Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paradise Killer PlayStation ve Xbox Konsollarına 16 Mart'ta Geliyor

 
 
Yayıncı Fellow Traveller ve geliştirici Kaizen Game Works, 16 Mart'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için açık dünya cinayet gizem oyunu Paradise Killer'ı yeni bir içerik güncellemesiyle beraber yayınlayacağını duyurdu. Paradise Killer ilk olarak 4 Eylül 2020'de Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Xbox Series X|S ve PlayStation 5 sürümleri, 60 FPS ve 4K çözünürlüğün yanı sıra Ray Tracing teknolojisine sahip olacak. Ayrıca hızlı yükleme sürelerini de bünyesinde barındıracak.
 
Cennet Adası... gerçekliğin dışında bir dünya. Burada Lady Love Dies'in çözebileceği bir cinayet var. Bu açık dünya macerasında kanıtlar toplayın ve şüphelileri sorgulayın. Bu yolda herhangi birini suçlayabilirsiniz. Ancak davanızın haklılığını duruşmada kanıtlamanız gerekecek. Kimin suçlu olduğuna karar vermek size kalmış. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu gizem macera
Star Wars Eclipse'in En Erken 2027 Yılında Çıkış Yapacağı Belirtildi Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle + Hell PC'ye Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız