Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PSP'ye Final Fantasy IV: Complete Edition Geliyor

V-Jump dergisinden ilgili tarama
 
 
    Cecil ve oğlu Ceodore PSP'lere Bahar ayında gelmeye karar verdiler. Şaka bir yana, V-Jump dergisi bu çok önemli detayı yeni sayısında verdi. Final Fantasy IV Complete Edition adıyla PSP için raflardaki yerini alacak yapımda Final Fantasy IV ve Final Fantasy IV: The After Years tek bir UMD'ye sığdırılacak.

     DS versiyonunun üzerinden yapılacak olan Final Fantasy IV'te grafiklerin geliştirileceği söylenmekte. Text, sütunları, büyü efektleri ve daha fazla detay PSP portunda göze daha hoş gelecek.
 
    Sadece WiiWare'e çıkan Final Fantasy IV: The After Years da yapımın içerisinde yer alıyor. Cecil ve Rosa'nın oğlunun Final Fantasy IV hikayesi sonrasında yaşadıklarını konu alan oyun, orjinal senaryoyu iliklerinde yaşayanlara özel yapılmıştı.

     Final Fantasy: Complete Edition için Final Fantasy IV ve Final Fantasy IV: The After Years'ı birbirine bağlayan bir paket tanımlaması getirebiliriz. Final Fantasy hayranlarının bu oyunu kaçıracağına ihtimal bile vermiyorum...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera Final Fantasy IV Final Fantasy IV: The After Years Final Fantasy IV: Complete Edition PSP Square Enix
Uncharted 3'ün Kamera Arkasına Bakalım CoD: Black Ops'tan Matrix Atlayışı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.12.2010 16:26:39

0
Gerçekten hârika bir haber, çok teşekkürler. 4. oyunu DS de epey oynamıştım ama iyiki bitirmemişim, şimdi çok büyük bir keyifle oynayacağım.

Rai-gy

13.12.2010 14:21:24

0
Bsc'ye buradan saygılarımı sunuyorum bu mükemmel haberi paylaştığı için.Ds'te ff 4'ü oynayıp bitirmiştim ama psp'de de kaçırmayacağım tabiki.Müthiş haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy I-II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız