Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driveclub VR'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı

 
   Sony'nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR bugün çıkış yaptı ve çıkış oyunlarından Driveclub VR da kullanıcılara sunuldu. Sony tarafından Driveclub VR için paylaşılan çıkış videosu yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
11 inceleme / metascore 63
 
Hobby Consolas 80
Videogamer 80
IGN Spain 73
Vandal Online 70
TheSixthAxis 70
Trusted Reviews 70
IBTimes UK 70
LaPS4 60 
Push Square 60
Metro GameCentral 50
Digital Spy 20

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Metro Serisinin Geliştiricisi 4A Games'in Bizlere Bir Mesajı Var GTA V - 15 Temmuz Darbe Girişimi Canlandırması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Team NINJA

14.10.2016 22:25:19

+1
ps2 içinmi bu oyun ?

xX.3B.Xx

14.10.2016 10:13:18

0
Bence VR en çok bu tür simülasyon/arcade yarış oyunlarına yakışıyor. Vücut mecburen sabit olacağı için hiçbir handikabı bulunmuyor. FPS oyunları için vücut ile birlikte oynayabileceğimiz farklı bir teknoloji üretmeleri gerek ve VR'ın acilen ucuzlaması gerekiyor.

Chirrut Imwe

14.10.2016 10:07:31

0
VR akilli adam isi degil.Gecen hafta sonu MediMarkt da Oculus'un 30dkk'lik test sürecine nail oldum.Yasadigim deneyim inanilmazdi iste bu yüzden akilli adam isi degil.Yahu bu cihazlar,insanin hem bedensel hemde ruhsal sagliginin icine edecek kadar etkili cihazlar.Kaldi ki her oyunu da zati bu cihazlarla oynamanin mümkünati yok.Deneme sürecinden sonra ufak capli bir bas agrisi yasadim.Insan zihnini oyunlarin icine veya sanal bi ortama sokacak kadar aptal olmamali bence.Egerki bu teknoloji evrim gecirirse,iddia ediyorum,getirdigi asiri büyük olumsuz etkilerinden dolayi,hükümetlerce yasaklanabilinir...

Project Scorpio

14.10.2016 09:55:23

+5
20 puan iyi vermişler bu çöpe kokpitin içinde kafayı sağ ve sola çevirmek dısında bir .ok yaptığımız yok bu saçmalığı Forza da Kinect ile yapıyorduk zaten Bu VR kadar para tuzağı olan boş bir teknoloji daha yok tutacağınıda sanmıyorum alan herkesiz elinde patlayacak PS Vita gibi.

alican88

14.10.2016 09:53:23

0
driveclub vr ile de olsa bu puani kesinlikle haketmiyor..ilk baslarda sorunlu bir oyun olmasina karsin sonradan yamalarla bambaska yeni bir oyun olmustur..oyunun hakki 80+ dir.. vr olayi bir oyuncu icin agir gereksiz, sadece 1 saatlik eglence amacli oynanir hardcore ozelligi olmayan birsey..eve gelen misafirlerin cok ilgisini ceker okadar..

Source

14.10.2016 09:40:04

0
Oculus ile PS VR aynı sınıf VR değil biri Ferrari diğeri VW diyebiliriz bu işin hakkı iyi bir PC'de Oculus ile alınabilir ama buda fazlasıyla maliyetli

İdrak İstimlak

14.10.2016 09:22:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Yahu bos yere kasmayin cünkü PSVR bir Vive veya Oculus kalitesinde bir cihaz degil teknik olarak.Bir tek bu adam degil.Cihazi derinlmesine inceleyen herkes bu sorunlarla karsilasmis.Özellikle Giantbomb,cihaza ne kadar Custom ayar yaparlarsa yapsinlar,sorunlarin maalesef cözülemedigini acikliyorlar.
VR isleri zaten kokten yanlis bir teknoloji, insan kafasinds oyle bir cihazla 2-3 saat araliksiz oyun falan oynayamaz. Ben genel olarak oyun sektorunde kalici bir yer edinecegine inanmiyorum. Bu teknoloji daha cok mühendislik veya ona benzer alanlarda ise yarayacaktir. Otesi buyuk firmalarin cebine gidecek para olacak...

Chirrut Imwe

14.10.2016 09:10:03

+1
Yahu bos yere kasmayin cünkü PSVR bir Vive veya Oculus kalitesinde bir cihaz degil teknik olarak.Bir tek bu adam degil.Cihazi derinlmesine inceleyen herkes bu sorunlarla karsilasmis.Özellikle Giantbomb,cihaza ne kadar Custom ayar yaparlarsa yapsinlar,sorunlarin maalesef cözülemedigini acikliyorlar.

BSC Misafiri

14.10.2016 08:17:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bu mantıkla epilepsi olan birine oyun incelemesi yaptırsınlar, tüm oyun incelemeleri en fazla 50 puan alır. Oyun oynayan biri iseniz 3D görüntülere, VR teknolojisine hassas insanların da olduğunu bilirsiniz. Kimsenin kişisel rahatsızlığı vereceği puanı etkilememeli, benim dediğim bu. Ama çıkmış bu editör kustuğu için bir oyuna 20 puan veriyor ve bu normal oluyor. Diğer taraftan VR teknolojisi bu tip rahatsızlıkların oluşması için uygun bir teknoloji, zaten kökünden karşı olduğum bir şey ama oyunun bu teknolojiyle kullanılması sonucu oluşan rahatsızlık oyuna değil, kullanılan teknolojiye aittir. Eleştirecekse VR'a kökten karşı çıksaydı... DC çıkışındaki eleştirileri sonradan gelen yamalarla ortadan kaldırmış, arcade/sim tadındaki en sağlam oyunlardan biridir. Böylesine güzel bir oyunun VR yüzünden 20 alması art niyetli bir yaklaşımdır. 50 verirsin, 60 verirsin oyunun VR sürümüne ama 20 nedir?
Oyunun normal sürümünün metascore puanı 71, 1559 kişinin kullanıcı puan ortalaması ise 6.1 ise vasat veya vasatın altında kalmış bir oyun olduğu gerçeğini inkar etmemek gerek. Kaldı ki oyun stüdyosunun sahibi Sony bile çalışanlarını kapı dışarı etmiş. Editörler bir oyuna sadece görsel odaklı bakmıyorlar ne yazık ki, görsel kalite bir artı iken diğer yönlerden eksi veya artı verebiliyorlar. Yani bu oyuna 95 puanı verenler Playstation'a ait dergi ve sitelerin pekte objektif davrandıklarını da söyleyemeyiz. VR sürümüne 20 puanı da sadece kustuğu için değil 1 sayfa yazıyla paranıza yazık demek için açıklamışlar. Aynı site normal DriveClub'a 5 üzerinden 4 yıldız vermiş birde, art niyet olduğunu hiç sanmıyorum.

xuntares31

14.10.2016 08:00:18

0
inş vr olayı xbox girmez şimdi psciler HOLOlens var der hololens artık şirketler için yapılmıs vr gözlüğü belki tek tuk oyun yaparlar VR balon eli ayağı titreyen bi kişi oynamaz en fazla gamepadde oynadığımız oyunlar 2-3 saat vr'la 30 dk mide bulantısı titireme . vs....... bol şans adamım

İdrak İstimlak

14.10.2016 07:41:01

0
Bu mantıkla epilepsi olan birine oyun incelemesi yaptırsınlar, tüm oyun incelemeleri en fazla 50 puan alır. Oyun oynayan biri iseniz 3D görüntülere, VR teknolojisine hassas insanların da olduğunu bilirsiniz. Kimsenin kişisel rahatsızlığı vereceği puanı etkilememeli, benim dediğim bu. Ama çıkmış bu editör kustuğu için bir oyuna 20 puan veriyor ve bu normal oluyor. Diğer taraftan VR teknolojisi bu tip rahatsızlıkların oluşması için uygun bir teknoloji, zaten kökünden karşı olduğum bir şey ama oyunun bu teknolojiyle kullanılması sonucu oluşan rahatsızlık oyuna değil, kullanılan teknolojiye aittir. Eleştirecekse VR'a kökten karşı çıksaydı... DC çıkışındaki eleştirileri sonradan gelen yamalarla ortadan kaldırmış, arcade/sim tadındaki en sağlam oyunlardan biridir. Böylesine güzel bir oyunun VR yüzünden 20 alması art niyetli bir yaklaşımdır. 50 verirsin, 60 verirsin oyunun VR sürümüne ama 20 nedir?

BSC Misafiri

14.10.2016 07:36:12

0
Sanal gerçeklik teknolojisi birkaç oyun türünde kullanılabilecek ve oyunseverleri yolmaya yönelik olduğunu düşündüğüm bir olgu. Kesinlikle satın almayı isteyen arkadaşları en az yarım saat denemelerini veya daha da önemlisi yeni bir teknoloji olduğu için önümüzdeki sene çıkacak modelini düşünerek beklemelerini öneriyorum, üstelik bu teknoloji bahsedildiğinden aşırı derecede de pahalanmaya başladı. Oculus'un ellere takılan kontrolcü aparatı 199 fiyat etiketiyle satışa sunuluyor ve ilerleyen zamanlarda kimbilir daha neler üretilir. 20 puan veren sitenin eksilerini okuyup kusmuğundan dolayı art niyetli olduğunu hiç sanmıyorum çünkü VR teknolojisine ait pek çok kısa oyunda benzer puanlamalar görebileceğimizi düşünüyorum.

alican88

14.10.2016 06:37:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog Her xbox haberinin altına ps ciler doluşmuş diyen zavallı, 10 mesaj atıyor buraya, yazık la ne hale düştün be maximus. hakkaten boşmuşsun la
Dur iste ortaligi karistirma kimse sallamiyor,iplemiyor tam konudan gidecek sen ismini aniyosun :) duzelt mesajini gormeden cabuk duzelt sil ismi :)

PHO3N1X

14.10.2016 03:46:20

0
Bu mide bulantısı durumu oyundan mi kaynaklı,vr'dan mi acaba.

Kennnn

14.10.2016 01:12:33

0
Bu teknoloji ps5 gibi cihaz geldiğinde belli bir aşamaya gelecektir. Emin olun sony şu an ki vr kaskın ps5 çıktıktan sonra daha gelişmişini piyasaya sürecektir. Bana kalırsa hiç gerek yok şu an vr almaya, en azında bir iki yıl beklemek iyidir.

2K

14.10.2016 01:09:59

+5
Eğer çok beklenilen bir ex. oyunun puanları düşük geliyorsa forumda alışık olduğumuz o konsolun savunucuları hemen rakip firma ayarlamış incelemeleri demeye başlıyor. The Order zamanıda böyle olmuştu ilk puanlar geldi 60 civarlarında geziyordu hemen suç Microsoft da atıldı ya da tam tersi Quantum Break için olmuştu. Öncelikle Sony ve Microsoft gibi firmalar fanboyların kafa yapısıyla yürümediği için böyle işlere girişeceklerini sanmıyorum çünkü ortaya çıkarsa o firma için çok büyük sonuçları olur. Örneğin; Driver 3 ve Atari ya da Kane and Lynch ve Eidos. Hadi yaptılar diyelim ya da çok büyük reklam vermişlerdi adamlarda söylenmemesine rağmen mesajı almıştır diyelim o zaman bile hadi 2-3 sitenin verdiği puanlar düşük olur ki bazı siteler bunu tıklansın diye yapıyor. En iyi oyuna bile çok düşük puan veren siteleri her zaman görüyoruz. O kadar Metacritic ortalamasını etkileyecek kadar para yedirmeye kalksalar o zaman her konsolun ex. oyunu 90'lardan aşağı inmezdi ya da tam tersi olurdu. Sony'in VR teknolojisini öven var övmeyen var ama genel olarak 'bu ne be' diyen okumadım fakat oyun olarak pahalı demolardan öteye geçemiyorlar anladığım kadarıyla zaten genel puan ortalamaları ortada. Bu arada Digital Spy ekibi Uncharted, The Last of Us, Journey gibi PS ex. oyunlarına 100 veren bir site.

Persona_Non_Grata

14.10.2016 01:07:56

0
Her xbox haberinin altına ps ciler doluşmuş diyen zavallı, 10 mesaj atıyor buraya, yazık la ne hale düştün be maximus. hakkaten boşmuşsun la

xuntares31

14.10.2016 00:58:54

+3
gercek bu 2 ex gerisi remesterd 6 sene böyle gecti :D

Xan'ela

14.10.2016 00:56:05

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yahu VR oyunlarini begendigimi, bu teknolojiyi destekledigimi hangi cumlemden cikarttiniz. Kafanizda yarattığınız algi dogrultusunda ezbere yorumlar yapmayin... Yani birinin VR oyunlarina hassasiyeti oyunun notunu mu etkilermis, incelemeler bu kadar mi subjektif?
Puanlara bakılırsa herkesi etkilediği belli. Neyine not verecek başka grafiğine verse zaten sınıfta kalıyor

xuntares31

14.10.2016 00:53:01

+3
FORZA akar gerisi bakar iyi oyunlar

xuntares31

14.10.2016 00:51:41

+4
30 fps olsun oyun olsun bak oyun olsun demi GT videosunu izledik sadece japon kızlarını gördum Driveclub artı Driveclub bedava olcak dendi ama $$ eee son gülen iyi gülermış bu oyunlar bak buraya yazıyorum remesterd olarak ps5 gelecek 2018 de ahanda buraya yazıyorum :D

Persona_Non_Grata

14.10.2016 00:50:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Cevap veremediğin için olayı kişisele çekiyorsun. Nerede Antitezin? 16 yaşından büyük değilsin, bir insan neden oyun yapımcısını nick'ine alır ki? 16 yaşından büyük değilsin, ki eğer büyüksen durum daha da acı, acınası bir haldesin.
Bana çocuk diyene bak, biz 450 araçla oynuyoruz, siz 80 araçla oynuyorsunuz, biz araçların içini inceliyoruz sizde yok eke ek eke , biz bunları ana okulunda söylüyorduk sen şimdi söylüyorsun. demek ki Ya 7 yaşından küçüksün olabilir normaldir Ya da 7 yaşından büyüksün, o zaman gerçekten durum vahim

İdrak İstimlak

14.10.2016 00:46:18

0
DC 30 fps demişsin, FH serisi de 30 fps. Ayrıca DC serisindeki araçlar o kadar güzel seçilmişki, egzotik araçların çoğu Forza serisinde yok. Forza serisindeki araçlar FM3'ten beri aynı mesh'leri kullanıyor, yıllardır aynı araçlar. O da ayrı bir açık gözlülük...

xuntares31

14.10.2016 00:45:52

0
puanlar owwww yeeee uvvv :D

Guest-1E1FC651D

14.10.2016 00:35:02

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Bravo yarın gel plaketini vereyim.
Cevap veremediğin için olayı kişisele çekiyorsun. Nerede Antitezin? 16 yaşından büyük değilsin, bir insan neden oyun yapımcısını nick'ine alır ki? 16 yaşından büyük değilsin, ki eğer büyüksen durum daha da acı, acınası bir haldesin.

xuntares31

14.10.2016 00:33:19

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Halleluja Şuna oyun denir mi yahu. 80 Tane araç. 30 fps. FH3, FM6'da 450 küsür içerisi incelenebilen araçlarla oynuyoruz biz. Ne 80 arabası?
fh3 candır gerisi trolldur ....

Persona_Non_Grata

14.10.2016 00:24:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja Şuna oyun denir mi yahu. 80 Tane araç. 30 fps. FH3, FM6'da 450 küsür içerisi incelenebilen araçlarla oynuyoruz biz. Ne 80 arabası?
Bravo yarın gel plaketini vereyim.

Guest-1E1FC651D

14.10.2016 00:15:31

+5
Şuna oyun denir mi yahu. 80 Tane araç. 30 fps. FH3, FM6'da 450 küsür içerisi incelenebilen araçlarla oynuyoruz biz. Ne 80 arabası?

xuntares31

14.10.2016 00:14:51

0
GT puanları 40 40 40 20 :D

İdrak İstimlak

13.10.2016 23:51:51

0
Yahu VR oyunlarini begendigimi, bu teknolojiyi destekledigimi hangi cumlemden cikarttiniz. Kafanizda yarattığınız algi dogrultusunda ezbere yorumlar yapmayin... Yani birinin VR oyunlarina hassasiyeti oyunun notunu mu etkilermis, incelemeler bu kadar mi subjektif?

xuntares31

13.10.2016 23:42:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Mesajı okumadan, anlamadan yazınca böyle oluyor işte... Yahu PS4 Pro olmadan, VR ile yaşayacağınız deneyim ancak bu kadar oluyor. Kabak gibi de oraya yazmışız VR hakkındaki fikrimizi, VR oyunlarının nerede oynanması gerektiğini. Hep bunlar IQ60 meseleleri...
ps4 uzmanı kardeşimiz GT PUANLARINIda tahmin edebilriz benım puanım japon kızlarına gider

xuntares31

13.10.2016 23:40:03

0
puanlar yerlerde gear of war laf atanlar burdamı GT puanlarınıda görelim dostum hadi hayırlı işler AAA oyunlar nerde ... VR odaklı oyunlar cıkar artık SONY oraya odaklandı 2017 2018 2019 2020 --->> Xbox Scorpio

GT_55

13.10.2016 23:29:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene Mesut Çevik demosunun grafiklerine PS2 gibi demişti. Bu sürümünü umarım oynar ve yorumlarda bulunur. Grafiklerinin geliştirilip-geliştirilmediğini merak ediyorum.
Bence ps1. Bu arada oyunda kustum, o yüzden puanım 100 üzerinden 11

Xan'ela

13.10.2016 23:25:25

+5
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Mesajı okumadan, anlamadan yazınca böyle oluyor işte... Yahu PS4 Pro olmadan, VR ile yaşayacağınız deneyim ancak bu kadar oluyor. Kabak gibi de oraya yazmışız VR hakkındaki fikrimizi, VR oyunlarının nerede oynanması gerektiğini. Hep bunlar IQ60 meseleleri...
Oyun zaten 120 FPS'de çalışması gerektiği gibi çalışıyor PS4 Pro gelince adamın kusma, baş dönme gibi sorunlarının düzeleceğini mi düşünüyorsun? Ayrıca o zaman oyunu 10 Kasım'dan sonra PS4 Pro ile çıkarsalarmış, şimdi çıktıysa millet PS4 ile inceleyecek tabi. Milletin IQ'sunu eleştirmeden önce git bir kendine bak Sony'de hisse sahibi sanki şu savunmaya bak

İdrak İstimlak

13.10.2016 23:13:15

0
Mesajı okumadan, anlamadan yazınca böyle oluyor işte... Yahu PS4 Pro olmadan, VR ile yaşayacağınız deneyim ancak bu kadar oluyor. Kabak gibi de oraya yazmışız VR hakkındaki fikrimizi, VR oyunlarının nerede oynanması gerektiğini. Hep bunlar IQ60 meseleleri...

Oxygen1777

13.10.2016 23:02:40

0
20 puan veren adam harbi kusmuş 30 dk sonunda.Enteresan.Sıkıntılı bir teknoloji.

Xan'ela

13.10.2016 22:59:12

+3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Verilen notlardan Sony nin VR cihazi icin rakip firma calismalara baslamis. 20 nedir yahu, bir sey yapacaksaniz bu kadar bariz yapmayin bari...
Gitde bi oku niye 20 puan vermiş diye millet scorpio'ya laf atardı sen daha beter çıktın. Babanın malı olsa bu kadar savunmazsın. http://www.digitalspy.com/gaming/review/a810513/driveclub-vr-review-a-vomit-comet/

Source

13.10.2016 22:53:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony Gamesradar"herkesi hasta hissettiren oyun"
Yalnız oyunun detay seviyesi normal Driveclub'dan bir hayli düşük, sanki PS2'de oynanıyormuş gibi..

refuse2k3

13.10.2016 22:47:03

0
Anlaşılan gemi tutmasının sebeplerinin tam tersi yaşanıyor. Bu sefer göz hareket ettiğini görmesine rağmen vucud bunu algıyamayınca mide bulantısına sebep olmuş. Bu durumun yaşanmaması için oyun 90 fps üzerinde çalışması gerektiği söyleniyordu ama bu karşılansa bile bir çok kişi bu sıkıntıyla karşılaşacaktır.

İdrak İstimlak

13.10.2016 22:41:01

0
Her zaman söylerim meta puanlarına göre PS oyunları Amerikan sitelerinde hep -10 puan, MS oyunları da +10 puanla değerlendirilir. Bu oyunda ise henüz PS4 Pro çıkmamış olmasına rağmen PS4 üzerinde yapılan incelemelere dayanarak görsellik üzerinden yapılan değerlendirmeler var. Kendim her ne kadar VR işine sıcak bakmasam da, VR kullanacak kişinin PS4 Pro alması şart, bu olmadan VR'dan görsel olarak verim almak imkansız.

Metal-Gear

13.10.2016 22:40:46

0
20 la. :D Puanlar acaba VR'ın insan üzerindeki yaptığı etki ile alakalı olarak mı bu kadar düşük? VR ile araba oyunu ilginç olur zaten, özellikle uzun yollarda rahatsızlanan insanlara gelecek bir şey değildir.

Chirrut Imwe

13.10.2016 22:32:25

0
Gamesradar"herkesi hasta hissettiren oyun"

Source

13.10.2016 22:27:24

0
VR ile bu oyunu merak ediyorum gerçekten yalnız puanlar yerlede..

Chirrut Imwe

13.10.2016 22:24:59

+1
20 veren adam oyunu 30dkk oynadıktan sonra kusmus . Gamespot da 60 verdi

refuse2k3

13.10.2016 21:59:40

0
Vr teknolojisine en uyan ve parlayacağı oyun türleri kokpit oyunları olacaktır bana göre ve oyun gercekten güzel gözüküyor. Ha bu oyundan çok fazla fizik filam de beklememek gerek incelemesini okumadım ama 20 puanda vermekte pek olmamıs bildiğim kadarıyla başka bir örneğide yok zaten...

PHO3N1X

13.10.2016 21:49:49

0
Yok artık.. 20 nedir la ?

OtostopcununRehberi

13.10.2016 21:40:26

+1
Mesut Çevik demosunun grafiklerine PS2 gibi demişti. Bu sürümünü umarım oynar ve yorumlarda bulunur. Grafiklerinin geliştirilip-geliştirilmediğini merak ediyorum.

BSC Misafiri

13.10.2016 21:37:58

+1
VR alacağıma gider onun parasına PS4 Pro alır,Elimdeki ps4'üde satar PC'me ekran kartı alırım...

BSC Misafiri

13.10.2016 21:37:46

0
20 mi ?? şaka gibi arkadaş resmen sony düşmanlığı

xuntares31

13.10.2016 21:25:41

0
TEK oyun WİN FORZA HORİZON 3 bu gidişle xbox kanına girecekler VR olayları yuzunden neyseki su an yok :D aaa oyunlara pc ve xbox devam playstation VR uğrasırken Saygılarımla

fuatX

13.10.2016 21:22:59

0
Orda gördüğüm en gerçekçi puan 80.

xuntares31

13.10.2016 21:22:14

0
inceleme nice puanlar neden düşük acaba saygılarımla

İdrak İstimlak

13.10.2016 20:57:06

0
Verilen notlardan Sony nin VR cihazi icin rakip firma calismalara baslamis. 20 nedir yahu, bir sey yapacaksaniz bu kadar bariz yapmayin bari...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız