Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'nın Klan Klana Etkinliğinden Detaylar


      Sony PlayStation, yeni ürünü PlayStation Vita için dünyada 7 kıtada yürüttüğü lansman çalışmalarına Türkiye’de de devam ediyor. PlayStation ve Vodafone iş birliğiyle gerçekleşen lansmanın dijital mecralardaki tanıtımını üstlenen Dekatlon Buzz, hazırladığı “Klan Klana” uygulamasıyla oyun severlere Sony’nin yeni taşınabilir konsolu tanıttı.
 
     Uygulama boyunca kullanıcılar kendi klanlarını oluşturup, arkadaşlarını klanlarına davet ettiler. Ayrıca uygulama sırasında sorulan sorularla PlayStation Vita’yı ve PlayStation dünyasını yakından tanıma fırsatı buldular.

     “Klan Klana” uygulamasında, 3.650 klan kurularak; 23 bin oyun sever PS Vita’nın eşsiz özellikleri ve geliştirilmiş oyun deneyimlerini tanıma fırsatını yakaladı. Katılımcıların %47’sini 19-32 yaş grubu oluştururken; sosyal medyada uygulamayla ilgili 12.650 tweet paylaşıldı.
 
     Uygulamayı en çok ziyaret eden il İstanbul olurken; Facebook üzerinden 13.700 kişi de Sony PlayStation bilgilerini paylaştılar. Katılımcıların %32’si aksiyon oyunlarını tercih etti. Yarışmada hem bireyselde hem de klan birincisi olarak en yüksek puanları toplayan 4’er kişi PS Vita 3G ve PS Vita Wi-Fi kazandılar.
 
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
PC'ciler, ShootMania Storm ile Tanışın! Darksiders II'yi Bitirmek Kaç Saati Alacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.5.2012 22:03:39

0
GTA IV türkçe beklemeyin diablo 3 içinde aynısını dedi aral oyun türkçe çıkmada o kadarda diablo 3'e türkiyeden ilgi olmasına rağmen.

lextor

23.5.2012 19:37:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Sony Türkiye Çok iyi çalışıyo Türkiyeye çok fazla yatırım yaptılar.Türkçe Oyunlar + Türkiye Psn.Oyun Sektörümüzü Korsan kullanımına rağmen daha büyütmek için çaba sarfediyolar. Aynı Desteği Xbox için Microsoft ve Diğer Birçok Dağıtımcı Frimaların Disbiritörküğünü üstlene nARAL danda bekliyoruz. Hitman yeni Oyunuda Türkçe olucak ve söylentide olsa GTA5 Türkçe olma ihitimali var Ben inanıyorumki İnşallah Türkçe Oyunlar bütün Oyunlarda olucak.
Çok haklısınız

aykut291

23.5.2012 18:20:31

+3
Sony Türkiye Çok iyi çalışıyo Türkiyeye çok fazla yatırım yaptılar.Türkçe Oyunlar + Türkiye Psn.Oyun Sektörümüzü Korsan kullanımına rağmen daha büyütmek için çaba sarfediyolar. Aynı Desteği Xbox için Microsoft ve Diğer Birçok Dağıtımcı Frimaların Disbiritörküğünü üstlene nARAL danda bekliyoruz. Hitman yeni Oyunuda Türkçe olucak ve söylentide olsa GTA5 Türkçe olma ihitimali var Ben inanıyorumki İnşallah Türkçe Oyunlar bütün Oyunlarda olucak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız