Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ganbarion Gözünü Nintendo Wii U'ya Dikti

Pandora's Tower ilgi çekici bir oyundu

    Jump Superstars, çeşitli Naruto oyunları üzerinde çalışan Ganbarion karşımıza son olarak Wii için geliştirdiği Pandora's Tower adlı oyunla çıkmıştı. Geliştirici firma şimdi de gözünü Nintendo Wii U'ya dikti gibi görünüyor.
 
     Pandora’s Tower yönetmeni Toru Haga'nın açıklamalarına göre Wii U'nun eşsiz tablet kontrolcüsü ve iki ekran seçeneği gibi oynanış deneyimleri sunması firmasının büyük ilgisini çekiyor. Wii U ile yakından ilgilendiklerini söyleyen Haga, oyuncuların Ganbarion'un yeni oyununu merakla beklemelerini umuyormuş.

    Ganbarion henüz Nintendo Wii U için herhangi bir proje duyurmadı, ama Pandora's Tower'ın satışları yeterince iyi olursa, oyunun devamını gelmesi de mümkün olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Ganbarion Aksiyon RPG
Link to the Past 2 ve 1'in Harita Karşılaştırması Dark Souls'un Yeni Yaması Yayınlandı

cahitdikici

21.4.2013 11:02:04

+1
Pandoras tower wiiye gore grafikleri iyi olan oynanisi ve hikayesi gayet guzel olan bir oyundu devam oyunu gelirse wii u uzerinde buyuk satis rakamlari yakalar sahsen ben alirim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pandora's Tower
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız