Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'nın Satışları İngiltere'de %100 Arttı


    Hayatına pek de olumlu bir şekilde başlangıç yapamayan PlayStation Vita, Sony'nin uğraşlarıyla birlikte hayata dönüyor. PS Vita adına fiyat indirimi ve yeni paketlerin duyurusunu yapan Sony, bunun karşılığını İngiltere'de almış gözüküyor.
 
    MCV'ye konuşan Sony İngiltere'nin yetkili ismi Fergal Gara, yaz dönemi içerisinde PlayStation Vita satışlarının ülkede %100 oranında arttığını söyledi. Gara, satışların artmasının en büyük nedeni olarak 10 oyunun 35 sterline satıldığı Mega Pack isimli paketi gösterdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
EVE Online'ın Yapımcısında Önemli Ayrılık Star Citizen'ın Bağışları 18 Milyon $'ı da Devirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Little big Metal

8.9.2013 19:49:53

0
n95'te bile 332 mhz işlemci ve 3D Graphics HW Accelerator var, yani sanki psp çıktığında her telefona bin basıyordu işlem gücünde, vita bunu yapamıyor gibi konuşuyorlar, daha konsol olayını anlamamış insanlar ile tartışıyoruz. 2005-2006 yıllarında piyasada olan çoğu üst segment nokiada bile, psp işlemcisinin ilk çıktığındaki 333 mhz'ye oc'lanmadan önceki hali kadar güçlü işlemciler vardı. Konsolda oyun oynanır, tablet ve akıllı telefonlar ise bu amaçla üretilen ürünler değildir. Shield ise vitadan 150 dolar pahalı olması ile, olmayan oyun arşivi ile, her sene değişecek, değiştikçe önceki unutulacak kısa ömürlü dopingli işlemcisi ile asla bir konsol değil, arada kalmış bir ürün, pazarlama hamlesi, tegra reklamı olabilir bence ancak. Ayrıca ps4 ile tam uyumu varken, shieldin çok az oyunda olan, onun içinde en az ps3 fiyatında ekran kartı gerektiren dandik uyumunu kim ne yapsın.

GT_55

8.9.2013 17:57:10

+2
Konu: PS Vita'nın Satışları İngiltere'de %100 Arttı.. Cevaplar: Psvita batıyor. Bu ne yaman çelişkidir..

Little big Metal

8.9.2013 17:16:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt Bu tarz konsolların sonu geldi, nvdia tegra4'lü oyun konsolu ve beraberinde getirdiği yenilikler ile vita ve diğer bir çok el konsolunun sonunu hazırladı. Tek sorun aşırı derecede çok sattığı için mağazalarda bulamıyoruz. Özellikle her pc oyuncusu kesinlikle almalı!!
Shield aşırı derecede çok sattığı için mi ? YAHU SENEYE TEGRA 5 ÇIKINCA UNUTULACAK VE YENİDEN YENİ MODELİ ALINMAK ZORUNDA KALINACAK FİYATI NEREDEYSE VİTANIN İKİ KATI OLAN SADECE ÇOK PAHALI NVİDİA EKRAN KARTLARI İLE ÇALIŞAN HİÇBİR EXCLUSİVE OYUNU OLMAYAN NE BORDERLANDS, NE KİLLZONE, NE FİFAYA SAHİP OLAN VE OLABİLECEK VİTANIN 2 KATI BOYUTUNDA BİR KONSOLU ADAM GİDER APPLEYA 500 LİRA VERİR 16 GB EK HAFIZA İÇİN, SONRA DER HAFIZA KARTI PAHALI VİTANIN ADAM GİDER HER SENE YENİ TELEFON ALIR, SONRA DER VİTANIN OYUNU PAHALI SHİELDİ GELECEĞİN KONSOLU İLAN ETMEK NASIL BİR SAÇMALIK! LANET OLSUN FANBOYLAR SİZİ!

sangokudbgt

8.9.2013 16:55:01

-3
Bu tarz konsolların sonu geldi, nvdia tegra4'lü oyun konsolu ve beraberinde getirdiği yenilikler ile vita ve diğer bir çok el konsolunun sonunu hazırladı. Tek sorun aşırı derecede çok sattığı için mağazalarda bulamıyoruz. Özellikle her pc oyuncusu kesinlikle almalı!!

GT_55

8.9.2013 16:24:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii @GT_55 kullanmadım.
O zaman kullanmadığın cihazlar hakkında bu kadar kesin yorumlar yapma.Evet eksikleri muhakkak vardır, ama çöp kelimesini kesinlikle hak etmeyen, kaliteli bir el konsoludur.

BSC Misafiri

8.9.2013 16:04:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth @ Ciddi Kedii

Sony el konsolunda hiçbir zaman tekel olmadı zaten olamaz da. Sırf Türkiye'de öyleydi diye diğer yerlerde de öyle olduğunu sanma.

Alet gerçekten çok iyi ancak maalesef sony Vita'yı resmen gözden çıkardı evet çok iyi oyunları da var ancak oyun çeşitliliği yeterli sayıda değil. Ev konsolunu elimize getirmeyi vadediyorlardı ancak onu bile daha tam olarak başaramadılar. PS4 olayı belki biraz canlılık katabilir satışlara ancak bu onu kurtarmaya yetmeyecektir.
maalesef sony Vita'yı resmen gözden çıkardı git biraz araştır ya gelip burda saçma sapan yalan-yanlış yorumlar yapma!

Little big Metal

8.9.2013 10:55:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @Little big Metal, Sony nasıl her 20 gb'lık PS3 modelinden 300 dolar zarar etmiş, :) Eğer öyle zarar etse yüzde yüz kar elde edebileceği oyun olmadığı gibi 7-8 oyunu konsol başına satma zorunluluğuyla konsolun maliyetini karşılamış olmayacak mı ve bu durum her firma için ahmakça bir yatırım olmaz mı? Birşeyler yazarken mantık yürütmeni tavsiye ederim. Kart olayı tamamen PSP kartları kullanılmasında yeni Vita kartlarını satabileyim zihniyetiyle geliştirilmiş ve dayatılmış bir durum.
Hocam biraz araştırsanız internette görebilirsiniz, veya elimde level arşivi var 200. sayılarıyla verdikleri oradada görebilirsiniz. 60 gb modeli için 250, 20 gb modeli için 300 dolar zarar etmiş. ( İlk çıktığı zaman tabi bu, sonra üretimdeki gelişmelerle azaldı, 2009-2010 gibi haber çıkmıştı artık sony konsol başına zarar etmiyor falan diye yanılmıyorsam. ) Vita gibi eksiksiz bir cihazı 199 dolara ancak maliyetine satıyordur heralde. Çinde 1 dolara çalışan işçilere ürettirdiği plastik bir cihazı pazarlama yoluyla 650 dolara falan satan apple gibi değil sony. Hafıza kartı pahalı diyorsun. Tamamda yüksek okuma-yazma hızları için bir standart olmalı, başka şirketler diyorsun, bende keşke rekabet olsaydı diyorum, ama konsollarında aksesuarlardan kar etmesi lazım, ben hafıza kartına verdiğim paraya pek acımıyorum bu yüzden. En azından böyle konuşup konuşup 16 gb ek hafıza için bir asgari ücreti vermiyorum. Ayrıca standart haline getirilmesi demek, konsol fiyatında artış demek, sonrada yok konsol 250 dolar yeaa diycektiniz. Aynı şeye denk geliyor nerdeyse. Mutlaka şikayet edecek birşey bulunur. Vita 199 dolar gibi fiyatı ile, seneye tegra 5 çıkınca unutulacak, android konsol kırması amaçsız shield ile hala kıyaslanabiliyorya aaa kalitesinde konsol oyunlarına rağmen hayret diyorum, nasıl fanboysunuz siz ya.

Ciddi Kedii

8.9.2013 10:42:06

-1
@GT_55 kullanmadım. @Little big Metal evet hafıza için yüksek yazma performansına sahip kartlar olduğu için savunuyorsun ancak öncelikle cihaza 16 gb dahili depolamayı standart hale getirip sonra isteyen için kart opsiyonu sunsa daha mantıklı olmaz mıydı? kim ne derse desin bu kart olayı tamamen dayatma ve çakallıktır. @pastadanadam f2p den tatmin olduğum yok ancak bu o tarz oyunların olmayacağı anlamına gelmez. bu cihaza o kadar para veren biri hevesini geçirmek için bir süre bu tarz yapımlarla idare edebilmeli bence. her ay oyun almak yerine bir ay da f2p oyunla vakit geçirilebilir bence. @Master_Evil teşekkür ederim bu forumda doğru söyleyenleri eksiliyorlar maalesef

BSC Misafiri

8.9.2013 09:42:48

0
@Little big Metal, Sony nasıl her 20 gb'lık PS3 modelinden 300 dolar zarar etmiş, :) Eğer öyle zarar etse yüzde yüz kar elde edebileceği oyun olmadığı gibi 7-8 oyunu konsol başına satma zorunluluğuyla konsolun maliyetini karşılamış olmayacak mı ve bu durum her firma için ahmakça bir yatırım olmaz mı? Birşeyler yazarken mantık yürütmeni tavsiye ederim. Kart olayı tamamen PSP kartları kullanılmasında yeni Vita kartlarını satabileyim zihniyetiyle geliştirilmiş ve dayatılmış bir durum.

BSC Misafiri

8.9.2013 09:42:46

0
Vita tüm Avrupa'da bu kaliteli donanımla ve hatırı sayılır piyasadaki pek çok oyunuyla 1,5 yılda 1.8 milyon adet satmış, konsolu lafla destekleyenler ile satın alarak destekleyenler arasında bayağı fark var.

BSC Misafiri

8.9.2013 09:07:00

0
Sony ilk PSP'den hiç ders almadan ve el konsoluna özel seriler kazandırmadan tekrar bu piyasaya yanlış politika ile girdi, mesela Nintendo'nun el konsoluna özel pek çok oyun serisi var ve bu oyunlar milyonlarca satıyor fakat Sony sadece donanıma yüklenerek ev konsollarındaki serilerin hemen hepsini Vita'ya taşıyor. Vita için sunduğu hafıza kartlarını da önceki model kartların donanıma yetersiz olmasından değil eski kartları kimse kullanmasında tekrardan kartları satılsın diye geliştirmiş. Vita'da 2. fiyat indirimi ve oyunlarda indirim yapılması kaldığı zor durumun bir sonucu, bir de konsolun pek satmamasının en büyük nedeni Sony'nin ilk el konsolunda orjinal almaya alışmamış kitlenin ezici çoğunluğa sahip olması, kırılır umuduyla bekleyen onlarca kişi tanıyorum. Üstelik dünya genelinde de 80 milyona yaklaşan satış rakamlarına rağmen PSP'de 1. parti oyunların satışları kalitelerine göre içler acısı. God of War: Chains of Olympus 3.1 milyon Gran Turismo 2.8 milyon LittleBigPlanet 2.2 milyon Socom 1 milyon. Görüldüğü gibi belki 20-30 milyonun oynadığı oyunlar hep korsandan tercih edilmiş ve 80 milyona dayanmış PS3 satışlarında o grafikte 2-3 milyon satmış Killzone oyunlarından Vita satışlarını canlandırmasını beklemek hayalcilikten öteye gitmez. Sony nasıl PS3'te yatırımla yeni ve kaliteli oyun serileri yarattıysa aynısını el konsoluna özel serilerle yapmalıdır. Bunu başaranın da satışları ortada başaramayanın da.

Mr.Clicker

8.9.2013 08:39:31

0
Bende ps4ün ardından hemen alacağım bir tane

Hyems

8.9.2013 06:06:09

0
PSVita teknolojik olarak çok süper bir cihaz ama Sony el konsolu işini yapamıyor, kabul edin bunu. El konsolunda en iyi hala Nintendo, 3DS Vita'ya göre düşük sistemli bile olsa çok iyi oyunları ve konsol sattıran serileriyle bunu çok iyi başarıyor. Ben bir futbol oyunu için Vita almam ya da bir yarış oyunu için. PS3 oyunlarının aynısını Vita'da oynamak için de almam. Vita'a gerçekten iyi oyunlar gelir, sadece Sony'nin çıkardığı el konsollarına çıkan oyun serileri gelirse işte o zaman fiyatını hak eder ve satın alırım. Zaman ne gösterir bilemem ama umarım Vita için iyi olur ve iyi oyun arşivini genişletir.

Little big Metal

8.9.2013 03:56:18

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

100 liraya 16 GB memory card almak koymadı mı? Bir de indirimli yurt dışı fiyatı
Yurtdışında 100 liradan daha ucuz diyorum, evet fiyatları biraz pahalı ama class 6 falan bir kart ile 10 saat levelin dolmasını beklerdik heralde. Neredeyse hiçbir oyunda bekleme süresi olmaması ve uygulamaların arasında ışık hızında geçişlerin olması için bu yüksek standart şart. Sony bu işi tekelinde tutarak biraz kar elde etmeyi amaçlıyor biraz pahalıya satıyor doğru ama indirime gitti gamescomda duyurdu bunu. Sony 20 gb her ps3 için 300 dolar zarar ediyordu, vitayı 199 dolardan satarak kar ettiğini mi sanıyorsunuz ? kart ve aksesuarlardan kapatmaya çalışıyor. 100 liraya 16 gb hafıza kartı faceplam falan yerine 16gb ek hafıza için iphoneye 500 lira fazla ücret ödeyenler için facepalm yapsak olmazmı ? Hafıza kartı bile desteklemeyen 2000 liralık telefonlarda dokunmatik fifa oynayıp gerçek bir oyun aletine nerden laf çaksak diye uğraşmak ancak siz fanboyların işi heralde. Android çöplüğüne hiç girmiycem, benimde bir telefonum var, en son hiçbir şeyim yokken elimde bir most wanted açtım oynadım. Oda çok sıkıcı geldi.

Master_Evil

8.9.2013 03:09:56

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim. -Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin. -Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB. -Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok. -Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun. -Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın. -Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun. Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
imkanım olsa bütün eksilerini artı yaparım, her noktasına kadar doğru bir yorum olmuş

F355 Challenge

8.9.2013 03:07:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Yükleme süreleri, uygulama arası geçişleri vs. vs. her türlü kartı desteklese bu kadar iyi olabilirmiydi acaba ? Bir standartın olması iyi, sadece sony biraz fiyat açısından zorluyordu, ama artık zorlamıyor fazla indirime gitti, paketler çıkardı. 100 liraya 16 gb aldım, yurtdışından dahada ucuza geliyor.
100 liraya 16 GB memory card almak koymadı mı? Bir de indirimli yurt dışı fiyatı

BlackBeasT

8.9.2013 02:58:36

0
PS4+Vita bundle peynir-ekmek gibi satar...PS4 çıkan oyunlarında Vita özelliklerini kullanan remote destekli oyunlar olursa Sony'den korkun.. PS4 odaklanan Sony Vitayı oyun bazında ne kadar canlı tutar bilenmez..

furkangoth

8.9.2013 02:48:15

-1
@ Ciddi Kedii Sony el konsolunda hiçbir zaman tekel olmadı zaten olamaz da. Sırf Türkiye'de öyleydi diye diğer yerlerde de öyle olduğunu sanma. Alet gerçekten çok iyi ancak maalesef sony Vita'yı resmen gözden çıkardı evet çok iyi oyunları da var ancak oyun çeşitliliği yeterli sayıda değil. Ev konsolunu elimize getirmeyi vadediyorlardı ancak onu bile daha tam olarak başaramadılar. PS4 olayı belki biraz canlılık katabilir satışlara ancak bu onu kurtarmaya yetmeyecektir.

pudinkk

8.9.2013 02:09:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

Bu eleman ağır sıvamış.
bazı konularda ben hak verdim

Little big Metal

8.9.2013 02:02:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk bu fiyata sadece ekranını verseler ve siz buna burun kıvırırsanız valla taş olursunuz taş :) fiyatı oldukça düştü ben sıf ps4deki atraksiyonlar için aldım plusdaki tüm beleş oyunlarınıda oynadım telefonda var aynı boyutta ama sırf onda izlemek için filmleri ona atıyorum film için bile taşıyorum üstüme 300 ze 400 ze böyle bir cihaz gerçekten abartısız bedava bedava bedava
Sony ilk ps3ten 300 dolar zarar ediyormuş ünite başına 20 gb olan modelden her konsol böyledir, vitayı kesinlikle maliyetinin altında satıyorlar bu kesin. Sonra 2 senede bir iphone alanlar oyunları çok pahalı ben iphonuma 20 liraya modern combat yüklüyorum falan diyorlar. ( En iyi ihtimalle 2 ) Yani gülermisin ağlarmısın ? 15 liraya little big planet aldım indirimden, iphoneye little big planet gibi bir oyun gelsin, borderlands gelsin, killzone gelsin, sonra 5 sene önce çıkan modeller hatta onu bıraktım 3gs çalıştırsın sonra konuşalım. Şuanda vita fiyatına 3gs satıyorlar.

Little big Metal

8.9.2013 02:00:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Depolama konusunda SONUNA kadar haklisinBari Micro sd destekleseydi. F2P lerden nasıl tatmin olabiliyorsun anlamadım.Hemde mobilde.Ben f2p'den tiksiniyorum, olmasaydı çok daha iyi olacagii düşünüyorum. Fiyatlardada haklisi.Bu fiyatlarla mobille yarışamaz. Cihaz aslında güzel yetenekli.Sorun firmaların oyun çıkarmaması. Last of us in psvita versiyonu çok saçma olurdu oyunun degerini düşürürdü.Ps3 olanlar değil yeni birşeyler gelmeli vitaya.
Yükleme süreleri, uygulama arası geçişleri vs. vs. her türlü kartı desteklese bu kadar iyi olabilirmiydi acaba ? Bir standartın olması iyi, sadece sony biraz fiyat açısından zorluyordu, ama artık zorlamıyor fazla indirime gitti, paketler çıkardı. 100 liraya 16 gb aldım, yurtdışından dahada ucuza geliyor.

rambocuk

8.9.2013 01:46:13

+1
bu fiyata sadece ekranını verseler ve siz buna burun kıvırırsanız valla taş olursunuz taş :) fiyatı oldukça düştü ben sıf ps4deki atraksiyonlar için aldım plusdaki tüm beleş oyunlarınıda oynadım telefonda var aynı boyutta ama sırf onda izlemek için filmleri ona atıyorum film için bile taşıyorum üstüme 300 ze 400 ze böyle bir cihaz gerçekten abartısız bedava bedava bedava

BSC Misafiri

8.9.2013 00:06:05

-1
pspye hayvan gibi oyun çıkıyordu . Ne Hikmet anlamadim

EagleTibet

7.9.2013 22:01:47

0
Vita'ya şöyle bi Gta, Bf, Watch D. gibi kaliteli ve yeni oyunların gelmesi lazım çünkü bu konsolu kullanmış birisi olarak konsolun bu oyunları kaldırabilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Aksi halde konsolun tutma ihtimali pek yok ve malesef böyle yüksek potansiyele sahip bi konsolda tutmaz ise çok yazık olur.

Artizt

7.9.2013 21:59:43

-2
Hatırlatırım: İngiltere'de yeni çıkan her oyun birinciliğe oturuyor. İngiltere'ye bakmayın siz bok olsa alıyolar.

B3D1R

7.9.2013 21:52:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim.

-Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin.

-Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB.

-Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok.

-Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun.

-Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın.

-Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun.

Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
Bu eleman ağır sıvamış.

SouthPark_Konsol delisi

7.9.2013 21:19:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim.

-Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin.

-Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB.

-Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok.

-Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun.

-Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın.

-Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun.

Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
Valla iyi güldürdün, Deneyemediğin konsolla b.k atmaya hakkın yok. Hafıza kartlarında gamescom da indirim geldi Türkiyeyede yansıyayacak PSVITA TR de 649 TL ye düştü 3G ve WİFİ modelller üstelik 4 gb ve uncharted little big planet gibi oyunlar veriyolar mega pack geldi 10 oyun + 8 gb 110 TL den HALA nankörlük yapıyorsun cahil cahil yorumlar yapıyorsun o çöp dediğin cihaz PS4 ile Remote sayesinde hayat bulacak kaliteli yapımlar çıkıyor şimdi gelmiş çöp diyorsun İnsan bi bakar araştırır GAMESCOM da neler olmuş bu ay zaten TGS de var eee PSVITA da F2P oyunlar var körsün herhalde US PSN ye gir var orada TR PSN de bi ara vardı sonra ücretlendirildi. psvıta YA killzone yaptılar yetmez mi dahada oyunlar gelecek Asıl bu tür deneyemediğin şeylere b.k atarak kendini adam sanıyorsun yanlıyorsun Adam olsan bildiğin denediğine göre yorum yapardın ama denemediğin ve bilmediğin apacık ortada bilmiyorsan denemediğin şeye laf atıyorsan LÜTFEN SUS DA ADAM SANSINLAR ki en azından Forumdaki insanların keyifini kaçırma Yazık

OKAMI

7.9.2013 20:45:09

+1
PS Vita dönemi daha yeni basliyor..

xxbymanxx

7.9.2013 19:28:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim.

-Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin.

-Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB.

-Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok.

-Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun.

-Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın.

-Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun.

Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
iplik yumağı pahalandığı için başka platformlara saldırma sütünü iç mışıl mışıl uyu.

omris2013

7.9.2013 19:11:40

+1
bu ps vita süper birşey yanlız ram 1-2 gb olsaydı süper olurdu aslında üreticilerde hata var düşünün ps3 te 512 mb ram ek olarak daha hızlı olabilir ama ps vita da çok iyi konsol 4 çekirdili işlemcisi var zaten ps4 sekiz çekirdekli

GT_55

7.9.2013 19:09:10

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim. -Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin. -Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB. -Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok. -Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun. -Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın. -Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun. Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
Tek sru soruyorum. PSVITA konsolunu kullandınız mı?

BSC Misafiri

7.9.2013 18:41:15

+3
Kaşıkçı elmasıda çöpten çıktı hatırlatırım.

gamerasi

7.9.2013 17:28:56

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim. -Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin. -Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB. -Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok. -Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun. -Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın. -Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun. Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
Kesinlikle çok ama çok kaliteli bir cihaz. Kaliteli yapımlarla beraber cihaza olan ilgi artacaktır. Bir Ninja Gaiden'ı hangi mobil platformda oynayabilirsin. Üstelik bu oyunu Plus ile beraber bedava verdiler. Bunun gibi onlarca oyun bulabilirsin Vita'da. Vita da 5-6 doları bırak 3 tl'den başlayan, mobildeki oyunlardan daha kalitelilerini bulabilirsin. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/ps-vita/cid=STORE-MSF75508-PLATFORMPSVITA%7C%7Cprice~asc Yeni duyurulan oyunlarla beraber oyuncunun ilgisi artacaktır. Durum o dur ki, bu haber bunun kanıtıdır. Firmalarda, buna kayıtsız kalamazlar. Ps3'te Plus sahibi birisinin Vita alması kaçınılmazdır. Almazsa onlarca Vita oyunundan mahrum kalır. Kart konusunda haklısın. Bildiğim kadarı ile Gamescom'da kartlara da indirim geldi... Ps4 ile birlikte yapılacakları saymıyorum bile. Kısacası bu "çöp" cihazın geleceği parlak...

MiyopBey

7.9.2013 17:21:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim.

-Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin.

-Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB.

-Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok.

-Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun.

-Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın.

-Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun.

Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
Depolama konusunda SONUNA kadar haklisinBari Micro sd destekleseydi. F2P lerden nasıl tatmin olabiliyorsun anlamadım.Hemde mobilde.Ben f2p'den tiksiniyorum, olmasaydı çok daha iyi olacagii düşünüyorum. Fiyatlardada haklisi.Bu fiyatlarla mobille yarışamaz. Cihaz aslında güzel yetenekli.Sorun firmaların oyun çıkarmaması. Last of us in psvita versiyonu çok saçma olurdu oyunun degerini düşürürdü.Ps3 olanlar değil yeni birşeyler gelmeli vitaya.

Ciddi Kedii

7.9.2013 16:33:24

-17
PS Vita çöp bir cihaz. Sebeplerine gelelim. -Sen artık tekel değilsin. Mobil platformlardan farkını göstermelisin. -Bugün her mobil cihaz en az 16/32 GB dahili depolamayla geliyor.Üstelik en iyi oyunları en fazla 2 GB boyutunda. Sen ise cihazına dahili depolama koymuyorsun. 16 GB depolamayı 130 TL'ye satıyorsun. Üstelik her oyunun 3-4 GB. -Bugün bir mobil cihazda sizi yeterince tatmin edecek free veya f2p yapımla var. Ps Vita da ise böyle yapımlar maalesef yok. -Mobil platformlarda oyunlar en fazla 5-6 $ iken senin oyunların 40 $ . Kabul ediyorum PSV oyunları daha kaliteli ama 8 kat fiyat farkına değer mi? Hayır. Sen oyunlarının fiyatını 20 $a indir ki daha alınabilir olsun. -Cihazın yaygın değil. Oyun firmaları yanaşmıyor. PSV de battlefield, pes, gta gibi serilerin oyunları yok. O zaman ne farkı kalıyor ki vita almanın. -Sen bile adam akıllı oyun çıkarmıyorsun. Mesela last of usa bir psvita versiyon yapabilirdin cihazının yaygınlaşması için. Ama sen de kolaya kaçıyorsun. Velhasıl kelam bu PS Vita denen cihaz çöp ve adam olmaz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız