Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PS4'ün Gücü Sonradan Tam Olarak Kullanılacak"


     Playstation 4'ün mimarisinin PC mimarisine yaklaşması nedeniyle konsolun gücünün tamamının ilk dönemlerde rahatlıkla kullanılabileceği söyleniyordu. PS3'te ise konsolun mimarisinin farklı olması nedeniyle bu güç hemen kullanılamıyordu.
 
     PS4'ü tasarlayan kişi Mark Cerny'nin açıklamalarına göre PS4 her ne kadar PC mimarisine yaklaşsa da konsolun gücünün tamamını ilk dönemlerde kullanmak mümkün olmayacak.  Cerny'e göre zamanla geliştiriciler simülasyon, fizikler ve çarpışma efektleri gibi GPU odaklı özelliklere odaklanacaklar ve oyunlar daha iyi gözükecek.
 
     Cerny'nin en büyük iddiası ise oyunların dünyasının daha gerçekçi öğelerle dolacak olmasına rağmen grafiksel kalitenin düşmeyecek olması. Bakalım bu söylenenler gerçekten de olacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nowgamer sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Persona 3: The Movie'nin Yayın Tarihi Açıklandı Nintendo Hisseleri 2 Yılın En Yüksek Seviyesinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dexter333

24.7.2013 11:54:35

0
Ps4 de ps3 gibi kasarmı acaba

BSC Misafiri

23.7.2013 23:08:12

0
Hangi konsol ilk çıktığında son güç kullanılıyor ki böyle bir haberde vurgulanmış. Teknoloji ve gelişen grafik motorları ve tekniklerle sistemler daha etkin kullanılabiliyor. En basitinden PS3 ve Xbox 360'ın ilk oyunları ile şimdiki oyunlarına bakın gelişimi görürsünüz.

GT_55

23.7.2013 18:19:50

-1
Arkadaşlar duvara konuşsanız daha iyi, bunun bir şey anlayacağı yok.Daha demin dark sorcerer resmini paylamıştınız.Crysis 3'ten kat kat iyi durmasına rağmen, gitmiş en kötü resimi almış, karşılaştırma yapmış. Ne demişler insan görmek istediğini görürmüş.Bununkisi o hesap.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

SLaYeR KiNG

23.7.2013 17:58:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @SlayerKing sana dedim fazla gunesin altinda kalma diye.O gosterdigin video Activision in yeni oyun motoru sadece Nvidia kartlari uzerinde denendi.KZSF da da ilk gosterilen ile son gosterilen videolar arasinda en ufak fark dahi yok.Crysis 3 u tokat manyagi eder.Bu arada Crysis 3 u ultrada oynuyorum kendi gordugumemi inaniyim sanami be arkadas.Bu kadar bisilerin fanatigi de olunmaz.Gercekler ortada.
hehe oynuyorsun intel celeron ve 3dfx kartla ultra da oynuyorsun... bana güneşte fazla kalma diyorsun ama sen sanırım güneşi hiç görmemişsin? utan daha iyi dediğin oyuna bak göz var izan var, düpedüz yalan söylüyor ve kendinizi kandırıyorsunuz crysis 3 killzone shadow fall ps4 Alın size aynı demo hem pc hem de ps4 'de..

BSC Misafiri

23.7.2013 16:15:57

0
SLaYeR KiNG The Dark Sorcerer uzak ara daha iyi. Eski video yerine Yeni videosuna bakarsan çok daha iyi olduğunu görürsün. Mimikleri geçtim, gerçek hayattaki gibi yüzüne su fırlattılar -_- Nvidia saç bile yapamamış ve sadece yüz var. The Dark Sorcerer'de karakterin herşeyi modellenmiş ve daha fazla karakter var. Sırf yeşil trollde 1 milyon poligon var, hiçbir oyun demoda bu seviye yok. PC ye bir ton para verdiğin için duygusal davranıyorsun bence.

TheBladeRunner

23.7.2013 15:35:00

-1
@SlayerKing sana dedim fazla gunesin altinda kalma diye.O gosterdigin video Activision in yeni oyun motoru sadece Nvidia kartlari uzerinde denendi.KZSF da da ilk gosterilen ile son gosterilen videolar arasinda en ufak fark dahi yok.Crysis 3 u tokat manyagi eder.Bu arada Crysis 3 u ultrada oynuyorum kendi gordugumemi inaniyim sanami be arkadas.Bu kadar bisilerin fanatigi de olunmaz.Gercekler ortada.

SLaYeR KiNG

23.7.2013 14:57:33

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner @BlackBeast=CoolMnaiac daha once de KZSF in teknik direktoru,PS4 un her ne kadar x86 tabanli olsada konsolun konsollukdan cikmayacagini ve kendisine ozel bir mimarisi oldugunu,bir birine en uyumlu parcalar ile donatildigini,hatta ve hatta bunun icin tam 5 kere donanim degisikligine gidildigini vurguladi.Ote yandan Mark Cerny dahi daha konsolun potansiyelinin ne olacagini bilmediklerini ve yazilimlarini donanima tam optimize etmekden henuz cok uzak olduklarini aciklaldi. @SlayerKing kardes cok fazla gunesde kalma.Titan in PS4 gpu sundan 3 kat daha guclu falan oldugu yok.Nvidia kuyruk acisindan ne yapacagini sasirmis bir firma artik bi kenara yaz.Sadece MS AMD ortakligi 3 kusur milyar dolar deniliyor var Nvidia nin ne kadar kuyruk acisi oldugunu sen dusun.Arti olarak Mark Cerny PS4 un gpu su hakkinda soyle diyor "highly modified a high end gpu".Ikinci arti KZSF un daha tamamlanmamis hali bile Crysis i tokat manyagi yapar bi de oyun tamamlaninca gor.Herhalde The Division,The Order 1886 yi ve PS4 un nelere kadir oldugunu gosteren The Dark Sorcerer i gormedin hadi kal selametle.
umarım fake hesap değilsindir? videodaki ışıklandırma farkları ve mimiklerle hangisinin üstün olduğu ortada.. killzone shadows fall'ın oynanış görüntüleri geldiğinde ps4 tanıtım fuarındaki görüntülerle alakası olmadığı ortaya çıktı.. kaldı ki benim orda demek istediğim adamlar killzone 2, crysis 3 'den iyi diyolardı buna itafen dedim, heyecanlanmana gerek yoktu, he bir de merakını gidereyim crysis 3 playstation 5 e çıkacak killzone 6 'dan bile iyi grafiklere sahiptir kasma sen.. (sen pcin 'de crysis'ı çalıştıramıyorsun diye bu kadar kötülemene gerek yok..) @Tunahanzo287 PS4 ilk çıktığında, burda hardcore yorum yazan ps4 fanları scooterlarını satar , 2.000TL bayılırlar.. ve yahut vitrin de görüp övgü yağdırmaya ve üstünlüklerini anlatmaya devam ederler.

TwiNKie...

23.7.2013 14:42:12

0
@SLaYeR KiNG Hocam güzel söylemişsin ama şu detayda var. GTX Titan dediğin kart 2500 TL'den aşağı değil. Bu kartın olacağı sistemde en kötü ihtimal darboğaz yapmayacak donanımlar tercih etsen bile neredeyse 4000 TL civarı bir fiyat çıkar. PS4 ise 399 €'dan 1000 TL. KDV'si kâr payı taş çatlasın 1300-1400 TL.Arada 2500 TL'den fazla fark var. Bırakta GTX Titan daha iyi olsun. 2500 TL ile bir konsol oyuncusu yıllarca oyun alır, takaslar, sürekli orjinal oyunlar oynayarak konsolun ömrü bitene kadar idare edebilir. Bu süreninde en az 7-8 yıl süreceğini düşünürsek GTX Titan sahibi bir pc kullanıcısı bu kadar yıl içinde illa ki daha yeni çıkan bir ekran kartına yine yüksek meblalar ödeyecektir. Çünkü 7-8 yıl sonra GTX Titan sıradan bir kart olacak. Üstüne tonla model çıkacak. Hatta ne 7-8'i, 3-4 yıl sonra bile GTX Titan'ın üstünde kartlar çıkmış olacak. Sadece o da değil. 8 yılda bir pc kullanıcısı komple yeni bir pc de toplayabilir. Yani işin özeti kısa vadede pc kullanıcıları daha avantajlı gözüksede uzun vadede konsol sahipleri daha avantajlılar. Ayrıca oyunlarınıda orjinal alacakları için oyunlardan alacakları keyifte artacaktır. Not: Fanboy değilim. Hatta şu an PC kullanıcısıyım ama gerçekler değişmez.

sayusufas

23.7.2013 13:38:14

0
Arap atı gibi sonra dan açılacak...

TheBladeRunner

23.7.2013 13:18:53

-3
@BlackBeast=CoolMnaiac daha once de KZSF in teknik direktoru,PS4 un her ne kadar x86 tabanli olsada konsolun konsollukdan cikmayacagini ve kendisine ozel bir mimarisi oldugunu,bir birine en uyumlu parcalar ile donatildigini,hatta ve hatta bunun icin tam 5 kere donanim degisikligine gidildigini vurguladi.Ote yandan Mark Cerny dahi daha konsolun potansiyelinin ne olacagini bilmediklerini ve yazilimlarini donanima tam optimize etmekden henuz cok uzak olduklarini aciklaldi. @SlayerKing kardes cok fazla gunesde kalma.Titan in PS4 gpu sundan 3 kat daha guclu falan oldugu yok.Nvidia kuyruk acisindan ne yapacagini sasirmis bir firma artik bi kenara yaz.Sadece MS AMD ortakligi 3 kusur milyar dolar deniliyor var Nvidia nin ne kadar kuyruk acisi oldugunu sen dusun.Arti olarak Mark Cerny PS4 un gpu su hakkinda soyle diyor "highly modified a high end gpu".Ikinci arti KZSF un daha tamamlanmamis hali bile Crysis i tokat manyagi yapar bi de oyun tamamlaninca gor.Herhalde The Division,The Order 1886 yi ve PS4 un nelere kadir oldugunu gosteren The Dark Sorcerer i gormedin hadi kal selametle.

BSC Misafiri

23.7.2013 12:17:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: berkaymessi Bu konsollar pc yi asla geçemez ve bu konsollara gıcık kapıyorum tek konsollara çıkan oyunlar varya o yüzden mesela the last of us niye pc ye çıkmıyor ki
korsan oynamak için mi? adamlar para kazanmak için oyun yapıyolar. dur ulan şurda bi Berkaymessi var, çocuk ne zamandır oyun oynamıyodu diye değil.

SLaYeR KiNG

23.7.2013 11:57:26

+2
Bazıları , çamurumsu grafiklere , yakından bakarak gördüğü pikselleri saymaktan zevk alıyorsa ve gelmiş gta 4 'ün enb modlu haline laf edebiliyorsa benim yapabileceğim fazla birşey yok, KİŞİ KÖRSE GÜNEŞİN SUÇU NE? bu arada bu arkadaşlardan biri nickini konsolu üreten markanın ismini almıştı hatta bu insan o derece ileri fandı yani.. (bir de bunun xbox versiyonu var ondan hiç bahsetmiyorum) , nerdeyse gürcistan sınırında oturuyor bir tafralar bi havalar.. cevabı olmadığı herşeye epic failler falan.. Bunlar öyle adamlardır ki killzone'nun grafikleri crysis'dan iyidir derler. Gündüz saat 14.30 gibi kafalarını kuma gömer, saat 15.30 da düz duvara tırmanırlar.. böyle tiplerdir bunlar.. he bir de bazıları da BSC misafirinden söver.. bunlar böyle gerçekten uzak şeyler yazmaya bayılırlar, ama bunlara anca gülünür..

BlackBeasT

23.7.2013 11:42:57

0
x86; 30yıllık PC mimarisi bunun çözmesi için Cell gibi ciltlik kitabı hatim edecek değiller. Witcher 3 yapımcı dediği gibi PC'de nasıl görseli olacaksa PS4 ona yakın görseli sunucaklar. 1 sene geçmeden oyun motorları bütünleşik gpulu PS4e adapte ederler. Her Coder'ın Programcı ezbere bildiği x86 mimarisini "PS4de tam gücünü kullanamadı"derlerse, Bu şuna benzer; "Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum- konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı"

ultralisan

23.7.2013 11:33:34

0
2 yıl sonra başlar bilgisayardan geri kalmaya

BSC Misafiri

23.7.2013 11:25:15

0
Konsolculuk yada PC cilik kavramı çok saçma, Küçük çocuklar takım tutarcasına elin platformalı için bir taraflarını yırtıyor. Oyun oynamaya konsolda başladım şu an ağırlıklı olarak pc kullanıyorum sebebiyse klavye ve mouse kontrollerinden vazgeçememem. Gider arkadaşda oynarım UN, GoW yada Heavy Rain, eksik kalmam yani oyuncuyuz sonuçta ama her şeyi oynayacaksın diye bir şey yoktur. Sevdiği oyunlar hangi platformdaysa onu oynarsın. İşin tuahf yanı ise çıkmaya konsol için atıp tutan çok fazla konsolcu var ve konsolun çıkış tarihi yaklaştıkça da daha fazla tartışma yaratıyorlar. Arkadaşlar konsol önce bir çıksın oyunları falan alın oynayın görün ondan sonra yorum yapın sağda solda görüp resimlerle olmaz o iş, ondan sonra derim evet PS4 bu. ama tarihte bir KZ2 vakası olduğu sürece hiçbir oyun ve konsol çıkmadan yorum yapmam. Sizde öyle yapın böyle tartışmalara lüzum yok. Hiçbir pc konsol gibi olamaz hiçbir konsolda PC gibi olamaz ama şimdilik. Aahh aaaah, Atari salonlarında oynadığım konsol oyunları geldi aklıma ne günlerdi bea. Oyunculuk esas oydu aslında da işte yaşamayana anlatamazsın.

BerkayDr

23.7.2013 11:12:06

0
Beyler kavga'ya hiç gerek isteyen gider PC toplar oynar isteyen konsol alır oynar.Ben PC'yi severim ama ben hep konsol kullanmışımdır PS1 PS2 PS3 falan diğerlerinide kullandım.Ben grafiğe hiç bir zaman önem vermedim vermeyeceğimde arkadaşın dediği gibi 120 FPS'de BF4 oynacağıma 30 FPS'de RDR'yi tercih ederim ama herkesin zevki farklı yani kavgaya hiç gerek yok.

GT_55

23.7.2013 10:13:54

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @SLaYeR KiNG çok komiksin, yüksek çözünürlükten bahsedip 720x450 resim koyarak EPIC FAIL olmuşsun. Anca eski nesil oyunlarla kendini avatursun böyle grafikleri göremezsin. Gerçek yeni nesil ve draw distance
Gösterdiği grafiklerde, iyi grafik olsa gam yemeyeceğim.Old gen grafiklerin, resimlerini paylaşmış, üstüne de ps5'te bile göremezsiniz demiş.Epic faili bırak, ultra aepic fail olmuş.

Cpt. Miller

23.7.2013 09:37:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: SanjaY1907 Bence konsol çıktıktan sonra 3 sene içerisinde tamamen çözülecektir ve harika oyunlar göreceğizdir.
O kadar sürmez bile, 1 sene içerisinde mimariden tam anlamıyla verim alınabilecek oyunlar yapabilirler. Yazılım faktörü göz önünde bulundurulduğunda, oyun geliştiriciler ile alakalı bir konu.

BSC Misafiri

23.7.2013 09:30:49

0
@SLaYeR KiNG çok komiksin, yüksek çözünürlükten bahsedip 720x450 resim koyarak EPIC FAIL olmuşsun. Anca eski nesil oyunlarla kendini avatursun böyle grafikleri göremezsin. Gerçek yeni nesil ve draw distance http://gamer-news.fr/uploads/6ee6cd3bb236da756a07a6ddfba790bd.jpg http://images.vg247.com/current//2013/06/dark_sorcerer_10.jpg http://images.pushsquare.com/screenshots/46289/large.jpg http://images.pushsquare.com/screenshots/46284/large.jpg http://images.pushsquare.com/screenshots/46285/large.jpg Övdügünüz çözünürlükte pc nin hali 12- 20 fps :D http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_780_Direct_Cu_II_OC/images/crysis3_2560_1600.gif

BSC Misafiri

23.7.2013 09:29:47

0
ayyy yine başladılar :)))

Ahayri

23.7.2013 07:09:36

0
PS4'ün gücünü sonradan tam olarak kullanacakları doğru ancak bu PS3 kadar uzun sürmeyecek. 3 - 4 seneye başlarlar yetmiyor diye. Öyle tahmin ediyorum :D

The_Rahip

23.7.2013 06:19:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum türkçe oyun yapıyorlarda pc fan boyu olmak niyedir be kardeşim sadece korsan rahatlığı var diye bu yapılmaz konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı tabletlerdeki oyunları oynuyacaktın
Turkce oyun mantigindan bakarsan, PC fanboyu olmalari daha dogal cunku hayatin boyunca konsolda Turkce destegi goremeyecegin oyunlari Turkce altyazi ile oynuyorlar.

SLaYeR KiNG

23.7.2013 05:45:53

+3
kimi 30fps'de red redemption oynar, kimi nintendo da mario oynar, kimi xbox da call of duty oynar , hepsine saygımız var, ama bu gerçeği değiştirmez.. siz bu grafikleri playstation 5 ve xbox two'da göremeyecekken 10 yıl öncesinde üstelik bizler 2560x1600 çözünürlükte bu grafikte oyunlar oynuyoruz: oyun içi görüntülerdir
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Kasatka

23.7.2013 05:08:44

+1
Ne olucak bu pc cilerin hali yahu, Eskiden oynadiklari haY life :) IN hayalini kurup eskiden onu oynardik demeleri yok mu insanin uzulesi mi gelsin gulesi mi karar veremiyor, Rambocuk a fazla yuklenmeyin cunki hakli, su an oyun yapimlari parasal anlamda almis gitmis. Kalbur ustu bir oyun hic bir zaman pc exc olmaz ve pc ye her donem oyun cikarma olayi zorlasiyor cunki yapimcilar uretecekleri platformlardan destek almak zorundalar, Ikiee bir gelip burda da aglamayin. Tamam full hd 120 fps de oyun oynuyorsunuz ama oynadiginiz oyunlar hepsi birbirinin aynisi bok gibi oyunlar, Var mi bi last of us, gow, beyond, gears of, Walla sizin sisteminizle don dolas bf4 u 120 fps oynayacagima, red dead i 30 fps 720p de oynamayi yeglerim. Tum konsolvularda benim gibi dusunuyor, anlamadigijiz malesef kafanizin basmadigi bu, Bizde zamaninda ekran karti ram cpu sidik yarisina girdik ama ergen zamanimizda, pc de biri grafik iyi fps hf vs duydugum an ben konusma geregi bile duymuyorum cunki ergen oluyorlar.

BSC Misafiri

23.7.2013 03:41:01

+1
Böyle açıklamalar size niye batıyor? Her yeni oyun daha iyi görünecek, hep böyle olmuştur. Adamlar haklı Grafikler gelişmeyecek deseler daha mı mutlu olacaksınız. Neslin ortası sonuna dogru Avatar kalitesine benzer oyunlar olacak. God of war 4 gibi oyunlar bunu yapar.

BSC Misafiri

23.7.2013 03:40:19

0
türkiyedeki fiyatı belli olmadımı arkadşlar daha ya ps4 alınacak başka çare yok xbox türkiyede hiçbir işe yaramaz pc zaten 2000 tl üstü denk geliyor

BSC Misafiri

23.7.2013 03:39:55

0
ancak 5-6 senede çözülür.mimarisi her ne kadar pc'ye yakın olsa da sonuçta pc gibi upgrade edilemediği ve cpu-gpu birleşik tabanlı apu kullandığı için gücüne tabiki daha geç erişilecek.tıpkı ps3'te olduğu gibi.

BSC Misafiri

23.7.2013 03:39:31

-1
Nedir bu çekememezlik yahu. Begenmeyen almasin.

BSC Misafiri

23.7.2013 03:39:13

0
normalide böyle olmaydı zaten

BSC Misafiri

23.7.2013 03:39:08

0
Rambocuk yazık sana millet zaten pcyi grafiğini için değilde korsanı için savunuyor dimi :(

BSC Misafiri

23.7.2013 03:38:33

-1
he yaw he, daha ps3 ün gücünü yeni yeni kullanmaya başladılar kim bilir ps4 ün gücünü ne zaman kullanırlar :D ergenlerde buna inanıyor, dostum konsolum olduğu halde ben bile bu zırvalıklara inanacak kadar saf değilim. bunlar tamamen pazarlama stratejisi. NOT: Beyin Bedava.

BSC Misafiri

23.7.2013 03:38:08

0
Dostlarım gereksiz yere kalplerinizi kırmayın. Pc'ci arkadaşların haklı olduğu noktalar(sistem güncelleme, performans ,güç vesaire)var. Konsolcuların haklı olduğu noktalar(pratik,tak çalıştır,ex oyunlar vesair)gibi. Misal ben konsol kullanıyorum ve ne kadar güçlü veya grafikler uçukmuş umrumda değil, biz konsol oyuncuları için 3 basit sebep var konsol da oynamak için. 1.Arcade ve atari makinelerinden beri takip edip oynadığımız serilerin, mario,Tekken,mortal kombat,street fighter,castelvania,ninja gaiden gibi, konsollarda daha çok boy göstermesi. 2.Konsola özel oyunlar,God of War,Halo,Beyond two souls,H.Rain,Uncarhted,last of us,gibi. 3.Atari'den beri alıştığımız,"takalım oyunumuzu,keyfimize bakalım" rahatlığı. Kendi adıma okadar becerikli bir insan değilim bilgisayar hususun da. Yok şuna,yok buna,ayar vesair, bana işkence gibi gelir. Pc'ci arkadaşlar için zevkli ve basit olan bir olay bile bende tam zıt bir durum olur. Bunun için arkadaşlar istirham ediyorum. Herkes sevdiği eğlencesi ile rahat ve mutlu olsun. Kimse kimseye,sevdiği cihaz yüzünden saldırıp kalplerini kırmasın. Mubarek Ramazan günü ayıp yahu. Saygılar.

snake1991

23.7.2013 03:29:51

0
Hangi haber gelirse gelsin şu gerçek ki artık bu site cidden konuşup yazmasını dahi beceremeyen, sırf "benim babam senin babanı döver" manasına gelen ve birbirine çocukça sataşmalar yapan ergenlerle doldu.Dışarı çıkın biraz güneş ışığı alın hayat sadece oyundan ibaret değil burada millete laf atan 8-15 yaş arası ergenler bunlarla ve bu tip sözlerinizle zafer kazanmıyorsunuz milletin gözünde komik duruma düşüyorsunuz o kadar.

Tinúviel

23.7.2013 02:58:44

0
Bu nesilde düşülen yanılgı şu olacak daha öncede yazdık ama forum birbirini yemekle meşgul. Sanılanın aksine yapımcılar "oooo baba bize aynı PC gibi bişey verdiler yhaa işimiz kolay" demiyor.Onlar tarihte (konsol tarihi) ilk kez hemen hemen her istediklerini yapabilecek kadar güçlü bir GPU'ya sahipler.Bunlar önce tüm hesaplar gariban CPU'nun başındaydı ana işlem gücü oradan geliyordu.Aynı PC'ler gibi yeni nesil konsolların GPU'larıda saf işlem gücü açısından artık CPU'ların oldukça önündeler.Şimdi iş GPU üzerinden en iyi kodlamayı optimizasyonu yapabilecek maharetli yapımcılara kalıyor. Bu nesilde GPU'yu en iyi çözen bize en iyi deneyimi yaşatacak.

Crynet

23.7.2013 02:49:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum türkçe oyun yapıyorlarda pc fan boyu olmak niyedir be kardeşim sadece korsan rahatlığı var diye bu yapılmaz konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı tabletlerdeki oyunları oynuyacaktın

Alpins951

23.7.2013 02:48:34

0
En fazla 1 sene sürer 1 sene sonra gpu çözlürü tam anlamıyla uzay şeysi değil yani sonuçta :D

MiyopBey

23.7.2013 02:28:27

0
Tıpkı geçmişte çıkan HER konsol gibi.

BlackBeasT

23.7.2013 02:14:26

+5
Konsolar olmazsa oyun olmayacaktı'DA PC komponet üreticileri'DE olmazsa demek ki oyun oynayacak Konsolun olacakmıydı?

aykut291

23.7.2013 01:51:08

0
Nedeni ben sana söyleyeyim. 1. Last of Ous Sony kendi 1. parti oyunu 2. İnsanlar konsollları satın almayı tercih ediyor ve oyunlarını konsollar da oynuyolar bu durum amerikada ve avrupa da böyle konsol kullanan kitle çok fazla ve tabi konsola orjinel oyun alan kitle de çok fazla Boşuna gıcık olma yani.

1997utku

23.7.2013 01:15:05

-1
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum türkçe oyun yapıyorlarda pc fan boyu olmak niyedir be kardeşim sadece korsan rahatlığı var diye bu yapılmaz konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı tabletlerdeki oyunları oynuyacaktın
oyunların pcde yapıldıgını biliyormusun ?

SLaYeR KiNG

23.7.2013 01:13:41

-1
Nvidia GTX titanın 3'te biri gücünde bir sistem için fazla iddaalı bir açıklama olmuş..

PsiKoman

23.7.2013 01:04:50

+4
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum türkçe oyun yapıyorlarda pc fan boyu olmak niyedir be kardeşim sadece korsan rahatlığı var diye bu yapılmaz konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı tabletlerdeki oyunları oynuyacaktın
Muahashbdhashfasdhash yaşın kaç velet oyun hayatına ps 3 ile başladığına göre.Konsol yokken bilgisayarlarda doom,half-life oynardık biz hey gidi heyy veletin biride gelmiş konsollar olmasa oyun olmıyacakmış diyor bugünleride görücekmişiz.

rambocuk

23.7.2013 00:24:30

-4
Sony fanboyu olmayı son derece haklı bulurum türkçe oyun yapıyorlarda pc fan boyu olmak niyedir be kardeşim sadece korsan rahatlığı var diye bu yapılmaz konsol olmasaydı oyunlar olmayacaktı tabletlerdeki oyunları oynuyacaktın

KillerPrince

23.7.2013 00:09:38

-1
Neden? çünkü Oyun yapımcıları bu zamana kadar ps3 kaldırmadığı için yerinde saydı ps4 çıkınca engeller kalkacak ve yeni grafikler getirilecek halbuki gelecek grafikler şu zamanın pc lerinde rahatlıkla kullanılabilirdi lakin ps3 olmasaydı. Oyun konsolları hiç çıkmamış veya değiştirilebilir parça model olarak çıksaydı şuanda oyunculuk daha gelişmiş durumdaydı konsol fanboyları bunu iyi anlasın ;)

SOLID SNAKE

22.7.2013 23:48:32

-1
quote:

Orijinalden alıntı: berkaymessi Bu konsollar pc yi asla geçemez ve bu konsollara gıcık kapıyorum tek konsollara çıkan oyunlar varya o yüzden mesela the last of us niye pc ye çıkmıyor ki
Önce üzüldüm, Sonra bastım kahkahayı :D

digimoney

22.7.2013 23:37:29

0
haftaya cikartsiniz yeni nesil konsolu olmuyormu :D

demo22

22.7.2013 23:36:02

-4
tembellerin konuşmaları bunlar bu zamana kadar neredelermiş fizik olayı şimdimi geldi akıllarına.

CodeMachine

22.7.2013 23:24:01

0
Bütün programlanabilir cihazlar için geçerli olan bişeyi sadece konsollara özel bişeymiş gibi konuşuyorlar ya insan bi uyuz oluyor. Sanki uzaylıların gönderdiği bi cihazın çalışma mantığını çözüyorsunuz.

GorkemM1903

22.7.2013 22:42:25

0
@berkaymessi Çünkü oyunu sonye bağlı stüdyo yaptı zeki insan

BSC Misafiri

22.7.2013 22:41:29

0
berkaymessi İş tamamen şirket politikası ve para :) bu işler hade beyler bu sefer ps3 özel yapıyoruz demekle olmuyor sony ile özel anlaşma yapıyorlar gibi gibi araştırırsan çok daha derine gider bu konu :)

Kilgrave1907

22.7.2013 22:41:00

0
Bence konsol çıktıktan sonra 3 sene içerisinde tamamen çözülecektir ve harika oyunlar göreceğizdir.

hamitkursun

22.7.2013 22:39:39

0
Aynı terane devam ediyor, Microsoft geri durmaz şimdi oda aynısını söyler

Tancredi

22.7.2013 22:38:34

+3
quote:

Orijinalden alıntı: berkaymessi Bu konsollar pc yi asla geçemez ve bu konsollara gıcık kapıyorum tek konsollara çıkan oyunlar varya o yüzden mesela the last of us niye pc ye çıkmıyor ki
Sende bu ego olduktan sonra,daha çok beklersin Last of Us gibi yapımları.

CILGIN_TURK_96

22.7.2013 22:37:14

0
ps3'te ki kadar uzun sürecegini sanmiyorum daha kisa süre içinde çözeceklerdir..

berkaymessi

22.7.2013 22:37:06

-14
Bu konsollar pc yi asla geçemez ve bu konsollara gıcık kapıyorum tek konsollara çıkan oyunlar varya o yüzden mesela the last of us niye pc ye çıkmıyor ki
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız