca geliştiriyorlar ama adam olamadılar. Bizde en büyük eksik adam gibi eğitim olmaması. Fransa ve amerika bu konuda çok iyiler

Zebercet

1.6.2020 17:17:29

0
Sonra git Imperator Rome yap. Victoria 3 nerede ulan.

FU-Frank Underwood

1.6.2020 16:56:24

0
PARAdox mümkünse bi daha oyun geliştirmesin. Çıkardıkları oyunu 50 ayrı parçaya bölüp DLC adı altında bize iteliyor bu daha ne kadar devam edecek bi 2000 lerin stratejisine bak bi de bügünün. Oyuncu: Ohaaaa süper abi din geliştirip halka empoze edecem. PARAdox: ıııı... onun için 15 dolarcık çık bakalım :))))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Europa Universalis IV
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız