Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pandora's Tower Oynanış Detayları

Pandora's Tower'ın dağıtımcısı Nintendo olunca, oyunun batıya gelme olasılığı hayli azalıyor.
 
     Yapımcılığını, One Piece isimli ünlü anime serisini video oyun dünyasına aktaran ekip olan Ganbarion'un üstlendiği ve oyun mekanikleriyle hayli dikkat çeken aksiyon / rpg oyunu Pandora's Tower için yeni oynanış detayları, Nintendo'nun resmi siteyi güncellemesiyle birlikte geldi.
 
     Daha önce belirtildiği gibi ana karakterimiz Ende'nin lanetlenmiş arkadaşı Ceres ile etkileşimimiz oynanışta önemli bir yere sahip olacak. Lanetlenen Ceres, kademeli olarak bir canavara dönüşecek. Eğer dönüşümü tamamlanırsa oyun sona erecek. Bu dönüşüme engel olmak için kulelerde savaşırken öldürdüğümüz canavarlardan elde ettiğimiz etlerle Ceres'i besleyeceğiz. Böylelikle arkadaşımız Ceres lanetin etkisini hafifletmiş olacak. Lanetin ne kadar etkili olduğunu gösteren bir ölçüm barı yer alacak ve bu bar sonlandığında oyun bitecek.
 
     Lanetin etkisini en güçlü şekilde bastıran et ise oyun boyunca mücadele edeceğimiz kulelerin efendilerin etleri olacak. Ancak kulenin içinde gezinen diğer ufak yaratıkların eti de geçici olarak lanetin etkisini tersine çevirebilecek. Lanetin derecesini gösteren bar sıfıra doğru ilerlediğinde kuleden hemen çıkıp arkadaşınızı doyurmak zorunda kalacaksınız. Kulenin efendisine ulaşmanız ise hiç kolay olmayacak. Kulenin derinliklerinde gizlenen kilitli kapının ardındaki efendiye ulaşmak için pek çok bulmaca ve yaratıklarla mücadele etmemiz gerekecek.
 
     26 mayısta Japonya çıkışını gerçekleştirecek olan Pandora's Tower'ın batı için çıkış tarihi henüz ortalarda gözükmüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Andriasang Nintendo Wii Ganbarion Aksiyon RPG pandora's tower oynanış detayları
Skyrim PC Modları Konsollara Gelebilir Shadows of the Damned'ten Yeni Görüntüler

BSC Misafiri

21.4.2011 18:32:11

0
Hazır Wii fiyatları ucuzlamışken almak lazım aslında JRPG doldu son zamanlarda Wii :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pandora's Tower
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız