Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG Mobile'ın 2.0 Güncellemesi Livik Haritasının Yeni Sürümünü Getiriyor

 
 
PUBG Mobile'ın dördüncü yıl dönümü kutlamasına özel 2.0 güncellemesi gelecek. Bu güncelleme ile Livik haritasının geliştirilmiş bir sürümü oyunculara sunulacak. Yeni yama Mayıs ayında yayınlanacak.
 
Yeni Livik haritası, dört yeni alanı içeriyor. Yeni alanlar içinde, Midtstein, Blomster, Logistic Center ve Iceborg yer alıyor. 
 
Midtstein bölgesi, hızlı ve yakın mesafe çatışmalarına ev sahipliği yapıyor. Bu yer, sokaklar ve dar geçitlerle çevrili kentsel bir alan olarak karşımıza çıkıyor.
 
Blomster, uzun ve geniş yollar sayesinde birden çok küçük bölüme ayrılıyor. Bunun yanı sıra bu bölge, bir futbol sahasına da ev sahipliği yapıyor. 
 
Logistic Center, eskiden Kereste Deposu olan bu bölge, çömelmeyi ve pusmayı seven oyunculara hitap ediyor. Bu alanda çok fazla pusulacak yer bulunuyor.
 
Iceborg alanı ise sınırlı sayıda binaya sahip, soğuk ve karlı bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Bu bölgede bir kilise de yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot battle royale
Uncharted Legacy of Thieves Collection'ın PC Çıkış Tarihi Epic Games'te Listelendi Gran Turismo 7 için 1.13 Güncellemesi Oyuna üç Yeni Araç Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PUBG MOBILE (KR)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız