Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PUBG 27. Hafta Yaması Yayınlandı

 
     PUBG'nin son geniş çaplı güncellemesinden sonra yeni sorunların baş gösterdiğini ve bunları gidermek için yeni bir yama çalışması olduğunu geçtiğimiz gün sizlere aktarmıştık.
 
     İlk olarak test sunucuları üzerinde denenen yama bugün itibariyle aktif sunucularla buluştu. Daha önce de bahsedilen nefes alış animasyonları, gölgelerin kaybolması problemi, uçaktayken bağlantısı kopan oyunculardan sonra oluşan grafiksel hatalar, oyuncu ve izleyici gözünden görüntü arasında senkronizasyon iyileştirmesi gibi düzenlemeler yapan yama bugün itibariyle aktif.
 
     PUBG'nin erken erişim sürecine devam ettiğini düşünürsek, bu tarz düzeltme yamalarıyla bir süre daha karşılacağız gibi görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playbattlegrounds player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Cuphead'in Yükleme Boyutu Belli Oldu Mario Kart 8 Deluxe 1 Milyon Kutulu Satışı Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-2936C6278

28.9.2017 14:50:55

0
oyun daha çıkmadı şunu anlayın adamlar diyor ki bu oyun yapım aşamasında isterseniz deneyin fps düşük diye ağlamayın oyunun çıkmasını bekleyin o zaman diyorlar. oyun çıkar mı çıkmaz bilemem ama bence sonu h1z1 gibi olacak

alsndnz

28.9.2017 13:44:53

+1
su oyunu konami yapacakti tertemiz fox engine ile adam gibi kamuflaj ve stealh mekanikleri filan silah ozellestirmede mgs kadar olacakti yeterde artardi zaten tertemiz fps ve grafik veren bi motor bu adamlar hem unreal 4 ile yapiyor hemde rezil optimizasyon hemde fps stabil degil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız