Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'ün Yarış Oyunu Drive Club'dan Ayrıntılar


    Game Informer'ın PS4 odaklı yeni sayısından oyunlarla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Game Informer ekibinin denediği oyunlardan Drive Club, ayrıntılarıyla birlikte karşımıza çıktı.
 
    Yapılan açıklamalara göre PS4'ün yarış oyunu Drive Club, multiplayer sistemler üzerine kurulu olsa da, tek kişlik oynanışı da içerecek. Oyuncuların yeni pistler üretip paylaşabileceği ve üzerinde yarışabileceği Drive Club'da takım oyununa da yer veriliyor.
 
    Oyuncuları paylaşmaya teşvik eden Drive Club'ın içeriği tamamen oyuncular tarafından oluşturulacak gibi gözüküyor. Belirtilenlere göre oyuncular, oluşturdukları pistlerin üzerinde farklı farklı etkinlikler de düzenleyebilecekler. Oyuncuların haricinde geliştirici ekip de, haftalık olarak bazı etkinliklerle Drive Club'ın içeriğini genişletecekler. Belirtilenlere göre Drive Club, Sony tarihinin DLC açısından en yoğun içerikli oyunu olacak.
 
    Oyunun içeriklerini bir kenara bırakıp yapısından da bahsedersek, Game Informer ekibinin belirttiklerine göre Drive Club'ın görüntü ve oynanış açısından bir sıkıntısı bulunmuyor. DualShock 4'ün dokunmatik panelinin oyunun menüsüyle ilişkilendirildiğini belirten ekip, Drive Club'ın ağır yarış simülasyonu olmadığını söylüyor. Örneğin aracınızın aldığı hasarların çoğu, sürüşünüzü pek fazla etkilemiyormuş.
 
    Drive Club'tan alınan bilgiler şimdilik bu kadar. Oyun, PS4'ün çıkış oyunları arasında gösteriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
PS3'e Özel Korku Oyunu Until Dawn'a Ne Oldu? Wolfenstein: The New Order'dan İlk Görüntüler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.10.2014 14:46:09

0
2 kişilik oluyormu

Sir Maximus is BACK

8.5.2013 20:50:40

0
Ps3'te 360'ın Forza Horizon'ı gibi kaliteli arcade bir yarış oyunu yoktu,Microsoft'un az da olsa kaliteli exc. oyunlarından birisiydi Horizon.Sony'nin bunu görüp böyle bir hamle yapması güzel.Rekabet her zaman biz oyuncular için iyidir.

betadragon

8.5.2013 18:16:49

+1
Dirt 3 deki adamlar daha gerçekçi hareket ediyo

Project Scorpio

8.5.2013 09:26:06

-4
quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

GT serisi varken başka simulasyon aramaya gerek yok bence
Forza Motorsport varken demek istedin sanırım?

BSC Misafiri

8.5.2013 07:55:04

-2
gt ve forzayı oynayıp bunların sim olduğunu düşünenlere rfactor,live for speed,iracing oynamalarını tavsiye ediyorum ki sim nasıl olurmuş görsünler...

CWaRRioR

8.5.2013 03:11:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: botoks gran tourismo 6 nın tırnağı olamaz.gt6 varken gereksiz bir oyun.
GT serisi varken başka simulasyon aramaya gerek yok bence de ama oyunun da hakkını vermek lazım. Görselleri oldukça iyiydi. Oynanışı da görmek lazım. Açıkçası PS4 demoları bende iyi bir izlenim bıraktı

oxlayer

8.5.2013 02:39:03

-2
gran tourismo 6 nın tırnağı olamaz.gt6 varken gereksiz bir oyun.

- The Stig -

8.5.2013 01:53:00

-1
''Örneğin aracınızın aldığı hasarların çoğu, sürüşünüzü pek fazla etkilemiyormuş. '' şu cümle beni hayal kırıklığına itti.. zaten konsollarda oynayabildiğimiz adam gibi 2 tane yarı-sim oyun vardı.. ps'da gran turismo , xbox'da forza.. umidimi kestim.. bu oyun ancak nfs'ye rakip olur..

BSC Misafiri

8.5.2013 01:20:37

+1
videodan ve bilgilerden anladığım kadarıyla arcade ağırlıklı bir oyun. araç tasarımları iyiydi ama çevre ve seyirciler yeni nesle yakışmıyor. bence daha gerçekçi yarış oyunları yapılmalı artık. PSde sadece senelerdir Gran Turismodan başka sim yok.

CILGIN_TURK_96

8.5.2013 00:54:05

0
tam benlik bir oyun :) haber için tesekkürler..

digimon52

8.5.2013 00:45:02

+1
E3 beklemedeyiz. bu arada Sayin Samet Konuksal Game Informer´nin dergisinde yayinladigi tüm bilgileri paylasmaniz mümkünmü ? tesekürler
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız