Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4'e Bir Kutu Açma Videosu da Francis'ten

    Xbox One'ın duyurulduğu dönemde gelen katı kuralların ardından Xbox 360'ını bir videoda parçalayarak gündeme gelen YouTube yayıncısı Francis'e Sony'den bir sürpriz geldi. Sony, PlayStation 4'ü Francis'e erkenden gönderdi ve Francis de bunu sıcağı sıcağına videoya aldı. Videoda Xbox 360'ın PS4'e yer açılması için fırlatıldığı sahne de dikkat çekici duruyor. :)
 
    Bugün Sony PS4'e resmi bir kutu açma videosu yayınlamıştı. Gelin bir de bu kutu açma işlemini Francis'le izleyelim;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Söylenti: "AC IV, Xbox One'da 1080p Değil" Humble Bundle Ekibinden Yeni Proje; Humble Store
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FantasyFiRe

18.11.2013 17:47:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr

Teşekkürler kardeşim senin gibi anlayışlı ve akıllı üyeler olduğu sürece troller bu forumu yok edemeyecek. @GT_55 adlı kardeşim ben egoyla alakalı bir şey demedim. Kendi düşüncemi paylaşıyorum ve bu bilimsel bir gerçek şuanki 2500 TL'lik PC'ler PS4'ten 2 kat daha hızlı o kadar.
sen boşver kardeşim bu gt-55 şuursuzca konuşur durur hee de geç

Virtual Reality

15.11.2013 14:50:51

0
PS4' ün 500 GB diski bana yetmez diyenler, Türkiye de ilk siz okuyun, taklitlerinden uzak durun. Playstation 4 de Sabit Disk değişimi nasıl yapılır. [ANA KONU] http://forum.donanimhaber.com/m_83968877/f_//tm.htm#83968877

obantr

14.11.2013 20:21:44

0
Ben sadece oyunların sadece tek bir platforma çıkmasına karşıyım. Adam olan oyunları Multiplatform çıkarır. Herkes oyunu oynar. Eğer PS4 ve XBOX One 'a özel oyun çıkaracaksa firmalar çok kötü bir şey çünkü benim PS4'üm var. PC'de sevdiğim oyunu oynayamayacağım öyle saçma şey mi olur ? PC'ye özel olan oyunları PS4 ve Xbox One a çıkmasını isterim çünkü konsolu olanlara yazık olur. Aynı şey PS4 ve Xbox One oyunları için de geçerli çok güzel Exclusive oyunlar çıkıyor. Tüm konsolları alacak kadar fazla parası olmayanlar bazı oyunları sevseler bile oynayamıyorlar. Ama EA GAMES, UBISOFT, VALVE, ROCKSTAR GAMES gibi oyunlarını tüm platformlara çıkaran yapımcıları seviyorum. Çünkü onlar para göz bile olsalar, oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıyorlar. Ayrıca GT_55 ben trollük yapmıyorum. Burada PS4'ün oyunculara yani bize tam anlamıyla düzgün bir oyun grafiği veremeyeceğini söylüyorum. İnsanları bilgilendiriyorum. İsteyen dinler isteyen dinlemez. İsteyen istediğini yapar. Benim görüşüm yanlış veya doğru olabilir sevmeyebilirsin ama bu beni troll yapmaz. Ama bana sadece savunduğum şey yüzünden troll demek işte bu seni saygısız biri yapar. 4 yıl boyunca aynı sistemi kullandıktan sonra değiştirmen gerekmeyen parçalar. 4 yıl sonra yeniden 2500 TL harcama yapmana gerek yok. Konsolların grafikleri 4 yıl sonra berbat olacak ama sen yine de konsolda o grafiklerle idare edeceksin. PC için de aynı şey geçerli aldığın PC'yi 7-8 yılda oyunları açmasını sağlayabilirsin tek yapman gereken grafik ayarlarını düşürmek ve ayrıca pc yenilemek pahalı bir şey değil. -PC Kasası yenilemezsin. -PC Güç Kaynağı yenilemezsin. -Anakart yenilemene gerek yok. -İşlemci (Yenilemene gerek yok. AMD X4 işlemciler ekran kartlarını sorunsuz çalıştırıyor.) -RAM (Yenilenebilir) Fiyat : 200 TL - Ekran Kartı (Yenilenecek) Fiyat : 750-800 TL Sonuçta 4 sene sonunda yenilersen 1000 TL gibi bir fiyata patlar. Yeniden 2500 TL vermezsin. Zaten PS4 ve Xbox One'da 4 yıl dayabilecek mi bilmiyorum şimdiden düşük sistemlerle çıktılar. PS4'ün şu anki donanımı 2009 Yılında yapılmış bir PC'den bile kötü bu rezalet demektir. Yani Sony siz konsol oyuncularını düşük grafiklerle kazıklayacak. Tabi Sony süper oyunlar getirecektir ama PS3 kadar uzun dayanamayacak PS4 onu söyleyeyim. Xbox One zaten ölü doğdu ona bir şey demiyorum. Şimdi XBOX ONE laf ettik ya @Xbox_One adlı üyeyi buraya bekliyorum. :D

TwiNKie...

14.11.2013 17:32:36

0
obantr; Öncelikle 4 yıl boyunca sistemi upgrade etmekten bahsetmedim. 4 yıl sonra sistemi upgrade etmekten bahsettim. İyi bir donanımın her yıl yenilenmesi gerekir gibi bir ifade kullanmadım. Ayrıca yazımda vermek istediğim mesajı sanırım ya ben tam anlatamadım ya da sana hitap etmedi. Çünkü bahsetmek istediğim şey bu tarz söylemlerin gereksizliği. Onun emsalini vermeye çalıştım. Sıraladığım özelliklerin bir önemi yok. Oyunlardan bahsederken söylediğin şeyler yüksek güçte gpular, yüksek grafikli oyunlar, dx11, crysis 3 ultra detaylar, vb. Hiçbir zaman konsolların donanımı PC'den güçlüdür gibi bir ifade kullanmadım ama sürekli bunları savunuyorsun. Benim demek istediğim, oyunlar herkes için yüksek grafik anlamına gelmiyor. Herkesin derdi son sistem bir bilgisayar sahibi olup tüm oyunları ultra detaylarda 60 FPS açmak değil. Çünkü oyunculuk kavramı bundan ibaret değil. Yüksek grafiği olan oyun iyi oyundur gibi birşeyde söyleyemeyiz. Çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz. Şahsen Wii U'daki New Super Mario Bros. oyunu benim için Battlefield 4'ten daha önce gelir. Çünkü benim için daha eğlencelidir. Ben bu tercihi yaptıktan sonra hangi teknolojiyle yapıldığının, ne kadar yüksek sistem istediğinin veya yapımcısına maliyetinin bir önemi yoktur. Ben eğlenebiliyorsam olay bitmiştir. Ne ben kimsenin zevkine karışabilirim nede kimse benimkine. Aynı şekilde sende Halo 4, Avatar'dan daha güzel diyorsun. Buda senin zevkine göre yaptığın bir seçimdir. Bunlar tartışılabilecek şeyler değil. Görebildiğin üzere bunlar çok göreceli kavramlar. O kadar test sonuçları vs. paylaşmışsın. Uğraşmışsın, uzun uzadıya yazmışsın. Eyvallah ama dediğim gibi. Herkesin oyunlardan beklentileri seninkilerle birebir aynı olamaz ve herkesin birşeyleri tercih etmesi için kendince mantıklı sebepleri vardır. Tıpkı senin kendince mantıklı sebeplerin olduğu gibi. Ayrıca kendince mantıklı derken kesinlikle aşağılamaya çalışmıyorum. Çünkü bunlar bir seçimdir ve herkes seçimini kendi mantığınca yapar. Gereksiz olan ise en doğru seçim benim yaptığım seçimdir düşüncesi. Herkesin seçimi kendince doğrudur ve kişiden kişiye doğru tercih algısı değişir. Senin için doğru olan bir başkası için yanlış olabilir veya tam tersi. Seçimler kişiye göre doğru olduğu için yapılan savunmalarda kişiye göre haklı savunma olur. Sonuç olarak herkes kendince haklı olur ve kimsenin kimseye bir üstünlüğü olamaz. Seni tenzih ederek söylüyorum, bazı insanlar "benim tuttuğum taraf senin tuttuğun tarafı döver" düşüncesinde olduğu için yıllarca bu tartışmalar süregeldi ve henüz kimse bir üstünlük kuramadığı içinde devam ediyor, devam da edecek. O yüzden bırakalımda herkes neyden keyif alıyorsa onu tercih etsin. Bizde kendi seçimlerimizle eğlencemize bakalım. Vermek istediğim mesaj en başından beri buydu. Umarım bu sefer daha açıklayıcı olabilmişimdir.

GT_55

14.11.2013 16:39:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr @GT_55 adlı kardeşim ben egoyla alakalı bir şey demedim. Kendi düşüncemi paylaşıyorum ve bu bilimsel bir gerçek şuanki 2500 TL'lik PC'ler PS4'ten 2 kat daha hızlı o kadar.
Trolleme varsa, şu an bu konuda alasını yapıyorsunuz.Konu ile ne alakası var, pc'nin, donanımının, ekran kartının.,,Konunun açılış amacı, ps4 kutu açılımı, sizin konuştuğunuz, pc güçlüdür vs. vs..Hangi konuya mesaj yazdığının farkındamısın. Tamam pc 2 kat güçlüdür.Hiçbir konsol onu geçemez.Pc yücedir.Şimdi tatmin oldun mu?Olmadıysan başka şeylerde söylerim.

obantr

14.11.2013 16:13:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

hayy allah iyiliğini versin bilader hiç bi yoruma bu kadar gülmedim yere yattım resmen ilk koyduğun capsi görür görmez bende devreler yandı cuuk oturmuş Bu arada yazdıklarında sonuna kadar haklısın
Teşekkürler kardeşim senin gibi anlayışlı ve akıllı üyeler olduğu sürece troller bu forumu yok edemeyecek. @GT_55 adlı kardeşim ben egoyla alakalı bir şey demedim. Kendi düşüncemi paylaşıyorum ve bu bilimsel bir gerçek şuanki 2500 TL'lik PC'ler PS4'ten 2 kat daha hızlı o kadar.

GT_55

14.11.2013 13:10:55

0
Konu ps4 kutu açma videosu, ama arkadaşlar olayı pc şöyle güçlüdür, böyle güçlüdür'e getirmiş. Tamam pc ps4'den 10 kat güçlüdür.Pc yücedir, kimse onu geçemez.Şimdi egonuz tatmin oldu mu?

FantasyFiRe

14.11.2013 13:02:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr Neden PC ? Top 10 Listesi Video https://www.youtube.com/watch?v=5BBuUTBChxw Ben PC kullanıcısıyım 2000 TL'ye PC alın daha iyi PS4 gibi bir makineye para vermeyin. 7950 Ekran Kartı bide AMD işlemci ve 8 GB Ram alırsınız tüm oyunları 1080p ULTRA 100FPS'de oynarsınız. (Hemen hemen tüm oyunlar 100FPS veya 60FPS üzeri) Bu mesajdan sonra kaç kişi eksi atacak bilmiyorum ama PC konsoldan çok daha iyi konsol fanboyları ve Exc oyunları beni alakadar etmez ben PC'de ARMA3, WOW ve daha bir sürü MMORPG, FPS ve TPS oyununu oynarım PC'de oyun sıkıntısı yok ayrıca Similasyon oyunları zaten sizin konsollara gelmiyor aynı şey yüksek grafikler için de geçerli. 2007 Yılından kalma grafiklerle konsolda oyun oynayacağınıza 1000 TL fazla verin 1500 Tl yerine 2500-2000 TL'ye PC alın rahat edin. VALVE ve STEAM, STEAMOS ve PC'nin tüm nimetlerinden faydalanın PC'de sırf oyun oynamazsınız hem oyun oynar hem işlerinizi yaparsınız her açıdan üstün. Video çekersiniz, Render yaparsınız bir sürü işlevi var ayrıca Oyunlara Modlar var. Sayamıyorum hepsini en iyi oyun deneyimi için paranıza kıyın PC alın. Ayrıca PC konsoldan 1000 TL pahalı olabilir ama PS4 oyunları 120-140 TL iken PC oyunlarını STEAM indirimleriyle 10 TL'ye yeni oyunları 60-70 TL'ye alıyorsunuz. Humble Bundle v.b şeylerle 10 tane oyunu 10 TL'ye almaktan bahsetmiyorum bile... Oyunlar ucuz olduğu için 4-5 sene içinde PC'de oyun oynamak daha karlıdır. Çünkü PS4'e 40 tane oyun alın bide PC'ye 40 tane oyun bakalım hangisi karlı geliyor. PS4'e aldığınız 40 adet oyun ortalama her oyun 100TL'den = 4000 TL VE Konsolun Fiyatı 1500 TL = 5500 TL (4 Yıl içinde) PC'ye aldığınız 40 adet oyun her oyun ortalama 40TL'den = 1600 TL VE PC'nin Fiyatı 2500 TL = 4100 TL (4 Yıl içinde) Ayrıca PS4 ve Xbox One'da Multiplayer oyun oynamak için yıllık para ödenebilir orasını tam olarak bilmiyorum ama öyle bir şey olabilirmiş... Gördüğünüz gibi uzun sürede PC oyunculuğu hem konsol oyunlarını oynamaktan daha ucuz hemde oyunlar daha gelişmiş grafikte daha akıcı ve mod desteği var. Ben konsolcuyum konsolsuz yapamam diyenler en azından akıllarını kullanıp STEAMBOX alsın STEAM Makineleride Konsol ama PS4'ten 2-3 kat daha hızlı ve PC ile aynı güçteler ayrıca donanımları güncelleyebileceksiniz. Ayrıca STEAMOS'la geliyor açık kaynaklı bir işletim sistemi
hayy allah iyiliğini versin bilader hiç bi yoruma bu kadar gülmedim yere yattım resmen ilk koyduğun capsi görür görmez bende devreler yandı cuuk oturmuş Bu arada yazdıklarında sonuna kadar haklısın

FantasyFiRe

14.11.2013 12:54:58

-2
haciii tipi kes adam ps4 başında oturmaktan konuşma özürlü yağ torbasına dönüşmüş konsola olan antipatip 2 kat arttı

obantr

14.11.2013 10:03:22

-1
@TwiNKie... Konsollarda oyunları takas edersen tekrar oynayamayabilirsin. Ayrıca PC'de de oyun takası yapılabiliyor. PC'de STEAM hesabın varsa güvendiğin bir arkadaşına verebilirsin. Sende onun şifresini alırsın birbirinizde olmayan oyunları bitirir sonra tekrar normal hesaplarınıza dönersiniz. Bu dediğim Uplay ve Origin için de geçerlidir. Ayrıca PC'de DRM olmayan oyunları rahatça korsana başvurmadan takas yapabiliyorsunuz. Ayrıca PC donanımı 4 yıl boyunca güncellemek zorunda değilsiniz. Eğer 7950 gibi güçlü bir ekran kartınız varsa Oyunları 4 yıl boyunca High ve Ultra'da oynayacağının garantisini verebilirim. Bir PC'yi 4 yılda 5 yılda bir donanımı yenilenir ama 4 yıl boyunca sorun çıkarmaz. Bazı kişiler donanım meraklısıdır. Oyun için değil başka şeyler için donanım yenilerler. Sana 4 yıl önce çıkmış bir bilgisayar göstereceğim ve şuan piyasadaki Crysis 3, Crysis 2, Battlefield 3, BF4, Far Cry 3 v.s tüm ileri düzey oyunları 1080p'de High VE Ultra ayarlarda akıcı bir biçimde oynayabiliyorsun. HD 5870 ve HD 5970 ekran kartları 2009 yılında çıktı. ATI/AMD DX11 destekliyor. 2009 yılında HD5870 almıştım arkadaşıma sattım. Hala kullanıyor. 2013 yılı oyunlarının hepsini Full ayarda açıyor. Eğer aldığını ekran kartı yüksek modelse uzun seneler 4-5 yıl boyunca oyunları yüksek ayarlarda açacaktır. (Teknolojide büyük sıçrama olmadığı sürece) Şu videolara bak adam 2009 yılında çıkmış ekran kartı ile Crysis 3 v.b tüm üst düzey sistem canavarı oyunları yüksek ayarlarda 1080p açıyor. https://www.youtube.com/watch?v=78sLolvkGpA https://www.youtube.com/watch?v=luMl1vHzX6o https://www.youtube.com/watch?v=e3FDKgGQMcg Bunları sana neden dedim. Seni çürütmek için değil yanlış bildiğin bir şeyi düzeltmek için PC donanımı güçlüyse her yıl yenilemezsin. PC'ye sürekli yeni oyun motoru çıkmıyor. Yapılan bir oyun motoru en az 2 oyun için kullanılıyor. Buda 4 sene demek. 4 sene boyunca donanım yenileme derdin yok. İdda ediyorum 5870 ve 5970 kartları önümüzdeki 2 yıl boyunca da oyunları yüksek ve ultra'da akıcı şekilde oynatacak. yani bu demek oluyor ki 6 yıl gerçekten mükemmel bir süre... Ayrıca 2009 senesinin ekran kartlarında ATI/AMD 5970 şuan piyasaya çıkmış oyun konsolları PS4 ve XBOX ONE'dan daha güçlü bunu nasıl açıklayacağız ? 5970 Ekran Kartı 2009 Senesinde 1300 TL'ye satılıyordu. Onu kaldırabilecek 4 çekirdekli AMD işlemci ve 8 gb ddr3 ram bellek anakart güç kaynağı ve kasa ile komple bir sistemin maliyeti 3000 TL HD5870 ile bir sistem o zaman 2500 TL idi. PS4 2009 senesindeki bilgisayarlardan daha güçsüz bir ekran kartı ile çıkacak (5970) PS4 'te 7850'ye denk bir GPU olacağını biliyoruz. 7850 VS 5970 karşılaştırması http://www.hwcompare.com/12050/radeon-hd-5970-vs-radeon-hd-7850/ 7850 vs 5870 karşılaştırması http://www.hwcompare.com/12103/radeon-hd-5870-vs-radeon-hd-7850/ Gördüğün gibi 2009 PC'leri zaten PS4'ü geride bırakıyor. Yani yeni nesil konsollarla PC'ler arasında zaten dağlar kadar grafik farkı olacak yeni nesilde. Şuan ki nesilden Crysis 3'e yakın grafikli bir PS4 oyunu görmediğin DX11'i hayvan gibi kullanan Tessalition destekli bir PS4 oyunu yok. Şuan PC alanlar 7950, 7970 alıyorlar hatta 7950 ve 7970 CF yapanlar var. Bu adamlar kasalarına 2500 - 3000 TL para harcıyorlar ve geleceğe yatırım yapıyorlar. Yani pahalı bilgisayar her yıl yenilenmez 4-5 yılda bir yenilenir ne zaman oyunlar artık High/Ultra değil Medium'a düşer o zaman. Kaldı ki şuan kullanılan 7950'ler 4 yıl sonra daha az grafik verdikleri sırada konsollardaki grafikler ne olacak sen PC parçasını yenilemek zorunda değilsin. Anlatmak istediğim birazcık uzattım aynı şeyi tekrar tekrar söyledim 4 yıl boyunca yenileme yapmana gerek yok :D Ve şuan 5870, GTX 480, GTX 560 v.b kartları olan bir sürü insan var onlarda uzun süre boyunca yenileme yapmayacak. Burası donanım sitesi zaten istediğin kişiye sor benimle aynı şeyi söyleyecektir. Ben Konsollar kötü demiyorum. İsteyen hem PC hem de Konsol alır. Bence PC ile birlikte Konsol almak pahalı ama konsol oyunlarını seven birisi konsola özel oyunları isteyen birisi PS4 ve XBOX One alabilir. Kimseye konsol aldığı için aptal yerine koymam veya dalga geçmem. Ukala PC kullanıcılarını hiç sevmiyorum. Diğerlerinin oynadıkları sistemi trollüyorlar. Hala bende Nintendo Gameboy var ve arada sırada oyun oynuyorum. İnsanlar oyunları sırf grafik için değil zevk aldığı için oynar mesela ben hala HALF-LIFE'ın multiplayerı Sven Co-op oynarım. veya Minecraft :D, Sadece dediğim şu eskiden konsollar PS2 zamanında o döneme göre güçlü donanımlarla çıkıyorlardı. PS2 zamanının en güçlü donanımıyla çıkmış bir konsoldur. Konsollardan istenilen olay 5-6 yıl boyunca görsellik olarak high ayarlarda oyunları açmaları. (Benim görüşüm) PS4'te şu an kullanılması gereken GPU 7850 düzeyinde düşük bir GPU değil ! GTX 770 / HD 7970 düzeyinde bir GPU olsaydı DX11'in tüm nimetlerinden ve full ayarlardan faydalanabilecekti. Konsol fiyatlarının 100-200 Dolar yükselmesine neden olurdu PS4 400 Dolar değil 500-600 Dolara çıksa kimsenin üzüleceğini zannetmiyorum. Konsol alanlar zaten oyun arşivi yapıyorlarsa parayı düşünmüyorlar. :D Xbox One zaten PS4'ten de düşük GPU'su çok kötü ama önümüzdeki HALO oyunlarını oynayacağım için alabilirim. :D Tabi HALO oyunları PC'ye çıkarsa almam. XBOX 360'ı HALO 3, HALO Reach ve HALO 4'ü oynuyorum. Parasının hakkını verdi. 1000 saatin üzerinde HALO oynadım mükemmel bir deneyimdi. HALO zor, dengeli, stratejik bir Multiplayer'a sahip Singleplayer'ı zaten harika hikaye süper. CO-OP modları ve Horde modları şahane. İnsan askerinin giydiği zırhı ve silahları özelleştirebiliyor. Sürekli seni oynamaya itiyor. Ve MP hiç sıkmıyor. Ne kadar oynarsan oyna Bazı kişiler HALO'nun tarzını beğenmiyor. O kişilerden HALO Reach'i ve HALO 4'ü oynamasını isterim oyunun harika bir atmosferi var. Avatar'dan daha güzel.

TwiNKie...

13.11.2013 23:38:13

0
obantr; Yaptığın hesap üzerinden gidelim (her ne kadar gerçek fiyatları yansıtmasa da). Hesabına göre 4 yıl içerisinde konsolcu 5500 TL PC oyuncusu 4100 TL harcadı. Peki o bilgisayar aldığından 4 yıl sonra çıkan oyunlarıda aynı düzeyde oynatabilecek mi? Tabii ki hayır. Bu sefer duruma göre ya upgrade yapman yada bazı o günün teknolojilerinden yararlanabilmek için komple sistem kurman gerekecek. Üst düzey birşeylerden bahsediyorsak senin dediğin fiyattan 2500 TL lik yeni bir PC toplayalım. 5500<6600. PC oyuncusu sistem yenilerken konsol oyuncusu oyunlar kasacak mı derdi olmadan oynamaya devam edecek. Ayrıca her oyunda grafik demek değildir. (bkz. Little Big Planet, Journey, Mario, vb.) Ayrıca her oyuna ayrı para vermek zorunda değil. 3-5 oyun alıp takaslayarak kullanabilir ki buda bahsettiğin fiyat dengesini alt üst eder. Ayrıca bir arkadaşının evine giderken masaüstünü götürmek akıl kârı değil ama konsolunu alıp gidebilirsin. Taşınabilirliği var. Konsollara özel exclusive oyunlar var ki gerçekten çok başarılı oyunlar sayabiliriz. Gerçi hepsinden önemlisi bu tamamen zevk meselesidir. Bakma sen bu kadar şey saydığıma. Sırf kendi tercih ettiğinin pozitif yönlerini öne çıkarıyorsun diye yaptım bunu. Anlatmak istediğim herkesin birşeyi tercih etmesi için kendince mantıklı sebepleri vardır ve bunları sorgulayamayız. Sen bilgisayarda oyun oynamayı tercih edersin bir başkası PlayStation'da veya bir başka insan Mario, Zelda tarzı oyunları seviyordur Nintendo alır. Oyun demek sadece yüksek grafikleri olan savaş oyunları demek değildir. Oyun oynama anlayışı ve zevki kişiden kişiye değişir ve buna bağlı olarak platform tercihide değişir. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

alito

13.11.2013 20:12:19

0
Bu Francis'i gördükçe yanaklarını sıkıp şaplak atasım geliyor Ama vazgeçtim gerçekleri anlayıp Sony tarafına döndüğü için yapmıyacağım.

obantr

13.11.2013 10:43:14

+6
Neden PC ? Top 10 Listesi Video https://www.youtube.com/watch?v=5BBuUTBChxw Ben PC kullanıcısıyım 2000 TL'ye PC alın daha iyi PS4 gibi bir makineye para vermeyin. 7950 Ekran Kartı bide AMD işlemci ve 8 GB Ram alırsınız tüm oyunları 1080p ULTRA 100FPS'de oynarsınız. (Hemen hemen tüm oyunlar 100FPS veya 60FPS üzeri) Bu mesajdan sonra kaç kişi eksi atacak bilmiyorum ama PC konsoldan çok daha iyi konsol fanboyları ve Exc oyunları beni alakadar etmez ben PC'de ARMA3, WOW ve daha bir sürü MMORPG, FPS ve TPS oyununu oynarım PC'de oyun sıkıntısı yok ayrıca Similasyon oyunları zaten sizin konsollara gelmiyor aynı şey yüksek grafikler için de geçerli. 2007 Yılından kalma grafiklerle konsolda oyun oynayacağınıza 1000 TL fazla verin 1500 Tl yerine 2500-2000 TL'ye PC alın rahat edin. VALVE ve STEAM, STEAMOS ve PC'nin tüm nimetlerinden faydalanın PC'de sırf oyun oynamazsınız hem oyun oynar hem işlerinizi yaparsınız her açıdan üstün. Video çekersiniz, Render yaparsınız bir sürü işlevi var ayrıca Oyunlara Modlar var. Sayamıyorum hepsini en iyi oyun deneyimi için paranıza kıyın PC alın. Ayrıca PC konsoldan 1000 TL pahalı olabilir ama PS4 oyunları 120-140 TL iken PC oyunlarını STEAM indirimleriyle 10 TL'ye yeni oyunları 60-70 TL'ye alıyorsunuz. Humble Bundle v.b şeylerle 10 tane oyunu 10 TL'ye almaktan bahsetmiyorum bile... Oyunlar ucuz olduğu için 4-5 sene içinde PC'de oyun oynamak daha karlıdır. Çünkü PS4'e 40 tane oyun alın bide PC'ye 40 tane oyun bakalım hangisi karlı geliyor. PS4'e aldığınız 40 adet oyun ortalama her oyun 100TL'den = 4000 TL VE Konsolun Fiyatı 1500 TL = 5500 TL (4 Yıl içinde) PC'ye aldığınız 40 adet oyun her oyun ortalama 40TL'den = 1600 TL VE PC'nin Fiyatı 2500 TL = 4100 TL (4 Yıl içinde) Ayrıca PS4 ve Xbox One'da Multiplayer oyun oynamak için yıllık para ödenebilir orasını tam olarak bilmiyorum ama öyle bir şey olabilirmiş... Gördüğünüz gibi uzun sürede PC oyunculuğu hem konsol oyunlarını oynamaktan daha ucuz hemde oyunlar daha gelişmiş grafikte daha akıcı ve mod desteği var. Ben konsolcuyum konsolsuz yapamam diyenler en azından akıllarını kullanıp STEAMBOX alsın STEAM Makineleride Konsol ama PS4'ten 2-3 kat daha hızlı ve PC ile aynı güçteler ayrıca donanımları güncelleyebileceksiniz. Ayrıca STEAMOS'la geliyor açık kaynaklı bir işletim sistemi

BSC Misafiri

13.11.2013 00:41:42

0
@TheStarBox Senin gibiler yüzünden internet milleti aşağılayan tiplerle doldu. Adamın hayatı boyunca çektiği şeyleri nasıl bu kadar şişmanladığını falan anlatan hayat hikayesi var. O da kabul ediyor şişman olduğunu zaten. Gereksiz yorumlarını kendine sakla. Bide birbirinizle sidik yarışına girmekten ne ile eğlenip ne ile gülünebileceğini unutmuşsunuz arkadaşlar. Burası ilk okullu dolmuş eskiden seviye daha yüksekti. Bence gereksiz yorum yapanlar banlanmalı.

BSC Misafiri

12.11.2013 21:55:07

0
Tüm gün oyun oynamanın zararları ahanda :D Adam rol yapıyor ama gerçekte nasıl para kaznıyor merak ediyorum .

BSC Misafiri

12.11.2013 21:32:52

0
ÇOK ŞEKER ADAM HA:)

ultraslan06GS

12.11.2013 19:05:24

+2
Biri benim Dualshock 4'ümü yere fırlatacak haa .:) Adamın parmaklarını sökerim TEK TEK .:))

Virtual Reality

12.11.2013 14:18:37

0
Kutuyu açtığı anda nefesi kesiliyor :))) Oda da tek işe yaramayan cihaz, koşu bandı sanırım. :))) Koşu bandının üstünde yürüyerek oyun oynamaya alışsa, göbeğini büyük ölçüde eritir aslında

BSC Misafiri

12.11.2013 14:11:49

0
gülüşee bak insan değil la bu .d başka bi tür :):)

hasandlk

12.11.2013 11:16:03

0
herşey tamamda o koşu bandını niye salonda tutuyor acaba oyun oynamadığı zamanlarda kullanıyordur belki diyecem ama cüsesi ortada :) eski konsollar yerine onu atsın bence...

BSC Misafiri

12.11.2013 07:44:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal Ruh hastasına bak,oyun kontrolcüsünü fırlatıyor
herkes seninki gibi fakir ülkede yaşamıyor. Adamların kazandıkları para eğlenmelerine yetiyor. Taksit ödemek için yaşamıyorlar =)

aterikasedi

12.11.2013 03:42:31

0
Sylvester ! Sen misin anam ?

Hasikomen

12.11.2013 02:06:57

0
PS3 oyunları çalışıyor beyler.

Gabe Logan

12.11.2013 00:37:28

-1
Koliyi açarken PS4 kutusunu gördüğündeki tepki... Ne güldüm ya :D Adam çıldırdı :D

TwiNKie...

12.11.2013 00:26:39

+1
Arkadaşlar, bilmeyenler için söyleyeyim; Francis, bu kullanıcının kanalına özgü yarattığı bir karakter. Bazı videolarını Boogie olarak bazılarını Francis olarak çekiyor. Az öncede Boogie olarak kutu içeriği videosunu paylaşmış. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=UiXAzIMZ5Qk

KoRnTuNeS

12.11.2013 00:18:13

0
oyun çıkmadı diyenler dünyadan bi haber yaşıyor galiba. oyunlar 2-3 haftadır satılmaya ve gönderilmeye başladı. alan türkler bile var oyunları, bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmasanız artık.

Master_Evil

11.11.2013 23:42:11

0
sony'nin çektiği videodan daha gerçekçi olmuş

MaxPayne-2

11.11.2013 23:11:02

+5
Ulan insan kıskanıyor ister istemez :D Keşke bende kırsaydım x360'ı mı bi boka yaradığı yok zaten yatıyor öyle. Xbox'ı kırana ps4 beleş :D

OldGamers86

11.11.2013 22:41:05

0
Kutu açma videosundan daha yapıcı olmuş bu. :)

kımyasal

11.11.2013 22:39:40

-3
Ruh hastasına bak,oyun kontrolcüsünü fırlatıyor

Hoid

11.11.2013 22:31:26

+8
Vay arkadaş

Adana Devleti

11.11.2013 22:06:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Çocukla dalga geçenler şunu bi izlesinler , her şey dış görünüş değildir .










https://www.youtube.com/watch?v=HZ1cUup0ATg
Bu videosunu geçen izlemiştim. Cidden çok üzücü bir hayatı olmuş.

CoreGame

11.11.2013 22:00:35

0
Hala oyun cıkmadı dio amerikada ön sipariş gelmiştir belki

JasonBrody94

11.11.2013 21:55:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Reservedd
alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: Reservedd

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D


Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?


Abi ciddi misiniz? Videoyu nasıl izliyorsunuz? Videonun başında gtaV oynuyor ps3'te sonra kapı çalıyor ve kargo geliyor sonra ps4ü açıyor ve oynadığı oyun büyük ihtimalle kz gtaV ile alakası yok silah sesleri geliyor diye sizde ne yaptınız


Kardesim kutuyu açtı yoktu içinde kz felan kasanın içnde olurmu hiç yaa


Kardeşim video kesiliyor dikkat edersen illaki takmıştır gtaV olması mantıklı ama böyle olması mantıksız mı? Güldürme :D
tamam ya :d bu konuşmanın sonu olmaz ii geceler herekse

betadragon

11.11.2013 21:55:10

-6
Adam videonun sonunda olmayan oyunu oynu helal olsun

ankara

11.11.2013 21:53:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Çocukla dalga geçenler şunu bi izlesinler , her şey dış görünüş değildir .







Ben bişey göremiyorum

CoreGame

11.11.2013 21:53:27

+1
Yav adam ordan oyun cıkmadı diyo oyunlar hazır kendi oyunları sonynın yollamıslardır yada kendi almıştır

Hoid

11.11.2013 21:48:41

+3
Çocukla dalga geçenler şunu bi izlesinler , her şey dış görünüş değildir . HZ1cUup0ATg

BiqBrav3

11.11.2013 21:45:02

+3
http://www.youtube.com/watch?v=HZ1cUup0ATg Hayat hikayesini anlattığı videoyu izleyin ondan sonra adamla dalga geçmeye çalışın bakayım ergenler sizi,hala dış görünüşe bakarak insanlarla alay ediyorsunuz.Adamın hayatı boyunca ne yaşadığından haberiniz bile yok.

maniague

11.11.2013 21:41:23

0
Bu herifin kendiyle barışık halde bu kadar güzel rol yapmasına saygı duymamak elde değil. Helal olsun :)

Mustafa

11.11.2013 21:35:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94
alıntı:

Orijinalden alıntı: Reservedd

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D


Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?


Abi ciddi misiniz? Videoyu nasıl izliyorsunuz? Videonun başında gtaV oynuyor ps3'te sonra kapı çalıyor ve kargo geliyor sonra ps4ü açıyor ve oynadığı oyun büyük ihtimalle kz gtaV ile alakası yok silah sesleri geliyor diye sizde ne yaptınız


Kardesim kutuyu açtı yoktu içinde kz felan kasanın içnde olurmu hiç yaa
Kardeşim video kesiliyor dikkat edersen illaki takmıştır gtaV olması mantıklı ama böyle olması mantıksız mı? Güldürme :D

JasonBrody94

11.11.2013 21:32:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Reservedd
alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D


Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?


Abi ciddi misiniz? Videoyu nasıl izliyorsunuz? Videonun başında gtaV oynuyor ps3'te sonra kapı çalıyor ve kargo geliyor sonra ps4ü açıyor ve oynadığı oyun büyük ihtimalle kz gtaV ile alakası yok silah sesleri geliyor diye sizde ne yaptınız
Kardesim kutuyu açtı yoktu içinde kz felan kasanın içnde olurmu hiç yaa

Mustafa

11.11.2013 21:28:21

+1
quote:

Orijinalden alıntı: onur3161
alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D


Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?
Abi ciddi misiniz? Videoyu nasıl izliyorsunuz? Videonun başında gtaV oynuyor ps3'te sonra kapı çalıyor ve kargo geliyor sonra ps4ü açıyor ve oynadığı oyun büyük ihtimalle kz gtaV ile alakası yok silah sesleri geliyor diye sizde ne yaptınız

BSC Misafiri

11.11.2013 21:28:08

0
ucuzlasın alırız

BSC Misafiri

11.11.2013 21:27:41

+1
Sony'den bir jest de ben bekliyorum :D

BSC Misafiri

11.11.2013 21:27:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur3161
alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D


Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?
ben bi youtube videosunda birinin killzone aldığını görmüştüm odur belki :) aha dur linki de bu :) http://www.youtube.com/watch?v=bje0c1tZFWs

Quirah

11.11.2013 21:26:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur3161

Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?
İlk baştakini söylüyorsanız GTA V o. PS3 üzerinden oynuyor. Sonda sesi gelen ise muhtemelen Killzone.

BSC Misafiri

11.11.2013 21:26:04

-2
evet kuantum fiziğini , dalga parçacık ikiliğini klein gordon denklemini anlatıyor.
quote:

Orijinalden alıntı: Noctis_Strife Site insanın dış görünüşüyle dalga geçen ergenler le dolu. Bir kere adamın sesi rol, geçmiş videolarını izleyinde neler anlatıyor görün. (sözlükden baka baka) Bu PS4'de adam sevinsin diye Sony tarafından yapılan bir jest.

CoreGame

11.11.2013 21:03:33

0
kz shadow fall yollamıslardır yada knack

DeepImpact.

11.11.2013 20:55:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94
alıntı:

Orijinalden alıntı: onur3161

alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D
Bide bu var PS4 Daha oyun çıkmadı harbi bende merak ettim ne bu oyun ?

JasonBrody94

11.11.2013 20:52:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur3161
alıntı:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94

Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????


gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D
Aynen onda haklısında anı gta nın seslerindeydi ozaman ne olum o ya :D ? oyunda çıkmadı içinden oyunmu yarattı :D

DeepImpact.

11.11.2013 20:49:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: JasonBrody94 Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????
gta V olamaz daha yeni nesil konsollara çıkmadı ne gta 5 i:D

karakas1996

11.11.2013 20:49:52

-1
Vay aç vay.

Noctis_Strife

11.11.2013 20:30:50

+2
Site insanın dış görünüşüyle dalga geçen ergenler le dolu. Bir kere adamın sesi rol, geçmiş videolarını izleyinde neler anlatıyor görün. (sözlükden baka baka) Bu PS4'de adam sevinsin diye Sony tarafından yapılan bir jest.

CILGIN_TURK_96

11.11.2013 20:28:00

+4
atilirmi lan o gamepad

İdrak İstimlak

11.11.2013 20:26:03

+4
Adamın dibisin Francis...

JasonBrody94

11.11.2013 20:24:40

0
Arkadaşlar Ne oynnuyordu adam ps4 de ????? sesler gta V di sanki ama kutuda oyun yoktu beyler çabuk söyliyin meraktan patlıcam ?????

rambocuk

11.11.2013 20:22:02

0
O nasıl açılış lan off kara şimşek gibi bide konuşssa tam olacak o anı canlı canlı yaşamak için can atıyorum

Alondate

11.11.2013 20:19:47

+2
Bu adamin espri anlayisini, konustugu ingilizceyi anlamak size tabiki zor gelir. Lütfen isyan etmeyin ergen kardeşlerimiz

CoreGame

11.11.2013 20:16:58

0
ps candır bende sipariş versem ve gelse kalpten giderim kac yıldır bunu bekliyorsun

MrTexas

11.11.2013 20:12:18

+7

Megas Red

11.11.2013 20:06:15

+1
Gamepad'i arkaya attı! dengesiz :D

capoeira_GS

11.11.2013 20:02:13

+1
oha o nasıl kutu açmaktır kutuyu yiyicek sandım

aykut291

11.11.2013 19:59:14

+1
Sony Ms da kavgada nasıl dalınır çok iyi biliyor. Önce Gamescom da gönderme şimdide bu. yemin ediyorum Ms xbox alannın da çalışsam utanırdım heralde

Kilgrave1907

11.11.2013 19:49:42

+14
Sony oyuncuyu nasıl kazanacağını çok iyi biliyor.

PSFOUREVER

11.11.2013 19:46:30

+4
insanın eline dünyanın gelmiş geçmiş en iyi konsolu geçince tabi delirir ben olsam kalp krizi geçiridim

Sherlock69

11.11.2013 19:41:02

-3
Buna deli dokundurmuş :S

BSC Misafiri

11.11.2013 19:40:50

0
pinicem uzerine vurucam kirbaci vurucam kirbaci

aderranyth

11.11.2013 19:39:49

0
Youtube ismi boogie. Francis karakterin ismi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız